Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, oktober 26, 2006

Burke Lake en Bunco

Na vorige week Burke Lake in de dichte mist te hebben gezien, wil ik ook graag terug als de zon schijnt, nu de kleuren nog mooi zijn. Met Kirsten heb ik vandaag afgesproken om erheen te gaan, mits het mooi weer is.

We hebben geluk, het blijkt stralend weer te zijn met een aangename temperatuur. Om een uur of tien zit ik dus in Kirstens van en rijden we de 123 af naar het park. De kleuren zijn schitterend en ik stop regelmatig om foto's te maken. Kirsten wacht telkens geduldig. Het is ook zo mooi, dat felle geel, diepe oranje en knalrode met het diepblauwe meer op de voorgrond!

Sinds kort heb ik ook een programmaatje, waarmee je panoramafoto's kunt maken, door een aantal foto's aan elkaar te "hechten". Heel mooi worden die!

Foto's:
















Na zo'n anderhalf uur genieten zijn we weer terug bij de parkeerplaats (die is altijd weer even zoeken, we hebben zelfs een pijl van stokken neergelegd, waar we het pad op kwamen, anders raak je verdwaald in het bos). Ik vind het wel weer even jammer, dat door de harde wind van de afgelopen week het herfstkleuren"seizoen" heel kort was en alweer bijna op zijn einde loopt. Er staan nog wel veel groene bomen in vol blad, maar dat zijn soorten, die niet zo mooi kleuren als de maples en tulpenbomen.

Het is zalig weer buiten, dus eenmaal thuis ga ik maar eens wat bladeren harken. Lorraine en Jeanne zijn ook buiten, dus lang duurt deze activiteit niet en voor we het weten hebben we een paar uur weggekletst op Lorraine's "porch".

Onderwerp van gesprek was vooral de verkoop van het huis tegenover ons. Dit huis stond al een half jaar op de markt en net toen de eigenaren het ervan af wilden halen, kregen ze er een bod op. Tot onze verbazing is het voor $1 miljoen verkocht! Dat is een winst van meer dan 100% op de originele aankoopprijs acht jaar geleden! Onvoorstelbaar, toch? Nu is de huizenmarkt wel wat aan het afkoelen en ze hadden op 1,2 miljoen gehoopt, maar onze vroegere buren zullen toch wel lachend aan de overdrachttafel gaan zitten, lijkt me.

Kai's team speelt vanavond thuis. Nadat we gauw gegeten hebben van de varkenshaas met ananassaus, zoete aardappelen (ben er op het moment dol op!) en komkommer en tomatensla, zitten Rick en ik dik aangekleed, met nog een deken erbij, op de tribune. Het is zelfs met dat alles nog koukleumen!!

Helaas worden de Warhawks dit keer vrijwel letterlijk het veld afgewalst door hun tegenstanders, de Saxons van Langley High School. Dat team heeft een heel aantal flinke (zowel in de lengte als de breedte) spelers en scoort de ene touchdown na de andere. Met een pijnlijk verlies voor Madison van 40-6 eindigt de wedstrijd.


Kai (55) in actie



Gisteren heb ik nog op de valreep aangeboden vanavond in te vallen voor een vriendin bij Bunco, dus Rick zet me op de terugweg af bij Mary Ellen, de hostess van vanavond. Het thema is "Halloween tricks and Fall kicks", dus ik neem een herfstachtige kaars mee, die ik eerder vanmiddag bij Michael's kocht. Het wordt weer een heel gezellig avondje met veel lachen en al veel te snel is het ook veel te laat! Na middernacht rol ik doodmoe mijn bed in!

0 reacties: