Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, december 26, 2005

"Boxing Day"

Oh, dit is gevaarlijk! We slapen uit en uit! Ik droom over pinguins en over de film "March of the Penguins", die we aan Kai hebben gegeven. Raar, hoor! Maar om kwart voor negen weet ik mezelf uit bed te hijsen.

Beneden is het nog een grote bende en die moet echt voor dinsdag opgeruimd, want dan komen de schoonmaaksters (oh, wat ben ik blij, want het huis is flink vies met iedereen thuis en een extra kat!).

Een beetje Scrooge-erig beveel ik iedereen om op te ruimen. Het is allemaal leuk al dat spelen en vakantie houden, maar een beetje orde moet er wel zijn. Gelukkig ziet het er aan het einde van vandaag al een stuk beter uit.

Samen met Saskia maak ik op haar "breimachine" een sjaal voor Laura. Jeetje, zeg, dat ding gaat echt snel! Binnen het kwartier hebben we een flinke sjaal af!

Rond elf uur komen Christine en Mallory, de laatste met al haar American Girl spullen. Saskia en Mallory verdwijnen naar boven en spelen met de American Girl poppen. Christine en ik gaan lopen, ik met mijn nieuwe GPS aan. Wat een fantastisch ding, zeg!! Hij houdt precies bij hoe ver we lopen, hoe snel we gaan, hoeveel calorieen ik verbruik en hoe lang we weg zijn. Precies wat ik leuk vind!

Thuis gekomen nemen Christine en Mallory afscheid, zij gaan de menigtes trotseren bij Target en Best Buy. Rick is al naar de mall geweest en is scheel kijkend weer teruggekomen, zo druk was het! Vandaag is "Boxing Day", dus veel mensen hebben nog vrij. Het is ook de dag om cadeautjes, die te klein, niet mooi genoeg, dubbel en wat dies meer zij, terug te brengen. Verder zijn alle Kerst dingen in de grote uitverkoop en dat alles draagt bij aan grote drukte bij de winkels!

Wij hebben ook een heel aantal dingen dubbel gekregen dit jaar (bij wijze van uitzondering, maar ik heb zelfs een dubbel boek!). Ik wacht wel een paar dagen of weken om die te gaan omruilen. Gelukkig zijn de winkels hier daar heel makkelijk mee, je hebt geen bon nodig. Als ze het artikel verkopen kun je een soortgelijk artikel ervoor uitzoeken.

Katja en Diana verspreiden pamfletten door de buurt om te proberen de eigenaar van de dikke rode kater, die hier al drie dagen te gast is, te vinden. Ik heb een deadline gesteld van vrijdag, daarna gaat hij naar de shelter. Hij kan het niet met onze dieren vinden en we hebben er meer dan genoeg!

Zelf werk ik de hele middag aan de muziek op mijn MP3 speler. Dat gaat nog moeilijker, dan ik denk en veel frustraties later geef ik het op. Mijn humeur wordt er niet beter op!

Het menu voor vanavond is weer heerlijk: crab cocktail, lamsboutjes, spinazie, wafel frietjes en zoete aardappel puree. We doen ons er enthousiast te goed aan!

Na het eten vertrekt Katja naar Leah en Kai gaat met de X-Box spelen. Rick, Saskia en ik spelen Scene It op tv en ik ben er heel slecht in! Rick daarentegen weet alles! Wat ik leer van zo'n kwis is dat tv echt hier in de VS is begonnen! Ver voor wij in Nederland zelfs een tv hadden, waren er al series hier!

0 reacties: