Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, maart 24, 2008

Weer in het gareel

Tijdens de vakantie gaf ik de bedden in de hotels de schuld van mijn slechte slapen, maar ook thuis word ik vannacht om half vier wakker en kan de slaap niet meer vatten. Ik ga dan malen over van alles en nog wat en het lukt niet meer te slapen.

Het gevolg is, dat ik geradbraakt en met veel pijn opsta. Hopen maar, dat het de lange uren in de auto zijn. Eigenlijk zou ik het liefste de hele dag het bed in kruipen, maar weet, dat dat precies het verkeerde zou zijn om te doen.

Gelukkig heb ik ook vriendinnen, die me hebben gemist, en Christine belt om te vragen, of ik zin heb in een lange wandeling. We spreken om half elf bij haar af. En net als ik opgehangen heb belt Mary Ellen of ik zin heb erop uit te gaan.

Omdat beweging het best helpt om mijn spierpijn te verlichten neem ik beide uitnodigingen aan. Mary Ellen is ook naar Florida geweest vorige week. Haar schoonmoeder woont in Boca Raton, dus we zaten niet eens zo ver bij elkaar vandaan. Ook zij zijn naar de Everglades geweest, maar hebben een airboat tour gedaan.

Het wordt een lekkere wandeling door de buurt, waar alles langzaam in bloei aan het komen is. Het is bepaald niet warm, zelfs handschoenen zijn nog nodig, maar de bloeiende forsythia, maples, perenbomen, magnolia's en narcissen maken alles goed.

Voor ik naar Christine ga, wil ik Cosmo ophalen bij de kennel. Alleen heeft hij zijn bad nog niet gehad en ik weet uit ervaring, dat ik wel wil, dat hij wordt gewassen! Ik zeg dus, dat ik over een paar uur wel terug zal komen.

Christine en ik lopen lekker door het natuurgebied dichtbij hun huis (bijna niet meer hun huis, een vreemd iets om het "SOLD" bordje te zien!). Opeens rent er (te ver en te snel om een foto te maken) een prachtige vos voor ons uit! Ik blijf het wild, dat je hier zomaar tegenkomt, fantastisch vinden. Ook de eekhoorntjes hebben de lente in de bol, want ze rennen als gekken om elkaar heen.

Op de terugweg haal ik Cosmo dus op. Ik moet nog steeds wachten, tot hij droog is en krijg een half natte, maar wel mooi schone hond mee. En enthousiast, dat hij is! Super schattig! Hij heeft nu voor een maand antibiotica om de Lyme tegen te gaan. Hij lijkt er in ieder geval niet door aangedaan.

Gauw haal ik bij Whole Foods wat pasta voor het avondeten en een gallon melk, want die van vorige week is zuur geworden. Het is werkelijk altijd zo'n genoegen door deze winkel te lopen! Alles ziet er lekker en interessant uit en we mogen de lekkerste gerookte vispate proeven.

Saskia is, zoals altijd op maandag, vroeg thuis uit school. Zij heeft maar liefst drie vriendinnetjes te spelen! Graag zou ik even gaan liggen, want mijn energie is op, maar er zijn nog ladingen was te vouwen, altijd een logisch gevolg van een week vakantie!

Regelmatig kijk ik bij mijn weblog gegevens hoeveel bezoekers ik heb gehad op een dag en waar die vandaan komen. Het gros komt natuurlijk uit Nederland, maar verder zijn er ook bezoekers van over de hele wereld. De meesten komen speciaal om dit blog te lezen, maar er zijn ook mensen, die hier via een Google.nl of Google.com zoekopdracht belanden. En juist die opdrachten zijn dan soms zo grappig, hoe mijn blog daarbij tevoorschijn kwam is me een raadsel!

Vandaan kwamen mensen hier terecht onder anderen door de volgende zoekopdrachten in te typen:
-- ex-mormoon

-- mediterranees voortuin

-- borstel gedicht

-- ontgroening topless (waaat??)

-- Suske en Wiske Het Babbelende Bad samenvatting

-- ring schoonmaken

-- VS 800 nummers bellen

-- kayakker verdronken

en dan de meest pikante:

-- lekker naaien met Petra en Denise (ahem, geen idee, dat zulk soort dingen mijn toch wel heel nette blogje naar de top zouden doen drijven!)

En dan kijk ik de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch en wie zie ik daar? Onze vroegere overbuurvrouw uit Leusden, die ik al zeker twintig jaar niet meer heb gezien (minuut 22, met een negentiende eeuwse copie van een zeventiende eeuws schilderij)!

11 reacties:

Anoniem zei

Leuke blog,

Via Martins website hier terecht gekomen.

Groeten,

Judy and Tom

Annemiek zei

Wauw dat je zo je vroegere buurvrouw nog eens ziet!
Gek hoor hoe mensen op je blog terecht komen!
Je bent weer helemaal in je routine zo te zien. Hopelijk wordt het snel warmer en wordt je pijn beter.

Anoniem zei

Zouden die Petra en Denise misschien quilten ofzo ? ;-)
Hopelijk wordt het bij jullie ook snel wat warmer, wellicht ook goed voor de spieren ?

Anja zei

Grappig dat mensen door allerlei zoekopdrachten op je weblog belanden.
Hopelijk slaap je vannacht beter.

Corry zei

Gewoon via de "favorieten" binnengekomen. Leuk hoor dat je dat kunt zien. Hoop dat je vanacht beter hebt geslapen.

Anoniem zei

ook via favorieten hier terecht gekomen.
Lastig he die korte nachten. Knap dat je blijft bewegen. En fijn om Cosmo weer thuis te hebben.

Anoniem zei

Hahaha, grappig die zoekopdrachten! Leuk ook dat je een vroegere buurvrouw zag op tv (naja, Internet dan, haha).

Misschien heb ik het over het hoofd gezien, maar heb je al een link geplaatst naar foto's van jullie vakantie?

Ohja, wat ik nog wilde zeggen, is dat ik ook (een paar keer) in Margarittaville ben geweest, maar dan in Myrtle Beach! Heb zelf ook een cd van Jimmy Buffet die ik regelmatig luister!

Anoniem zei

Ha, wat een interessante zoekopdrachten geven mensen toch in....:-).
Ach, Boca Raton roept herinneringen bij me op van toen we jaren geleden voor de 1e keer in Florida waren en precies tijdens Spring Break in een regenachtig en overvol Miami belandden. Toen er ook nog een vechtpartij in de hal van ons armoedige hotel uitbrak zijn we letterlijk gevlucht uit Miami en uiteindelijk terechtgekomen in een mooi hotel in Boca Raton, wat een oase van rust was dat toen, het kostte effe wat, maar dan had je ook wat...hihi...

Anoniem zei

Zo zie je maar, hoe mensen op je blog terecht komen! Gezien dat zoekopdrachten, kun je je afvragen of dat altijd is wat ze zoeken.

Gelukkig heeft Cosmo geen last van de medicijnen. En dat het nu maar aan mag slaan.

Anoniem zei

Waar Google al niet goed voor is!
Ik hoop dat je vannacht beter hebt geslapen, wnat niet slapen breekt je echt op.
Groetjes, Manon

Anoniem zei

Nee ik kan je email niet zien? raar eigenlijk. Stuur me maar een mailtje dn stuur ik zo snel mogelijk wat terug.

Ik vind het trouwens ook heel jammer de bloesems niet te zien :( Het is niet anders jammer genoeg.