Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 20, 2006

Klaar!!

Is het al Kerstvakantie? Want ik wil uitslapen! Maar nee, zo ver is het nog niet en als het zover is, is het ook zo weer voorbij, want wij krijgen een schamele week vrij. Laat ze een extra weekje van de idioot lange zomer nemen, maar nee, grrr!


Dit huis heeft een hele Disney winkel staan!

Ok, genoeg geklaagd, het helpt toch niet. Christine komt om te gaan lopen en we lopen meer dan 10 kilometer. Chuck zit vast in Colorado, want daar is de grootste sneeuwstorm in jaren gaande. Christine is boos, want ze wilde al niet, dat hij daarheen ging deze week en nu is het niet eens zeker, of hij met Kerst thuis zal zijn. Goede gedachten voor hen zijn dus gewenst, een Kerst alleen zou toch niets zijn voor Christine en Mallory!

Na een snelle douche ga ik naar Tysons Corner. Ja, hoor, nog een keer shoppen, maar dit is de laatste gang voor Kerst (zei zij overtuigd). Ik vind alles op mijn lijstje: stocking stuffers voor alle drie de kinderen en twee cadeautjes voor Katja.

Een ervan is een handtas voor Katja. Hoe moeilijk is dat! Alles ziet er vreselijk uit, allerlei rare gespen en blinkertjes, ik weet, dat ze dat niets vindt. Uiteindelijk valt mijn keus op een Fossil tas, maar goedkoop is hij bepaald niet!

Op de terugweg stop ik bij Petco. Kai's slang is uitgehongerd en heeft nieuwe muizen nodig. Voor zijn sok en voor de katten koop ik ook gelijk een aantal dingen.

Als ik op weg terug naar huis ga, bel ik Rick op zijn mobieltje in zijn auto. Hoever ben ik van huis, vraagt hij. Nou, toch wel tien minuten. De reden, dat hij het vraagt is, dat zijn get together om vier uur zal beginnen en we zouden dus al in de metro moeten zitten. Ware het niet, dat Rick mij nooit de aanvangstijd van zijn "feestje" had gegeven. Ik dacht, dat het na het werk zou zijn, dus na 18 uur.

Katja belt van school, zij moet opgehaald worden. Rick zal dus niet om vier uur bij Elephant and Castle zijn. Uiteindelijk zet Katja ons af bij de metro en we nemen de trein naar Federal Triangle.

Gelukkig zit er pas een collega als we aankomen. Al gauw komen er meer en wordt het geanimeerd en gaat het gesprek over allerlei electronica, niet interessant voor mij, dus.

Na een uur komt er een man met zijn vrouw. Zij is bijna gynaecologe en "obstetrician" (de dokter equivalent van een vroedvrouw). Maar ze hebben ook ontzettend veel gereisd en zijn geinteresseerd in kunst. En daar hebben we een raakvlak! Opeens gaat de tijd snel. Als avondeten bestel ik het Ploughman's Platter (al is dat absoluut niet zo lekker, als je in Engeland krijgt) en het smaakt heerlijk!

Met een taxi komen we thuis en ik vind het heerlijk te weten, dat ik de mall zeker een maand niet zal hoeven zien!

0 reacties: