Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, april 08, 2007

Vrolijk Pasen!

Gisteravond laat kwamen we thuis van onze reis.

Vanochtend slapen we flink uit, tot half elf! We zijn nog helemaal op Californie tijd. Pas om half elf sta ik op. De kinderen vinden alle drie een mandje met Paas verrassingen naast hun bed.

We hebben een lekker Paas ontbijt van hardgekookte eieren en cinnamon rolls als iedereen wakker is. Dan gaan de kinderen op zoek naar de plastic eieren met verrassing, die ik (aka, de Paashaas) overal heb verstopt. Tot mijn verbazing duurt het zeker een kwartier voor alle eieren (-1, want ik vergeet waar die kan zijn en niemand vindt hem) is gevonden.

De rest van de middag wordt besteed aan: uitpakken, was doen, achterstallig huiswerk (zowel Katja als Saskia heeft heel wat werk te doen deze week, eigenlijk idioot, want als werkende mensen vakantie hebben hoeven ze ook naderhand niets in te leveren). En natuurlijk het belangrijkste: het bijwerken van het achterstallige blog vanuit L.A., dat nu up to date is.

Ons Paasdiner is bij Clyde's, waar ik vooral tonijn eet. Ik kan niet wachten, tot mijn tand weer is gemaakt en ik me niet druk hoef te maken over keuzes. Morgen om een uur is de tandarts afspraak. Wish me luck!

8 reacties:

Anoniem zei

Wat een heerlijke week in LA en omgeving hebben jullie gehad. En wat leuk om bekende dingen te zien en te lezen.
Is Katja al weer opgeknapt?
Wat sneu zeg, dat ze nog huiswerk moesten maken, maar volgens mij hadden wij dat vroeger in vakanties ook , m.u.v. de zomervakantie.
Succes bij de tandarts morgen!!

Anoniem zei

Welkom thuis! Leuke dagen hebben jullie gehad zeg! Ik ga je verslag denk ik uitprinten.... want wij maken snode plannen om in het najaar naar de Westkust te gaan en in het verslag krijg ik een goede indruk van hoe en wat te doen in CA. In 1985 zijn we daar voor 't laatst geweest (met Greyhound getoerd) en we willen in 't najaar de Skywalk in de Grand Canyon testen!!
Groetje van Henny en... succes bij de tandarts!

Anoniem zei

Welkom thuis!
Zo te lezen hebben jullie een mooie vakantie gehad. En nu gelijk weer met beide benen op de grond en naar de tandarts, good luck! Denk maar gewoon aan je lach op de foto daar....:)

Anoniem zei

Een mooi en uitgebreid verslag heb je gemaakt. Wat waardeloos dat inchecken op LAX.. De vluchten zijn hier vaak overboekt:-((
Jullie hebben een heerlijke week gehad en ik kijk nog meer uit naar onze vakantie. Heel veel succes bij de tandarts, Groetjes

ilse zei

Ik ga straks eens in alle rust je verslag lezen maar wens je nu alvast veel succes bij de tandarts.

@ndrea zei

Sterkte bij de tandarts!! Heb genoten van je verhaal. Hoop dat Katja zich wat beter voelt.

Anoniem zei

Welkom terug, succes bij de tandarts!
Ga ook zo even bij lezen over jullie vakantie.

Anoniem zei

Want onzettend leuk om over jullie Californie week te lezen, alsof ik er zelf ook weer even ben! Wat vindt ik het toch leuk dat jij je blog zo trouw bijhoudt, ik lees zo graag mee kijk er iedere dag naar uit!
Succes bij de tandarts,

groet,
Ingrid