Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 13, 2006

Bedankt namens Saskia!

Gelukkig voelt Saskia zich bij het opstaan een stuk beter en haar koorts is ook weg. We zijn helemaal blij verrast door het grote aantal e-kaarten in mijn mailbox! Ik had haar gisteravond al verteld, dat er waarschijnlijk heel wat zouden zijn en haar gezichtje lichtte helemaal op.

Maar dat er meer dan veertig gestuurd zouden worden, had ik natuurlijk helemaal niet verwacht! We hebben ze allemaal gespeeld en gelezen, in drie etappes. Wat een leuke e-kaarten zijn er te vinden, zeg!

Het valt me op, dat Hallmark (zowel .com als .nl) verreweg de populairste site was. Op nummer twee stond Kaartenhuis.nl. Verder kwamen er ook nog een stel van sites, waar ik nooit van gehoord had: Cuddlecards.com, Tomjoe.com, Uclick.com en Jijislief.nl. Al met al zijn er heel wat e-kaartensites en kreeg Saskia slechts een paar dubbele! Namens haar heel hartelijk bedankt voor al die aandacht!

Tot zover kwam ik gisteravond met schrijven, daarna gaf mijn maag het ook op. Niet veel later belde Katja, die aan het babysitten was, dat zij moest overgeven en Kai kwam boven om te zeggen, dat hij ook ziek was. Gelukkig vertoont Rick nog geen symptomen, laten we hopen, dat dat zo blijft!

0 reacties: