Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 01, 2008

Nieuwe matras besteld

Alweer donderdag, jeetje, wat vliegt deze week! Ik denk mijn hele dag volgepland te hebben met personal training en een (heel erg nodige) massage. Maar zoals altijd wordt het heel anders.

Net na negenen belt Marceleus, dat hij bij de allergist zit. Hij heeft zware allergieen en nu alles in bloei staat is de hooikoorts niet zonder professionele hulp te bedwingen. Maar dat betekent dus, dat hij vanochtend niet kan komen en morgen, zegt hij, ook niet.

Mary Ellen is, als ik haar op Marceleus' verzoek bel, niet thuis en ik herinner me vaag, dat ze een ontbijt had met iemand. Ze is op zoek naar een nieuwe baan en heeft besprekingen met head hunters op de vreemdste tijden van de dag!

Met wat tegenzin besluit ik dus maar in mijn eentje een half uur met gewichten te werken. Ik zoek een paar Fitness tijdschriften op en doe die oefeningen. Het gaat lekker en de tijd snel, gelukkig. Net als ik aan mijn laatste buikoefeningen bezig ben belt Mary Ellen of Marceleus nog komt.

Zij blijkt mijn berichtje niet te hebben ontvangen, oeps! We besluiten alsnog samen het geijkte vijf kilometer rondje te gaan lopen. De zon is helaas achter de wolken verdwenen en het begint zelfs wat te spatten. Maar we genieten van de enorm kleurige buurt, de azaleas en dogwoods zorgen echt voor een schilderachtig palet.

Een uurtje later plenst het echt en valt mijn plan om ook nog even op de fiets te stappen letterlijk in het water. In plaats daarvan ga ik aan de gang met onze vakantie naar de Dakotas. Met behulp van verschillende reisverslagen vul ik de dagen in. We zullen ons zeker niet vervelen en drie nieuwe staten bezoeken. Leuk, de voorpret is helemaal aanwezig!

De verzekeringsagente van de vrouw, die mij begin april aanreed, belt op. Ze vertelt me, dat ze mijn claims heeft ontvangen, maar dat ze pas uitbetalen, als de behandeling klaar is. Nogal vreemd, want wat als je jarenlange behandelingen nodig hebt door een ongeluk, moet je die dan eerst allemaal uit je eigen zak betalen? Ik vertel haar, dat ik verwacht nog een aantal weken massages nodig te hebben en dat ik haar de bonnen daarvan zal sturen.

In mijn agenda staat een massage ingepland om een uur. Maar een uur komt en gaat en er is geen Laura te bekennen. Ik denk nog, dat ik me misschien in de tijd vergist heb, want die varieert nog weleens. Maar ook om half twee en om drie uur is er geen Laura. Ik baal, want mijn nek speelt me nog erg veel parten en een massage heb ik echt nodig voor verlichting. Telefoontjes naar Laura worden niet beantwoord, dus ik spreek maar een berichtje in.


Maar weer eens een druppel foto



Natte azaleas in de tuin, mijn favoriete kleur

Inmiddels is het buiten helemaal opgeklaard en een zeer aangename temperatuur, dus ik ga voor op het stoepje zitten lezen. Cosmo gaat mee naar buiten en speelt met zijn vriendjes Diego en Dallas. Zo leuk, dat er nog twee jonge honden in de cul de sac wonen!


Close up van Cosmo, hij houdt echt niet van poseren!

Rick komt vanavond vroeg thuis. Hij heeft het (eindelijk!) helemaal gehad met onze matras. We rijden naar Vienna en lopen de Mattress Warehouse winkel binnen. Daar helpt Mike ons en vinden we na wat uitproberen wat wij hopen onze ideale matras is.

Maar het prijskaartje is flink en Rick vraagt, of daar niet wat vanaf kan. Mike vraagt, wat wij er dan voor willen betalen en Rick noemt dat bedrag, voor ons gevoel een flinke korting. Tot onze verbazing accepteert Mike dat bedrag zonder aarzelen en nu vragen we ons dus af, of we nog lager hadden kunnen gaan. Maar dit vinden wij een redelijk bedrag, dus we gaan ervoor.

Morgen zal de nieuwe matras al worden bezorgd! Dit weekend zullen we dus slapen als rozen (hoewel ik net een hele website met klachten over deze winkelketen vond, dus misschien moet ik nog niet zo positief zijn)!

We zijn middenin Vienna en daar zien we een nieuw Japans restaurant, Sakana sushi. We nemen plaats aan de sushi bar en zien, dat twee "bekenden" van een ander restaurant hier in Vienna nu bij dit restaurant werken. Ze herkennen ons en het wordt een gezellig maal. De sushi chef maakt zelfs een paar dingetjes voor ons om te proeven. We hebben een nieuwe favoriet voor Japans eten!

6 reacties:

BultmanJorna.com zei

Wat een geweldige foto van jullie hond, hij kijkt precies zoals één van onze dochters wel eens doet, schuin omhoog, als ik ze weer eens op de foto wil zetten: "Maahaaam, nee!"
Groetjes, Margo.

Anoniem zei

Jaaaaaaa, eindelijk de nieuwe matras! Jullie zullen het weekend heerlijk uitslapen.
Heeft Laura nog iets van zich laten horen?

Annemiek zei

Die blik van Cosmo!
Hopelijk zullen jullie als op een wolkje slapen.

Anoniem zei

Wat een schitterende azalea-foto, prachtig die kleur.

Slaap lekker vannacht op je nieuwe matras.

groet, Ineke

Anoniem zei

Slaap lekker op je nieuwe matras!
Cosmo kijkt al zo van "hm..... weer op de foto" grappig hoor.

Anja zei

Mooie foto van Cosmo.
Slaap lekker op jullie nieuwe matras vannacht.