Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juli 23, 2007

Harry Potter...

...heeft mij in zijn greep!

Voor ik mijn boek mocht openen van mezelf vandaag heb ik:
1. 2,75 mijl gelopen met Kirsten, die zich verslapen had, vandaar wat korter vandaag

2. 3,11 mijl hardgelopen met Mary Ellen en daarna bij haar thuis even een ijskoud glas water gedronken, want we waren nog niet uitgekletst

3. Gezellig boodschappen gedaan met Saskia, waarbij zij natuurlijk haar favoriete liflafjes mocht uitkiezen. En ze hielp ook heel goed met wegleggen!

4. Een gezonde wrap met pindakaas, sambal en broccoli slaw als lunch gegeten

5. Twee wassen opgevouwen en weggelegd, 4 kattenbakken uitgeschept en een hamsterkooi verschoond

6. Cosmo opgehaald uit de kennel, heerlijk schoon met een blauw-witte bandenna om.

7. Met Kai gekletst, die mijn stem gewoon even wilde horen.

Daarna opende ik "het boek" en de wereld bestond niet meer! Met moeite heb ik mezelf weg kunnen rukken om te eten en nu even te bloggen! Straks komt mijn zusje met de kleintjes, gauw nog even een paar bladzijden lezen...

PS: alle Philadelphia foto's staan hier

15 reacties:

Anoniem zei

Mijn kinderen zijn gisteren naar de film geweest, ik geloof nummer 5. ik moet eerlijk bekennen dat ik er weinig aan vind het kan mij niet bekoren, maar hier in het motel zit een vrouw die het boek heeft en het ook niet weg kan leggen.

gr petra

Anoniem zei

Lekker verder lezen, Petra.

Veel leesplezier en ik hoop dat je het boek uit hebt als je zus komt.

Anoniem zei

Discipline moet er zijn en was er; goed van jou!! Heerlijk om midden in een boek te zitten en de rest om je heen te vergeten.

Geniet van de tijd dat je zusje met haar kindjes bij jullie zal zijn; je ziet ze niet zo vaak hè!

Ik heb al een aantal foto's bekeken, prachtig! Straks de rest, want zo dadelijk komt een monteur voor de jaarlijkse beurt van de verwarmingsketel!

Prettige dag!

Anoniem zei

Onze Koen van 14 is ook al 3 dagen niet aanspreekbaar! Dit is zijn eerste HP die hij in het engels leest, hij kon niet wachten op de nederlandse versie.Ik vind het wel goed van hem, en hij hangt even wat minder achter de computer!
Veel leesplezier

Anoniem zei

hahaha, je lijkt Fabienne wel. Die heeft hem zaterdag in één ruk uitgelezen....

Anoniem zei

Harry Potter is niet echt mijn 'ding', maar ook ik kan maar moeilijk van een boek loskomen als ik eenmaal aan het lezen ben. Als het boek dan uit is kan ik ook echt in een gat vallen.
Ieeeek Petra pindakaas, sambal en broccoli. ik heb het nog nooit gehad maar het lijkt me helemaal niets.
Fijne week!

Anoniem zei

Wat kun je toch verdiept raken in een boek, he! En de goede tijd ervoor, met maar 1 kind die de aandacht op kan vragen. Veel plezier met Harry Potter en straks natuurlijk met je zus en de kinderen!

Anoniem zei

Wat een geweldig interessante tijd in Philadelphia! Jullie hebben weer een boel gezien.
Fijne dagen met je zusje en de kleintjes!
Dikke knuffel.

Anoniem zei

Ik vind dat je nog veel gedaan hebt voor je aan het boek begon! Ik weet nog bij nr 6 dat ik hem echt niet weg kon leggen en heb hem uit zitten lezen tot een uur of 2 's nachts. Lekker verder lezen dus, veel plezier ermee!

Jenny zei

Ik heb het boek ook direct gekocht en ik kan ook niet stoppen met lezen. Krijg soms de neiging naar het einde van het boek te kijken om te weten hoe het afloopt...

Groetjes
Jenny

Jasmino zei

Nee, Harry Potter is niet aan mij besteed......... Maar ik kan mezelf wel verliezen in een goed boek, eentje dat meer mijn smaak is dan ;-)

ilse zei

Nog nooit heb ik een Harry Potter boek gelezen maar ik denk dat ik er toch maar eens ga aan beginnen. Ik word veel te nieuwsgierig door de hele heisa.
Veel fun met je zus en de kleintjes

Anoniem zei

Heerlijk toch als je zo een boek in een zucht kunt uit lezen. Je bent toch nieuwsgierig naar het eind, tenminste dat zou ik wel zijn hoor ;-)

Becs zei

hahahaha ik heb het boek ook thuis, maar ben er nog niet in begonnen, omdat ik nog in een ander boek bezig ben. Ik weet inmiddels wel wat er gaat gebeuren, dankzij iemand van werk.....

Annemiek zei

Haha,daarom begin ik er pas aan als ik er ruim tijd voor heb. Bart heeft nog 20 bladzijden te gaan en dan heeft hij het uit!! Zelfs op het strand heeft hij liggen lezen ipv zwemmen. Ik zie hier trouwens wel meerdere mensen op het strand met dit boek :)