Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, november 05, 2005

Het lijkt wel zomer!



Gek, hoe ik door de weeks altijd met moeite mijn bed uitkom en dan op de dagen, dat ik kan uitslapen al vroeg klaar- en klaar wakker ben!

Om half acht vanochtend is dat dus het geval en het hele gezin (minus Saskia, die bij haar vriendinnetje Aoife logeert) ligt verder nog in diepe rust. Ik zet een kop sterke Starbucks koffie en lees de verschillende fora en blogs.

Het is buiten weer prachtig weer en het wordt vandaag echt warm. Vanochtend is de registratie voor Saskia's gymnastiek bij het Community Center en ik neem van de gelegenheid gebruik daar met fototoestel heen te lopen. Het is een wandeling van ongeveer 2 mijl en het is druk in de stad met andere wandelaars, fietsers en joggers.

De trui, die ik aanheb, is eigenlijk veel te warm, ik had niet verwacht zo vroeg al een t-shirtje aan te kunnen! Als ik bij het Community Center kom is het er een drukte van jewelste. Niet alleen zijn er football en baseball wedstrijden gaande, maar er is ook een muntenshow. Het is maar goed, dat ik ben gaan lopen, want ik had waarschijnlijk net zo ver weg moeten parkeren!

Omdat ik football altijd leuk vind neem ik even op de tribune plaats om de wedstrijd te kijken. Het gaat er fanatiek aan toe, maar ik zie geen doelpunten.


Voor ik naar binnen ga om de cheque af te leveren neem ik foto's van een van de vele eekhoorntjes, die bezig is zijn wintervoorraad te vergaren.


Als ik thuiskom slaapt Rick nog en breng ik Katja naar het huis van haar vriend Cam. Ik vermoed, dat hij inmiddels meer dan een gewone "vriend" is, getuige haar stralende gezicht, maar vraag nog maar niets. Samen werkten ze aan het geluid voor "A Midsummer Night's Dream".

Vandaag is er een matinee en de laatste opvoering. Het zal morgen wel een vreemd gevoel zijn voor Katja om opeens niet meer te hoeven repeteren na een paar weken zo intensief met een groep te zijn opgetrokken.

De rest van de middag besteed ik aan het plannen van onze reis naar Nederland. Omdat we zo weinig tijd hebben en zoveel willen zien wil ik een schema maken voor iedere dag. Ik doe dit lekker buiten op het deck, het is inmiddels zo warm, dat ik me in een korte broek en t-shirt heb gekleed! En dat op vijf november!

Saskia heeft een sociaal weekend, na haar logeerpartij van gisteravond heeft ze vanavond het verjaarspartijtje van Laura. Rick en ik blijven dus alleen met Kai thuis. Die maakt van de gelegenheid gebruik om te vragen of we naar het nieuwe Italiaanse restaurant, Brio, in Tysons Corner kunnen gaan. We eten er erg lekker en na het eten haalt Kai Rick over bij de Sony winkel te gaan kijken.

Barnes and Noble roept mijn naam, want ik ben bijna door mijn boeken heen. Ik koop twee boeken, eentje over de jeugd van Jezus "Christ the Lord: Out of Egypt" van Anne Rice, de ander over Sarah, de vrouw van Abraham, "Sarah" van Marek Halter.

Verder is iedereen zo geobsedeerd door Sudoku puzzels, dat Kai en ik die ook weleens willen proberen. Dus schaffen we het boekje "Sudoku for Dummies" aan. Ik merk meteen, dat ik ook echt een dummie ben erin, want de eerste puzzel valt al niet mee!

Thuis worden we gezellig opgebeld door Rudy Giuliani (burgemeester van New York ten tijde van de ramp van 11 september 2001), dit keer om de Republikeinse kandidaat voor goeverneur aan te prijzen. Zijn telefoontje is het tiende soortgelijke van vandaag. Gek word ik van alle politieke telefoontjes! Gelukkig is het dinsdag verkiezingsdag.

0 reacties: