Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, mei 03, 2006

Rick heeft een vreselijke reis vanuit San Jose terug naar huis en ligt pas om 2 uur in zijn bed. Hij blijft dus vanochtend wat langer liggen. Ook Katja slaapt uit en blijft dan nog even voor haar examen studeren.

Het is alweer prachtig en warm weer, Christine en ik gaan lopen en voor het eerst loop ik om negen uur 's ochtends met korte mouwen en een tennis skort. Heerlijk!

Om half twaalf breng ik een heel nerveuze Katja naar school. Als ze dit AP (Advance Placement, college niveau) examen haalt, hoeft ze dit vak in college niet meer te doen. Maar ik zeg haar, dat als ze het niet haalt er ook geen man over boord is. Dit is haar eerste serieuze examen, het wordt in het gymlokaal afgenomen met allerlei officials voor dit examen en duurt vier uur.

Nadat ik haar heb afgezet rijd ik door naar Metro Run and Walk. Ik heb hard nieuwe hardloop schoenen nodig en bij deze zaak kijken ze hoe je loopt en hardloopt en zoeken dan de beste schoenen voor jouw voeten. Daarmee moet je eerst buiten een stuk hardlopen, voor je ze koopt. Heel goed, dus. Mijn keuze valt op een paar oranje met blauwe Nike's, die werkelijk als gegoten zitten. Nu heb ik zin in mijn volgende loop!

Naast Metro Run and Walk ren ik nog even de Trader Joe's binnen. Daar haal ik wat snacks voor vanavond, lettend op het dieet van mijn moeder en een paar flessen van hun lekkere wijn.

Met dit heerlijke weer heb ik weer eens zin in de hangmat te gaan liggen en onze oude was helemaal uitgerafeld. Bij Bed, Bath and Beyond koop ik een nieuwe, ik kan niet wachten erin te liggen lezen!

Maar als ik dan eenmaal beneden in de tuin lig, vallen me de lange woekerende bindweed planten weer op. Voor ik het weet sta ik onkruid te trekken en dat is niet zo even gedaan! Dit spul groeit werkelijk zo snel! Ik ga toch eens een tuin expert vragen of er niet iets tegen te doen is.

Voor ik het weet is het kwart over vier en kan ik Katja ophalen. Helaas is ze niet optimistisch over het examen. Ze heeft twee revoluties helemaal door elkaar gehaald. Jammer, maar ze heeft er alles aan gedaan, wat ze kon.

Rond kwart voor zes komen mijn ouders en we eten met zijn allen buiten op het deck. Het blijft nog lang na donker aangenaam genoeg om buiten te zitten.

0 reacties: