Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 01, 2005

Prachtige herfstdagen

Het lijkt wel goud als ik vanochtend naar buiten kijk. De bomen langs ons huis zijn een diep geel, dat in het vroege ochtendlicht vooral erg mooi is.

De Indian Summer duurt voort, het wordt vandaag weer 24 graden, heerlijk! Christine en ik lopen door het nu prachtige Vienna. Onze bosrijke buurt vlamt geel en rood en een eenvoudige wandeling is adembenemend mooi.

Om half twaalf heb ik een afspraak voor een mammogram. Na veertig moet die test ieder jaar gedaan worden. Ik ben onder de indruk van hoe snel het allemaal gaat, ik hoef helemaal niet te wachten en met een kwartiertje sta ik weer buiten. Over een week krijg ik de uitslag.

Omdat ik toch vlakbij Tysons Corner ben besluit ik meteen door te rijden naar de mall. Mijn neef in Spanje heeft een dochtertje gekregen en ik kies een schattig klein jurkje uit om op te sturen. Ik kan echt uren in de baby afdeling rondbrengen, ze hebben zulke schattige dingen!

Bij Na Hoku koop ik een mooi paar oorbellen voor mijn moeder voor Kerst en stop gelijk ook even in Ann Taylor Loft om daar rond te kijken. Daar vind ik zowaar een heel leuke rok met trui in de "sale", het rokje kost maar $20! Dat kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan.

Op weg naar huis stop ik in Whole Foods, waar ik gelijk maar mijn lunch doe met alle uitgestalde lekkernijen, die je mag proeven.

We hebben vanavond ons tweede "pot luck dinner" met de Nederlandse dames uit de buurt en ik moet een voorafje meebrengen. Ik kies heerlijke wortelchips en gefrituurde boontjes (klinkt vreemd, maar ze zijn verslavend) en brie met hot pepper jelly en crackers.

Katja moet tot laat vanavond op school blijven voor de generale repetitie van het toneelstuk, waarvan de opvoeringen donderdagavond beginnen. Kai en Saskia voelen hun zakgeld in hun hand branden en willen naar EBGames.

Om zeven uur zet Rick me af bij Karin en we hebben weer een heel gezellige avond met zijn zessen. Ik vind het wel bijzonder, dat ik zo lang helemaal geen Nederlandse kennissen of vriendinnen heb gehad en nu opeens zomaar vijf!

0 reacties: