Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 26, 2007

Een (haar)pony!

Na het late X-Box spelen kom ik een beetje brak uit bed. Vroeger kon ik tot in de vroege uurtjes opblijven, maar die tijd is nu wel voorgoed voorbij!

Als ik Mary Ellen bel om te kijken hoe laat zij wil gaan lopen, blijkt ook zij pas wakker te zijn. Maar Cosmo moet uit, het regent (nog) niet, al is het waterkoud, dus we gaan erop uit! Ook Mary Ellen en familie hebben een heerlijke Kerst gehad en van de dingen, die zij voor hun maaltijd heeft gekookt loopt me het water in de mond!

Precies als ik het huis weer binnenloop na vijf kilometer begint het te plenzen. Dat houdt de rest van de dag niet meer op helaas! Rick en ik spelen nog een spelletje Scene It in de basement, zo zien we het sombere weer ook niet. In ieder geval hoeven we vandaag er niet uit, want de malls schijnen afgeladen te zijn met koopjesjagers. Het verkeer rond Tysons Corner staat er helemaal vast van!

Al een paar weken loopt Saskia met het idee rond om een pony in haar haar te laten knippen. En nu is ze er zeker van, dat ze dat wil, dus moet ik stante pede een afspraak met Mona maken. Saskia heeft een foto van Tyra Banks uitgeprint om als voorbeeld te laten zien. Vandaag komt me wel goed uit, want we hebben verder toch niets gepland.

Om half twee kunnen we terecht en nog geen half uur later sta ik met een "nieuwe" dochter weer buiten. Mijn hemel, wat een verschil maakt zo'n pony, zeg! Ze ziet er gelijk een stuk ouder uit! Het staat Saskia wel heel erg leuk!


Schaamteloos hangen Rick, Katja en ik de rest van de middag voor de X-Box. Dat Scene It is enorm verslavend en ik ben er toch slecht in! Maar dat mag de pret niet drukken, ik hoop toch iedere keer kwa score tenminste in de buurt van Rick te blijven, die zo ongeveer iedere film ooit uitgebracht heeft gezien!

Voor we het weten is het opeens vijf uur en Saskia gaat bij Tabatha logeren, want ze wil niet met ons mee naar de film. Ook Kai blijft liever met zijn Kerstcadeaus spelen. Katja gaat eerst uit eten met een groepje vrienden en heeft hen daarna hier uitgenodigd om ping pong te spelen.

Dat betekent, dat Rick en ik opeens samen zijn voor een "date night". We rijden naar de Tysons Galleria mall en vinden daar een tafeltje bij Legal Seafoods. We delen een dozijn oesters en bestellen super lekkere tonijn als hoofdgerecht.

Voor we van huis gingen heeft Rick al kaartjes gekocht voor de film "National Treasure, Book of Secrets". Gelukkig maar, want er staat een lange rij te wachten bij de ingang. Gelukkig speelt het in een enorme zaal, dus vinden een mooie plek ergens in het midden.

En dan wordt het twee uur genieten! Ik ben dol op dit soort avonturen films met een historisch tintje en kan niet wachten, tot de nieuwe Indiana Jones uitkomt. National Treasure, Book of Secrets is minstens zo goed als de eerste National Treasure film en er komt er vast en zeker nog een, want in deze film is daar al een hint van te zien.

11 reacties:

Carola zei

Wat staat die pony Saskia goed zeg. Goede keuze Saskia!

Jasmino zei

Het nieuwe kapsel van Saskia vind ik prachtig, het staat haar erg goed!

Die film National Treasures, was het eerste deel niet met Nicolas Cage? Of vergis ik me nu? Als dit een vervolg is, wil ik die ook wel zien!

Lekker relax-dag hadden jullie!

Anoniem zei

Die pony staat Saskia heel erg leuk hoor.

Anoniem zei

Je hebt er een "nieuwe" dochter bij, de pony staat haar erg leuk. Ik las dat jullie kerst ook goed verlopen is, met leuke cadeautjes voor allemaal. En dan die ping-pong tafel, dat is natuurlijk helemaal een succes. Wij hadden er vroeger ook een, is een leuke bezigheid. Alvast een hele fijne jaarwisseling en een goed 2008 gewenst!!!!
Groetjes Ludy.

Anoniem zei

De pony staat Saskia wel heel leuk; en zo worden kleine meisjes groot!

Jullie hadden een leuke day after!!

Anoniem zei

Het was inderdaad erg druk in de malls. Ook hier. Iedereen kadootjes ruilen en koopjes jagen.

Staat haar inderdaad erg leuk.

Die ping pong tafel zal zeker een succes zijn.

gr petra

Anoniem zei

Heel leuk dat nieuwe kapsel van Saskia, staat haar erg goed.

Ineke

Anoniem zei

Wilde net hetzelfde schrijven als de anderen... dus nog maar een keertje, sorry : de pony is erg geslaagd!

Jullie hebben een heel leuk kerstfeestje achter de rug! Heb vreselijk moeten lachen met het commentaartje 'noisy lover' uit je vorig blogje! Grappig!!!

Groetjes,

Annemiek zei

Ja, die pony staat haar goed!

Anoniem zei

SASKIAAAAAAA, wat is je haar superduperleuk!!

SVO zei

Wat een mooie gouden lokken heeft Saskia. Het is echt een hele mooie kleur. Goud!!!

Grappig dat ik haar gewoon ouder zie worden. Van een klein meisje naar een tiener al ....