Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 13, 2006

Zonde van de tijd!

Wat is ziek zijn toch zonde van de tijd! Gelukkig ben ik het zelden, ik kan me eigenlijk niet herinneren, wanneer ik het voor het laatst was! Het was me het nachtje wel en Katja en Kai doen er langer over dan ik om eroverheen te komen.

En wat doe je dan op zo'n dag na een vrijwel slapeloze nacht? Niets, natuurlijk, gewoon zitten, even slapen, weer zitten. Maar gelukkig is er het internet en heb ik nog wat Kerstshoppen kunnen doen, zomaar vanuit mijn luie stoel!

Gisteren heb ik, voor ik ziek werd, nog met Saskia een bezoekje gebracht aan Tysons Corner. Daar pakten we een engeltje van de kerstboom, een 10-jarig meisje (hopelijk voel ik me morgen goed genoeg om daarvoor te gaan winkelen met Saskia, want alles moet zaterdag ingeleverd worden!) en gingen op zoek naar wat kleding voor Saskia bij Limited Too. Omdat het haar verjaarsmaand is kreeg ze een coupon voor 20% korting daar en het is een nogal dure winkel.

Saskia vond er drie broeken en toen realiseerde ik me, dat ik de kortingsbon vergeten was. Stom! Maar de broeken konden opzij gelegd en vandaag betaald en opgehaald worden. Gelukkig was Rick bereid dat te doen, want het scheelde maar liefst $20 en Saskia moet nu alweer haar verjaarsmaaltijd missen, dus heeft ze zo ook vandaag iets leuks.


Een deel van de ongewone (maar mooie) Kerstversiering bij Tysons Corner



Er hangen nog een heel stel engeltjes aan de boom, voornamelijk jongetjes

En dan heb ik de hele dag kunnen nadenken over het "stokje", dat Marsha met toeworp, gisteren: beschrijf zes vreemde eigenschappen, die je hebt. Aangezien ik natuurlijk doodnormaal ben, moest ik daar even goed over denken.

1. Iedere nacht drink ik, in plaats van water, Diet 7-Up. En wat dat nog vreemder maakt, is, dat mijn schoonvader hetzelfde doet en we dat niet van elkaar wisten!

2. Voor de fibromyalgie slaap ik met een gigantisch kussen om me heen. Nu kan ik niet meer zonder en sleep ik, als ik reis, steevast een gigantische tas mee, met kussen.

3. Al schrijf ik goed in het Nederlands (neem ik aan), ik vind het bijna onmogelijk in het Nederlands hardop te spellen.

4. Als ik de kans had, zou ik alles rauw eten. Ik vind ongekookt voedsel over het algemeen het lekkerst, ongeacht of het vlees, vis of groenten zijn.

5. Rick noemt mij het lopende telefoonboek, als ik een telefoonnummer een keer gehoord heb, herinner ik het me en ik hoef vrijwel nooit een nummer van vrienden of kennissen of zaken op te zoeken.

6. Niet, dat ik er niet van houd, maar ik luister vrijwel nooit naar muziek. Het liefst heb ik het overdag stil om me heen en in de auto luister ik naar het nieuws. Rick en Katja vinden dat heel vreemd.

En ik geef het stokje door aan de lezers/lezeressen van dit blog, wat zijn zo een paar vreemde eigenschappen van jullie? Ik ben benieuwd!

0 reacties: