Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, februari 28, 2007

Eindelijk lentetemperaturen!

"Vandaag ben je toch wel beter genoeg voor een lange wandeling?", bedelt Christine, als ze, zoals iedere ochtend om kwart voor acht vanuit de auto belt. Ze heeft Mallory net bij school afgezet en ze voelt de lente in de lucht. Ik vind van mezelf ook, dat ik beter moet zijn, dus we spreken om elf uur af.

Na het ontbijt loop ik een stukje met Cosmo en, al ligt er nog overal ijs, het voelt inderdaad zwoel aan. Als Christine er is besluiten we een lange wandeling op te breken met lunch bij Whole Foods. Dat is zo'n drie kilometer lopen, dus precies goed.

Zo gezegd, zo gedaan en al loop ik nog niet met de snelheid, waar ik gewoonlijk mee loop, het gaat toch best goed. Bij Whole Foods kiezen we soep (minestrone) en een salade uit en dan ben ik toch wel even heel blij om te zitten. Maar wat is het heerlijk om weer iets "gewoons" te doen en het huis uit te zijn!!

Deze temperaturen doen ons helemaal verlangen naar lentebloesems! Grappig, dat we in januari bang waren die dit jaar veel te vroeg te zien en nu is het maar de vraag, wanneer ze eindelijk gaan bloeien. Ik las, dat deze winter in Nederland de warmste ooit was, dat gaat voor hier zeker niet op!


Cosmo poseert nog even vriendelijk

Het is zo lekker buiten voor het huis, dat ik de nieuwe Margriet en een diet Mountain Dew pak en bij de voordeur ga zitten lezen. Heerlijk! Nu voelt het echt alsof het buitenzit seizoen er weer is, er zullen nog wel koude dagen zijn, maar de echte kou ligt nu volgens mij wel achter ons.

Terwijl ik daar zit te lezen komt er een FedEx truck voorrijden. Zou het? Ik moet tekenen voor een platte doos van HP! Ja, hoor, het is mijn nieuwe laptop, de HP Pavilion dv6000!!


Mijn nieuwe machientje, hij kan van alles meer, dan deze

Hij ziet er prachtig uit met glanzend scherm, er zit Vista op, de harde schijf heeft 200GB (fantastisch voor de foto's!). Ik installeer gelijk Paint Shop Pro en Microsoft Office 2007, dan kan Rick hopelijk vanavond alles van mijn oude laptop overhevelen.

Na school neemt Katja Leah en Saskia mee naar Vienna. Saskia's zakgeld brandt in haar zak, want vandaag kwam de Sims Seasons uit en die wil ze dolgraag van EBGames hebben. Leah moet naar Eckerd en Katja haalt wat boodschappen voor mij. Toch makkelijk zo'n rijdende dochter!

De avond wordt dus besteed aan software frustraties, zoals altijd met nieuwe electronische speeltjes. Het programma, dat Rick heeft gekocht om alle data "makkelijk" van mijn oude laptop naar de nieuwe over te zetten, blijft crashen, tot onze frustratie.

En zoals altijd doet de Sims cd het om te beginnen niet op de computer in ons kantoortje. Rick heeft het er maar druk mee en ik ben blij, dat hij er zoveel vanaf weet, want ik zou compleet verloren zijn!

0 reacties: