Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, januari 03, 2007

Warmte!

De verlichte Kerstbomen in huis passen eigenlijk niet meer, zulk lente-achtig weer is het!

Bij het opstaan zit er dan wel rijp op het dak van de buren, maar de zon schijnt scherp, en ik doe mijn ochtendoefeningen, terwijl ik met Christine klets. Even later belt mijn zusje ook. Volgens Rick is dit nu de ochtendroutine. Nou, ik vind het een leuke!

Als iedereen is vertrokken naar school en werk is het opeens weer erg stil. Dan mis ik plotseling weer heel erg een gezellige hond. De katten zijn natuurlijk ook lief, maar ik merk, dat ik best veel met Brynna "kletste", hoe vreemd dat ook klinkt.

Er zijn allerlei dingen ongedaan gebleven de afgelopen week, dus ik stort me daar maar vol overgave op. Zo loopt de wasmand van de kinderen over en vult twee wasmachines!

Ook heeft Amazon.com voor Kerst per ongeluk iemand anders' bestelling aan ons gestuurd. Met het papiertje, dat we het gratis terug kunnen sturen, rijd ik naar het postkantoor. Daar is het druk, maar gelukkig kan ik de doos gewoon in een super-sized brievenbus gooien.

Tijd om in de rij te wachten heb ik namelijk niet, want Christine komt om te gaan lopen. Op weg terug hoor ik een verhaal op de radio, dat het warme weer van de afgelopen weken misschien een minder mooi Kersenbloesem seizoen zal geven in Washington. Enkele kersenbloesems zijn namelijk nu al in bloei!! Dat is een probleem voor het toerisme tijdens het Cherry Blossoms Festival.


Ja, dat is jammer, maar mij hoor je niet klagen. Na een snelle douche installeer ik me voor ons huis in het zonnetje met mijn boek, dat ik al veel te lang aan het lezen ben en nu weleens uit wil hebben.

Katja gaat naar haar stage, maar komt al snel weer terug, want de vader van de tandarts is overleden, dus hij is er niet. Zo heeft ze mooi tijd om haar kamer op te ruimen, die ziet eruit alsof er een bom in is afgegaan!

Als de zon achter de huizen verdwijnt wordt het al gauw te koud om buiten te zitten. Binnen zijn Katja en Saskia eensgezind virtueel boodschappen aan het doen. Katja's goede voornemen is om iedere dag haar eigen lunch te maken en Saskia wil een platte buik. Ze bestellen van alles van Peapod, dat zaterdag bezorgd zal worden.

Natuurlijk checken Rick en ik wel even, of het niet te veel van het goede is, want hun richtlijn is om niet meer te bestellen, dan ze in een week kunnen eten. Wat ik heel grappig vind, is hun plotselinge gewaarwording van prijzen!

Goh, zegt Katja, melk kost meer dan $3, maar goed, dat ik het niet drink. Uh, dat is nu ook weer niet zo, gelukkig komt V8 tegenwoordig met calcium, zodat ze van dat mineraal toch genoeg krijgt.

Morgen wordt er weer een heerlijke lente-achtige dag voorspeld. Maar zou het nog koud genoeg worden om aan het einde van de maand ergens in de buurt te gaan skien? Ik zou wel een accurate glazen weersvoorspellingsbal willen hebben!

0 reacties: