Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, februari 25, 2008

Male bikini wax?

Al een paar weken geleden heb ik Saskia's lerares laten weten, dat zij vanaf morgen de rest van de week niet op school zou zijn. Maar daarvoor is ook een ondertekende brief voor de administratrice nodig. Die geeft ik Saskia dus mee naar school en aan haar reactie te meten zou je denken, dat ik haar een bom meegeef!

Ze houdt er niet van om het kantoor van de administratrice binnen te gaan, namelijk. Met een grote klap gaat de deur achter haar dicht. Dat belooft nog wat later!

Mary Ellen komt om te gaan lopen en het gaat lekker. Het is wat bewolkt, maar de temperatuur minder koud, dan de afgelopen dagen. Toch halen we geen van beiden de vijf kilometer hardlopen, want onze benen en heupen doen pijn. Daar baal ik toch wel van en vraag me af of ik ooit weer pijnloos zal lopen. Ik heb er een hard hoofd in.

Precies op tijd om naar Cosmo's training te gaan ben ik terug. Hij luistert altijd beter, als hij eerst zijn beweging heeft gehad. Hoewel dat vandaag niet zozeer opgaat, want hij springt meteen op zijn "vriendin" Zoey, de bulldog. Die wordt zo enthousiast, dat ze, net als iedere week, allerlei schuim opgeeft. Voor mij nog een reden om geen bulldog te willen (sorry, bulldog lovers!).

Cosmo is volgens mij wel een "ham"(uitdrukking hier voor iemand, die er wel van houdt het middelpunt te zijn). Hij laat al zijn nieuw aangeleerde foefjes perfect zien en vangt het snoepje, dat ik op zijn neus legt bekwaam op in zijn bek. Ik vind de trainings zo erg leuk, de honden moeten echt laten zien, dat ze luisteren en ook wat kunnen leren.

Thuis stap ik gauw in de douche, want ik heb met Christine afgesproken om te gaan lunchen. We hebben elkaar alweer een tijdje niet gezien en nu haar huis op de markt staat is alles wat rustiger in haar leven. Maar ze wil zo min mogelijk thuis zijn, want het voelt niet meer als "thuis". Ze hebben wel veel verkeer, maar nog niemand serieus geinteresseerd.

We ontmoeten elkaar bij de CPK in Fairfax Corner. Dit begint wel een beetje ons stamrestaurant te worden en we hoeven het menu niet eens in te kijken om te weten, wat we willen bestellen.

Herb, een heel vrolijke serveerder, brengt ons met genoegen ieder een glas wijn (rood voor Christine, wit voor mij) en merkt op, dat zijn leukste klanten een lekker wijntje bestellen bij de lunch. Nou, leuk zijn wij zeker, ha ha. De Sesame Chicken dumplings (die we delen) en de halve Thai Crunch Salad smaken weer voortreffelijk! En de conversatie is geanimeerd, we hebben elkaar al even niet gezien (voor onze maatstaven) en er is in de tussentijd heel wat gebeurd.

Voldaan neem ik weer afscheid en rijd meteen door naar Pro Nails. Mijn nagels zijn te lang om met een baby bezig te zijn. "Tracy" (wat haar echte naam is, weet ik niet, veel Aziaten hier nemen een Engelse naam aan bij hun emigratie) maakt ze weer lekker kort en mooi rood gelakt.

Terwijl ik daar zit gaat de telefoon, die Tracy beantwoordt. Iemand vraagt Tracy wat en ze ziet er onzeker uit. Ze converseert wat met haar mede stylistes en gaat dan terug aan de telefoon. Na nog wat geluisterd te hebben zegt ze kordaat: "I'm sorry, but we don't do male bikini waxes here". Met een "crazy" gebaar en lach naar mij gaat ze verder aan mijn handen. We grappen, dat dat alles wel een stuk interessanter zou maken hier!

Als ik de oprit nader zie ik, dat er geen manier is om de van in de garage te parkeren. Saskia en haar vriendinnetjes zijn bezig aan hun achtergrond voor het wassenbeeldenmuseum. Over die witte posters wil ik niet rijden.

De meisjes zijn in een giechelbui en besluiten de verf op hun gezichten te smeren. Hilariteit alom! Ik vind het wel schattig, want gewoonlijk balanceren ze op de rand van de puberteit en nu zijn het opeens gewoon weer vier kleine meisjes.


Als iedereen weer naar huis is pakken Saskia en ik in voor morgen. Onze vlucht zal om kwart over twaalf vertrekken en we zullen om kwart voor twee in Boston aankomen. Daar zullen we zeker winters weer treffen, dus de sneeuwlaarzen gaan mee. Ik kan niet wachten tot ik mijn nieuwe nichtje zie!

Mijn laptop gaat mee, maar hoe vaak ik de kans krijg om te "updaten" weet ik niet.

14 reacties:

Anoniem zei

Heel veel plezier in Boston met je nieuwe nichtje !

Anoniem zei

Ik kan me voorstellen dat je erg benieuwd bent naar het nieuwe nichtje. Veel plezier gewenst en succes met de kou...

gr petra

Jasmino zei

Veel plezier met je nieuwe nichtje!

Anoniem zei

Veel plezier en Saskia is echt een heerlijk pre-puber als ik het zo lees. Leuk hoor!!!

Anoniem zei

Veel plezier tijdens de "kraamdagen" in Boston.

Anoniem zei

Heel veel plezier bij je zus in Boston en geniet lekker van je kleine nichtje!

Anja L.

Anoniem zei

Goede reis en heel veel plezier!

Geweldig verhaal...die male bikini wax...hihi.....

Anoniem zei

Veel plezier in Boston. Lekker knuffelen met zo'n hummeltje.

Groetjes,Manon

Anoniem zei

Een fijne tijd bij je zusje en veel plezier met het nieuwe nichtje!
Gr. Marjan

Ineke zei

Fijne tijd in Boston!

gr, Ineke

Anoniem zei

Op dit moment zijn jullie al een poosje in Boston, als het goed is!

Veel plezier met het knuffelen van Sasha Alexandria!!!

Anoniem zei

Veel plezier met je familie in Boston en geniet lekker van de kleine.

Groetjes Vanessa

Anoniem zei

Een male bikini wax....daar moet je toch niet aan denken?

Geniet van Sasha, Stefan, Natalya. Ayesha en David! Have fun.

Anja zei

Heel veel plezier in Boston!!
Geniet van je nieuwe nichtje!