Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, december 06, 2005

Sinterklaas sneeuw!

Arme Kai wordt vanochtend met maar liefst 40 graden koorts wakker! Die gaat lekker zijn bed weer in en ik bel de school om hem af te melden.

Rick blijft thuis werken, want hij heeft allerlei mensen "besteld" om aan het huis te sleutelen. Althans, de eerste ploeg komt om het vijvertje schoon te maken, zodat de vissen de winter kunnen overleven. We hebben dit vijvertje nog niet zo lang en ons oude vijvertje bevroor altijd en dan stikten de vissen, zielig natuurlijk! Dit is veel beter opgezet en het bedrijf is gespecialiseerd in vijvers. Ze zijn een paar uur bezig en tellen maar liefst veertig vissen! Die hebben niet stil gezeten deze zomer, want we begonnen met vijf!

Christine komt en we rennen nog gauw voor de sneeuw komt door Vienna. We gaan het mooie gedeelte in, waar mensen hun huizen prachtig versierd hebben. Daar moet ik over een paar dagen eens met mijn camera langs!

Rond een uur begint het te sneeuwen en al gauw ligt er een laagje. Saskia en haar vriend(innet)jes uit de buurt glijden de heuvels in onze tuin en die van de buren af.

Rick werkt in de basement met andere Rick om onze geluidsinstallatie, die de muziek voor het hele huis verzorgt, te maken. Als ze klaar zijn kunnen we eindelijk naar Sinterklaas liedjes luisteren. Net op tijd voor ons heerlijk avondje!

Ondanks Kai's ziekte wordt het erg gezellig. Iedereen krijgt een cadeautje met gedichtje en we eten het overgebleven snoepgoed. Mijn Rick Sint geeft me een koptelefoon met microfoon voor mijn laptop. Jippie, kan ik eindelijk met iedereen over de hele wereld converseren!

Buiten is het prachtig wit, het sneeuwt nog steeds en we hopen op tenminste een twee uur verlate schoolopening. Ik neem gauw het fototoestel naar buiten om plaatjes te schieten, er is niets mooiers, dan versgevallen sneeuw met de Kerstlichtjes!


Ons huis (links hangt in Kai's raam ook een versiering, maar hij sliep al)



Ons huis links, ons buurhuis rechts

0 reacties: