Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 15, 2005

Pride and Prejudice

Van warm weer naar warmer weer, het lijkt niet op te houden! Ik ben nog nooit zoveel buiten geweest tijdens de herfst. Dit weer, de nog steeds zo mooi gekleurde blaadjes, de Indian Summer duurt maar voort en ik word naar buiten getrokken!

Het plan voor vanochtend was om rond het Burke Meer te gaan rennen samen met Kirsten. Helaas belt zij om negen uur op, dat haar oudste zoon zijn been zondag met baseball ernstig heeft verwond en dat hij vandaag naar de orthopeed moet daarvoor. We besluiten dus niet helemaal naar het meer te rijden, maar hier in de buurt te rennen. Zo krijgen we toch een goede workout, want de heuvels hier zijn niet mis!

Om een uur heb ik een afspraak met mijn kapster. Die is nog steeds hard bezig haar salon in te richten en hoopt op 9 december officieel open te gaan. Gelukkig kan ik intussen nog wel terecht, want ik moet natuurlijk met nette haren in Nederland verschijnen! Mijn kapster is Libanese en ze biedt altijd de lekkerste koekjes aan. Dit keer zijn het stukjes baklava, zo lekker heb ik ze nog nooit geproefd!

Als de dames uit school zijn gaan we met zijn drieen naar de mall. Saskia moet nog steeds een net topje voor haar schoolreisje morgen vinden en Katja heeft nauwelijks kleding met lange mouwen. Voor Saskia slagen we eindelijk bij Limited Too en voor Katja bij Pacific Sunwear. Verder lopen we nog wat winkels af op zoek naar sommige wensen, die ons vanuit Nederland bereikt hebben. We slagen redelijk, sommige dingen zijn niet meer voorradig, helaas.

Vanavond is het mijn date avond met Rick en hij is verschrikkelijk lief, want hij stelt de "chick flick" "Pride and Prejudice" voor, die nu eindelijk hier in de bioscoop draait.

Voordat de film begint gaan we een hapje eten bij Coastal Flats. Ik bestel hun voortreffelijke tonijn salade, met bijna rauwe sushi tonijn en Rick een steak met een kleine crabcake. Ricks steak komt niet "medium rare", maar "medium" (meer doorbakken) en voor de verandering maakt hij de serveerster daarop attent. We hebben haast om naar de film te gaan, dus het aanbod van een nieuwe steak slaat hij af. Hij zegt haar, dat het verder niet uitmaakt, de steak smaakt nog steeds goed.

Even later staat er een manager aan onze tafel, die zich uitbundig verontschuldigd voor het gedane leed (Rick luistert er met grote ogen naar, hij klaagt nooit en kijk nu eens naar het resultaat!). Een paar minuten later keert ze terug met een tegoed bon van maar liefs $50! En dat niet alleen, Ricks steak wordt van de rekening gehaald. Dat is nog eens service, zeg!

De film is precies wat ik ervan gehoopt had: lekker romantisch. Ik merk aan Rick, dat hij het wel echt een vrouwenfilm vindt, maar ach, hij vindt het al gezellig zo samen uit.

0 reacties: