Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, februari 19, 2008

Hondenkapper

Wat ik gisteren was vergeten te vermelden is, dat het natuurlijk Presidents Day was. Er zijn een aantal van dat soort federale feestdagen, die eigenlijk niets anders zijn, dan een vrije dag en een dag voor koopjes en dit is er een van. Gewoonlijk heeft Rick die dagen niet vrij, maar vanwege zijn vele reizen deze maand dit jaar wel.

Maar goed, dat dus de toelichting waarom we op maandag zo frivool bezig waren gisteren. Natuurlijk komt daar voor mij vandaag de terugslag weer van. Ik ben blij, dat Rick mij gisteravond om kwart voor tien al op kwam halen (op mijn aandringen!), want ik zag letterlijk scheel van moeheid.

Het is dus ook extra moeilijk om vanochtend op te staan. Maar het moet wel, want Cosmo moet tussen acht en negen bij de hondenkapper zijn. Nu is dat wel Tabatha's moeders winkel, Kelli, maar ik wil toch op tijd zijn.

Cosmo is vrij makkelijk te onderhouden door hem wekelijks te kammen en zijn nagels te knippen, maar hij heeft een "rok" achter, waar grote klitten in zitten en ook achter zijn oren klit het erg. Bovendien is hij gewoon vies, na al het natte weer van de afgelopen tijd. Kelli belooft hem weer helemaal schoon en mooi te maken en zal opbellen, als Cosmo klaar is.

Net op tijd haal ik mijn personal training sessie met Marceleus. Al mijn spieren doen pijn en ik hoop, dat hij er hard aan gaat werken. Gelukkig is dat zo en ik bijt door de pijnen heen. Het helpt, want vanavond voelt het allemaal beter.

De schoonmaaksters komen en ik ontvlucht het huis. Bij Giant haal ik spullen voor het avondeten. Bij het afrekenen vind ik het toch wel heerlijk goedkoop: $15 voor een beef stew maaltijd! Voor vijf personen betekent dat $3 per persoon! Dat is toch niets?

Thuis eet ik lunch en dan belt Kelli, dat Cosmo klaar is. Het is buiten wel koud, maar ook redelijk zonnig, dus ik besluit de anderhalve mijl daarheen te lopen. Cosmo is prachtig, zijn witte haar is weer wit en hij voelt heel zacht aan! Hij wil wel erg graag weer mee naar huis.


Rick neemt Katja intussen mee naar de oogdokter. Daar krijgt ze een hele "check up" en moet een donkere bril aan om haar pupillen te ontzien. Dit is een hele openbaring voor Rick, want die heeft de kinderen nog nooit naar zo'n dokter meegenomen.

De rest van de middag rust ik, want ik voel de gevolgen van het drukke weekend. De kinderen komen een voor een thuis en de beef stew gaat er goed in. We kijken naar American Idol en het wordt gewoon een rustige avond. Voor het grootste deel klets ik gezellig met Annemarie en het is leuk weer bij te kletsen. Weleens nodig na alle drukte!

De foto's van dit weekend (die van zaterdag staan er als laatste) zijn hier te bekijken.

7 reacties:

Anoniem zei

Het was inderdaad heel gezellig om weer eens uitgebreid bij te praten! Hoop dat je morgen een heerlijke dag met Sylvia in Georgetown zult hebben!

Welterusten! Annemarie

Anoniem zei

leuk die foto van Cosmo. Hij staat zo mooi te wachten op zijn baasje. Tja ook hier is het altijd een hele openbaring (en opgave) als Rob met de kinderen naar een dokter moet.

Annemiek zei

Proficiat nog met de gezinsuitbreiding bij je zusje! Leuk om weer tante te worden.

Anoniem zei

Cosmo ziet er weer prachtig uit!

Anoniem zei

Oh wat jammer, de webcam doet het niet....ik kan niet zien of het nu sneeuwt. Was het leuk in Georgetown...leuke dingetjes gekocht?
Ontzettend bedankt voor het leuke boek!!! Dikke kus van mij!

Anoniem zei

Wat ziet Cosmo er weer mooi uit zeg. Knip jij trouwens echt iedere week zijn nagels? Dat is best wel vaak. Ik knip de nagels van ons konijn ook zelf, je kunt het leven daar goed zien. Maar dat doe ik maar zo'n twee keer per jaar hoor.
Fijne week verder.
Groetjes Ludy.

Anoniem zei

Wat een leuke foto van Cosmo en wat ziet hij er lekker schoon en zacht uit!