Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, april 26, 2006

Volle dag



Dit huis heeft gewoonlijk een saaie groene tuin, maar in de lente is hij prachtig!

Het is vandaag beduidend koeler dan gisteren, hoewel het zonnetje weer heerlijk schijnt. Ik heb zin om een stuk te gaan fietsen en trek een lange broek aan en besluit zelfs mijn handschoenen aan te doen. Maar het gaat fantastisch! Het W&OD pad is al helemaal groen, de dogwoods bloeien langs de kant en het is mooi! Zo leuk, hoe het iedere keer weer anders is. De herten laten zich niet zien vandaag, misschien nog te koud voor ze? Maar de kardinaaltjes vliegen druk af en aan. Na 11,5 mijl ben ik weer thuis.

Om half elf heb ik bij de Starbucks in Tysons Corner met Katja afgesproken. Zij is op zoek naar een zonnehoed met grote flappen. We kijken eerst bij Hecht's maar daar kost zo'n ding maar liefst meer dan $20! De volgende stop is de Gap, waar een vriendin had aangeraden te kijken. En inderdaad vinden we daar een hele stapel zonnehoeden voor slechts $7.

Als we daar dan toch zijn proberen we gelijk een aantal dingen aan en ik slaag goed met een lichtblauwe driekwart broek, twee bloezen en zelfs een wit corduroy jasje. Gek, hoe ik gewoonlijk nooit iets bij de Gap vindt en dan opeens van alles!

Omdat Katja al om een uur weer op de school van haar jongste moet zijn eten we een vroege lunch bij Gordon Biersch. De peer met gorgonzola salade smaakt voortreffelijk!

Op de terugweg stop ik bij Giant en koop de ingredienten voor de salade van vanavond. Het is een recept van Allrecipes.com en eentje, die ik zeker vaker ga maken. Baby spinazie, feta kaas, kersentomaatjes, bramen en stukjes walnoot zitten erin.

De twee jongsten moeten naar de orthodontist en ik laat Katja erheen rijden. Het is de eerste keer, dat ze buiten de buurt op een meerbaans weg rijdt. Het gaat redelijk goed, behalve als ze van baan moet veranderen, dan houd ik mijn hart vast. Maar ja, al doende leert men zullen we maar zeggen!

Kai's beugel mag er over twee weken uit! Helaas voor Saskia moet die van haar nog een tijdje zitten, want een van haar tanden bedreigt de wortel van een andere tand. Helaas voor haar heeft zij het "probleem" gebit van de drie gekregen.

De Nederlandse damesavond is deze maand bij Karin. Het wordt zoals altijd weer dolgezellig. Zo gezellig, dat ik geen tijd heb een blog te schrijven en dat nu een beetje gehaast op donderdagochtend doe. Ook vandaag wordt het een drukke dag, de weken vliegen werkelijk voorbij!


Ons maandelijks groepje, vlnr Sylvia, Katja, Martine, Lilian, Marie Jose en Karin

0 reacties: