Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, februari 20, 2006

Presidents Day



Valentijnsdag rozen bijna een week later!

De kinderen hebben vandaag geen school ter ere van Presidents Day. Dit is een Federale feestdag bedoeld om de presidenten Washington en Lincoln te herdenken. Maar in werkelijkheid is het een van de grootste "sales" dagen van het jaar, waarop vooral winterkleding sterk in de uitverkoop gaat.

Eigenlijk heb ik een hekel aan de mall tijdens zulke sales dagen, maar al Saskia's broeken hebben gaten, dus ze heeft echt een aantal nieuwe jeans nodig. We besluiten naar Fair Oaks Mall te gaan, want daar is een J.C. Penney, waar ze meestal leuke en goedkope jeans hebben.

Voor we gaan shoppen gaat Saskia met Mallory spelen, terwijl Christine en ik anderhalf uur door hun buurt lopen. Het is koud, maar stralend weer en we raken zoals gewoonlijk niet uitgepraat.

Rond twaalf uur parkeren Saskia en ik bij Fair Oaks Mall. Het is zo druk als ik had gevreesd, maar we vinden inderdaad drie paar leuke spijkerbroeken bij J.C. Penney, eentje voor $14,50, de andere twee "buy one get one for $1", wat iedere broek slechts $10,50 doet kosten! Daarbij vindt Saskia nog wat leuke t-shirts en we zijn zo al goed op weg.

Het is lunchtijd en we hebben honger. We kiezen tussen Vie De France en Corner Bakery. Het wordt Corner Bakery, want ik heb zin in soep en daar hebben ze een smakelijke tomaten-basil soep. Saskia doet zich te goed aan een cheddar bacon panini en mijn sandwich is mozzarella-tomaat.

Voldaan gaan we verder. Saskia is helemaal opgewonden, want we gaan op zoek naar de "in" schoenen: Etnies. Bij PacSun vinden we het perfecte paar voor haar, zwart met haar lievelingskleur turquoise. Mijn kleintje wordt echt al groot, want dit is een echte tienerwinkel.

Bij Limited Too vinden we nog een trui en t-shirt afgeprijsd en dan verklaart Saskia, dat ze er genoeg van heeft. Zo verschillend zijn de meisjes, Katja kan eindeloos winkelen, Saskia wordt moe en houdt het na zo'n drietal winkels wel voor gezien. Met een heel happy meisje, zingend achterin, rijd ik naar huis.

Rick komt vroeg thuis en we gaan dit keer naar een comedie film: "The Pink Panther" met Steve Martin als inspecteur Clouseau. Ik ben dol op Steve Martin en heb de hele film een lach op mijn gezicht. Iedereen lacht zich te pletter in het theater en sommigen hebben zo'n aanstekelijke lach, dat dat je weer aan het lachen brengt. Heerlijk!! Deze film zal nooit een Oscar winnen, maar de slapstick is kostelijk! Steve Martin is geen Peter Sellers, maar wij vonden deze moderne versie van de Pink Panther zeker de moeite waard, ondanks alle negatieve recensies.

0 reacties: