Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, november 06, 2005

Relaxte zondag

Van uitslapen komt telkens niets, want door het vroege opkomen van de zon nu dat we een uur terug zijn gegaan, ben ik om zeven uur klaarwakker!

Christine komt en we gaan door het bos van Nottoway Park lopen. De bomen zijn daar allemaal knalgeel, wat een mooi gouden licht creeert. We schuifelen lekker door de bladeren, die nu wel in grote getalen van de bomen komen, vooral omdat het vandaag flink waait. De mooie vlammende boom van de achterburen is in een keer helemaal kaal en voor het eerst in meer dan een half jaar kan ik hun achterdeur weer zien.

Buiten in het zonnetje (het is alweer 25 graden) klets ik aan de telefoon met mijn broers in Canada en Nederland en met mijn moeder. Daarna lees ik onder het genot van een diet raspberry iced tea Snapple mijn boek uit en maken Kai en ik samen de eerste Sudoku puzzels. Ook Kai raakt er helemaal aan verslaafd!

Omdat de Redskins het dit seizoen voor de verandering weer eens goed doen, volg ik het American Football weer meer op tv. De Redskins spelen vanavond later, tijdens Desperate Housewives en niets zal mij er van weerhouden die serie te zien. Maar de New York Giants en San Francisco 49-ers spelen voor we gaan eten en het is een wedstrijd, die de Giants moeiteloos winnen.

De regels van American Football zijn nogal ingewikkeld, maar als je ze eenmaal kent is het een heel interessant spel. Ik heb nu weer hoop, dat de Redskins de Superbowl halen, dat zou echt fantastisch zijn! Leve Joe Gibbs, de coach!

Het oorspronkelijke plan voor vanavond was om bij Tysons Corner even gauw iets te eten en dan naar de film te gaan eten. Maar tijdens het eten voel ik me zo moe, dat we de film maar laten schieten en thuis rustig Desperate Housewives kijken. Het is weer een sappige aflevering!

0 reacties: