Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, juli 13, 2006

Blah dagje

Bij het opstaan vanochtend merk ik, dat ik mijn mooie wit goud met roze saffieren armband kwijt ben!! Paniek!! Die heb ik vorig jaar van Rick gekregen en ik vond hem prachtig!!

Rick stelt me gerust, het is maar een ding (ja, weet ik, maar wel een kostbaar ding!) en wie weet vind ik hem (heb er een hard hoofd in, maar ga natuurlijk wel alles proberen). Volgens mij ben ik hem gisteren bij het zwembad kwijtgeraakt, dus daar ga ik, zodra ik aangekleed ben, heen. Waar ik zat is niets te zien en ook bij "Lost and Found" ligt er niets. Even wakkert een van de meisjes mijn hoop aan, als ze zegt een armband gezien te hebben, maar die heeft een hartvormig bedeltje, die van mij niet.

Gelukkig vind ik wel een redelijk goede foto van de armband en zodra mijn computer print (dat lukt natuurlijk nu net weer niet) ga ik die bij het zwembad ophangen. Ook zal het helpen voor de verzekering, maar ik wil gewoon mijn armbandje terug!!


Mijn verloren armband


Thuis doe ik een half uur gewichtenroutine. Het is bewolkt en heel vochtig buiten, dus dat is het voor vandaag kwa sporten. Ik douche en om tien uur ga ik richting Starbucks om Christine voor een koffie te ontmoeten.

Ze hebben daar comfortabele fauteuils en we hangen er lui in, terwijl we over van alles en nog wat kletsen. Na anderhalf uur moet zij Mallory ophalen en ik Kai, die nu klaar is met zijn football kamp. Hij heeft besloten mee te willen doen met het Madison football team. Wie had dat gedacht? Een zoon van mij, die zo'n puur Amerikaanse sport wil gaan bedrijven!

Het weer blijft dreigend en het regent zo af en toe, hoewel de beloofde zware buien uitblijven. Omdat het geen zwembad weer is besluit ik de gelegenheid waar te nemen om Saskia mee naar de kleermaker te nemen. Haar jurk voor Laurens huwelijk moet vermaakt worden, hij is feitelijk veel te groot! De kleermaakster vraagt, waarom we niet haar maat besteld hebben. Tja, ik dacht dus, dat we dat wel gedaan hadden! Uiteindelijk kost het vermaken bijna net zoveel als de jurk zelf!

Op de terugweg zie ik zowaar zon en besluit op het deck te gaan lezen. Ik verwacht ieder moment door regen naar binnen te worden gejaagd, maar het blijft lekker.

Laura komt voor een pijnlijke massage. De komende twee weken zal ik zonder moeten doen, hopelijk werken mijn spieren mee! Zoals altijd ben ik na al die pijnigingen doodmoe en ik zoek mijn stoel op het deck weer op.

Saskia gaat bij Tabatha logeren en na het eten verdwijnt Katja voor een logeerpartij bij Leah. We zijn vannacht dus alleen met Kai. Mijn armband is nog steeds weg en ik voel me er flink down van. Ik krijg hem er niet mee terug, ik weet het, maar ik zou er wat om geven, als ik hem opeens ergens zag liggen!!

0 reacties: