Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juni 11, 2006

Party hardy!

Gisteren was het heerlijk weer en ben ik de dag begonnen met een intensieve gewichtenroutine buiten op het deck. Heerlijk, alle spieren werden aangepakt en lekker buiten.

Met mijn oranje shirt aan toog ik daarna naar Giant voor wat nodige boodschappen. Daar had ik heel wat aansprak vanwege mijn Nederlandse shirt. Op de vraag of de World Cup Soccer, zoals hij hier heet, ook hier wordt gevolgd kan ik een volmondig "Ja" antwoorden.

Rick en Katja werkten de hele dag verder aan haar kamer en die ziet er nu ontzetten leuk uit. We moeten alleen nog nieuwe raamversieringen vinden, wat ze nu heeft past niet meer goed bij het geheel.


Zelf heb ik de hele middag lui buiten in boeken over het Noordwesten gelezen. Ik heb enorme zin in die reis! Er is daar zoveel prachtige natuur en Seattle is een super leuke stad!

De ouders van Saskia's vriendinnetje Tabatha hadden ons 's avonds uitgenodigd voor een feestje in hun achtertuin. Dat bleek niet zomaar een feestje, maar een heus feest, met live bandje, heerlijke ribs en ander bbq voedsel van Red, Hot and Blue en natuurlijk kon er gezwommen worden in hun prachtige zwembad(te koud voor mij!). Ik had geen idee, dat er zo'n prachtige tuin achter hun (vrij gewoon uitziende) huis school! Het werd enorm gezellig en we waren pas laat weer thuis.

Vanochtend sta ik net voor negenen op, ik moet tenslotte voetbal kijken! Vroeger was ik er dol op en ik herinner me de spanning van het WK in 1974 en in 1978 nog. Maar sinds ik in de VS woon is mijn belangstelling voor voetbal ernstig verminderd en ik ben eigenlijk helemaal niet op de hoogte van de spelers. De enige, waar ik van gehoord had, is van Nistelrooy.

Het wordt een leuke wedstrijd en de Amerikaanse commentatoren zijn vol lof over het Nederlandse elftal. Van mij hadden ze wel vaker mogen scoren, maar gewonnen is gewonnen. Rick is er nu ook helemaal in en kocht zelfs nog een paar officiele oranje shirts. Ze zullen weten voor wie wij zijn!

Christine komt als de wedstrijd is afgelopen en we lopen 5,5 mijl. Dit keer kies ik er eens voor om naar het oosten te lopen op het W&OD pad. Maar de fietsers schieten telkens langs ons, het is super druk! Ik ga toch liever de andere kant op, de natuur in.

Na de lunch gaan Katja en ik shoppen bij Tysons Corner. We winkelen nu in dezelfde zaken, dus het is leuk om samen naar koopjes te zoeken. Ik slaag al meteen met een bermuda short en een leuk donkerblauw t-shirt bij The Limited en we vinden allebei van alles bij H&M. Ik zelfs een rode driekwart broek voor $9,90!!

De tijd vliegt en rond vijf uur zijn we bij Katja B. uitgenodigd voor een barbecue met alle Nederlandse families, waarvan de dames maandelijks bij elkaar komen. Gauw maak ik de stokjes met mini tomaatjes en mozzarella en snijd de pita's voor de hummus en dan rijdt Katja ons naar Reston.




Het wordt alweer een gezelllige avond! Alle tieners zijn ook mee en kunnen het goed met elkaar vinden. Erg leuk om zo de rest van de gezinsleden wat beter te leren kennen.

0 reacties: