Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, december 22, 2005

Kerstvakantie!


Rick is vanaf vandaag vrij tot en met twee januari en de kinderen hebben hun laatste schooldag. Samen lopen we Saskia naar school, die trots haar cadeautje voor de juf mee draagt: een zelf gemaakte Kerstkaart met een doosje boterbabbelaars en een cadeaubon voor Barnes and Noble. Juf heeft het verdiend, want het is een zo veel meer ontspannen schooljaar tot nu toe! Iedere dag gaat Saskia met graagte naar school en ik merk, dat mijn stress er ook een stuk minder door is!

Gisteren kwam Rick heel blij thuis, want hij heeft een X-Box 360 gewonnen! Ik had hem zo'n systeem voor zijn verjaardag beloofd, maar ze zijn al maanden compleet uitverkocht. Begin deze week bleek iemand van zijn werk er meerdere gekocht te hebben en die stelde ze met een $50 opslag voor de moeite beschikbaar. Rick zou die morgen gaan ophalen, maar toen won hij er een en bespaarde ons zomaar even $500!!

Hij springt dus gauw in de auto om zijn prijs op te halen, zodat Kai en hij er deze vakantie fijn van kunnen genieten. Ik heb nu wel het gevoel, dat ik hem helemaal geen verjaarscadeau heb gegeven, maar ik weet ook, dat ik het met Kerst weer allemaal goedmaak.
Image hosted by Photobucket.com

Kirsten komt om half elf om te gaan lopen. Ik varieer onze route altijd, dus ik weet nooit precies hoe ver we gaan. Gelukkig heb ik mijn online meter en het blijkt, dat we 8,5 kilometer hebben gelopen. Het is een flink heuvelachtig parcours en na afloop voel ik mijn benen flink! Alleen als je hardloopt realiseer je je hoe heuvelachtig Vienna is!!

Precies tegelijk komen Rick en ik weer thuis. Ik neem een snelle douche en dan gaan we op weg naar Wegmans. Rick is nog nooit bij deze gigantische supermarkt geweest en Christine en Chuck noemden hem al gekscherend een "Wegmans virgin".

Het is zo druk, dat we even moeten "cirkelen" om een parkeerplaats te vinden, maar dan hebben we geluk en krijgen een prima plaats. We beginnen met een lunch, want we hebben allebei honger! We kiezen twee verschillende stokbroodjes met beleg en eten ieder een helft, zodat we twee van de bijzondere combinaties kunnen proberen. Ik drink er een Arizona iced tea bij.

Daarna beginnen we aan onze boodschappenlijst. Het is druk, maar goed te doen, en we vinden uiteindelijk alles (zelfs Leidse kaas!), maar geen gewone Goudse kaas. Daarvoor en voor vers stokbrood moet ik er zaterdag dus nog op uit, maar dat is dus niets. Rick is erg onder de indruk van de keuze en grootte van Wegmans en de lamsbouten komen zelfs met voorbereidings instructies. Het is echt een prachtige supermarkt, maar wat maakt al dat geslenter moe! Bij de kassa kan ik even niet meer staan, alles doet pijn, gelukkig staat er een bankje, waar ik ga zitten en Rick rekent af. Soms lijkt het wel of er een muur wordt opgetrokken en dan kan ik opeens niet meer! Gelukkig helpen de kinderen thuis mee met naar binnen dragen en wegleggen!
Image hosted by Photobucket.com

De rest van de middag heb ik met mijn benen omhoog gezeten en *niets* gedaan! Kai en Rick speelden de nieuwe X-Box, Saskia speelde buiten en Katja paste op bij de buren.

Nu zitten we gezellig met zijn allen, we gaan een van de dagelijkse Kerstfilms kijken en Katja zit huiselijk te breien. Het leven is goed en morgen hoeven we niet om kwart over zes op! Dat is nog het beste van vakantie!!!

Image hosted by Photobucket.com

Dit tafereel zit er voor ons dit jaar niet in, opeens wordt het weer warmer!

0 reacties: