Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, augustus 12, 2006

Herenigd

Ja, ik ben wel een moederkloek, merk ik. Als er een niet op het nest zit, voelt er telkens een klein knagend gemis. Al heb ik het druk gehad met de twee andere kinderen, neefje en vriendjes en vriendinnetjes, die derde hoort er gewoon ook bij. Blij word ik daarom vanochtend wakker, Katja komt thuis vandaag!

Het is schitterend weer, het verdient geen ander woord! Rick en ik eten samen ontbijt buiten. We praten over wat we volgend weekend tijdens ons uitje samen willen gaan zien en doen.

Omdat we toch wel erg gefascineerd zijn door wat we over Body Worlds gelezen hebben, kopen we kaartjes voor die tentoonstelling voor 17 uur op de 20ste. Dat is ook onze 18e trouwdag en erna willen we dan romantisch gaan eten. Hopelijk hebben we na het zien van al die dode lichamen nog trek!

Op zaterdag zullen we de Ferry van Muskegon naar Milwaukee nemen en dan gaan lunchen met onze vrienden daar. Daarna willen we doorrijden naar Minneapolis. Op zondag gaan we dan die stad en St. Paul bekijken en ook een bezoekje brengen aan de Mall of America.

Op maandag willen we een rondje door Noord-Minnesota rijden en dinsdag nemen we de avondferry weer terug naar Muskegon. Intussen zullen de kinderen door Ricks vader en zijn vriendin vermaakt worden.

Voor Saskia zal het de eerste keer zijn, dat ze zonder ons daar blijft logeren, de andere twee hebben het al een aantal keren gedaan. Hoewel ik tegen de ellenlange rit naar Michigan opzie is zo'n reisje met Rick alleen natuurlijk niet te versmaden!

Maar terug naar vandaag, want Katja onderbreekt ons plannen maken met een telefoontje vanaf een andere veerboot, die van Cape May naar Lewes. Ze is met Leah al druk plannen aan het smeden voor de paar dagen, dat ze thuis zal zijn. Ze wil weten of ze een surprise party voor haar vriend Andrew bij ons thuis mag houden op maandagavond. Vooruit, zolang ik er verder geen werk aan heb!

Het is zulk heerlijk weer, dat ik zin heb om te gaan zwemmen. Helaas krijg ik niemand mee. Zo tegen het einde van de zomer heeft het zwembad niet meer zo'n aantrekkingskracht. Mijn boek en ik gaan er dus alleen op uit, helemaal naar de overkant van de straat. De watertemperatuur is perfect, ik ben zo door en het is niet meer dat zweterig warme. Na twintig baantjes ga ik lekker in de zon zitten lezen.

Chris komt even kletsen over hoe onze zomers zijn geweest. Zij geeft les aan een prive school en moet maandag alweer beginnen! Ook zij is nog helemaal niet klaar om afscheid van de zomer te nemen! Na nog tien baantjes getrokken te hebben loop ik weer langzaam huiswaarts.

Buiten op het deck bel ik Petra op en we kletsen voor meer dan een uur! Heel gezellig en we hebben al allerlei plannetjes voor onze reis naar Florida. Vervelen zullen we ons zeker niet!

Eindelijk om 18 uur komt een heel vrolijke Katja thuis. Ze heeft het heerlijk gehad en allerlei avonturen beleefd. Zo zijn ze gaan parasailen, waarbij ze vlak onder zich dolfijnen zagen. Ze heeft eigenlijk geen zin om over vier dagen weer op reis te gaan, maar ja, Grandpa wil haar ook graag zien.

Het gaat Katja er voornamelijk om, dat ze Sushi, haar poes, niet weer alleen wil laten. Ze probeert nog of die mee mag, maar dat zien wij helemaal niet zitten! Ten eerste is er de lange rit in de auto, vreselijk voor de poes, ten tweede laat lang niet elk hotel huisdieren toe en ten derde heeft mijn schoonvader een hond, waarvan we niet weten, hoe die op een kat op zijn terrein zal reageren.

De avondlucht buiten voelt waarempel koud aan en we besluiten binnen een Pay per View film te gaan zien. De keuze valt op Aquamarine voor de "meisjes" en de heren gaan elders een "mannen"film kijken. Aquamarine is best leuk, maar ik ben blij, dat we er niet de bioscoopprijs voor hebben betaald.

0 reacties: