Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, juni 19, 2008

Zomerspullen

Oh, hier kan ik heel goed aan gewend raken! Geen wekker en gewoon opstaan, als we uitgeslapen zijn. In mijn geval is dat meestal rond half negen. Toch nog net te laat om met Kirsten te gaan wandelen, die dat eigenlijk graag zou willen. Maar zij zet Madison om kwart over acht bij het zwembad af en gaat dan lopen. Ik kan me er (nog) niet toe zetten zo vroeg al present te zijn.

Mary Ellen belt en ik ben even bang, dat ze weer gaat zeggen, dat Marceleus ziek is. Maar dit keer zit hij in het verkeer vast, dus we beginnen later. Geen probleem, er staat hier werkelijk niets op het programma!

De training gaat goed, het halve uur is zo voorbij. Dan neem ik Cosmo mee op een wandeling door Nottoway Park. Het is zo ontzettend groen hier, het lijkt wel een jungle!


Saskia is uitgenodigd door een vriendinnetje om naar de Hulk te gaan. Kai wil weer afgezet worden in Vienna om te gaan skateboarden. Ik vind het wel heel leuk, dat hij zo'n groepje heeft, waar hij lekker actief mee is!

Tijdens de terugvlucht vanuit Orlando is in mijn toilettas een nagellakflesje opengegaan en ook de tube Icy Hot (voelt echt niet lekker, als je oogschaduw opsmeert!). Nu gaat de rits niet meer open en is het dus zaak voor de volgende reis een nieuwe toilettas te kopen.

Hiervoor ga ik naar Hudson Trail Outfitters. Een heerlijke zaak met allerlei camping- en reisspullen. Ik vind er een superhandige tas, die je kunt ophangen en zelfs een klein spiegeltje heeft.

Als ik wegrij zie ik opeens aan de zijkant een aantal heel mooie "old timers" staan. Werkelijk prachtige auto's uit de jaren zestig (schat ik?). Een paar mannen lopen er rond en zeggen, dat de oranje auto waarschijnlijk de show gaat winnen. Kennelijk staan ze hier te wachten tot ze aan een of andere show mee kunnen doen. Ik heb voor de liefhebbers wat foto's gemaakt:






Op mijn mobieltje zie ik, dat ik email heb van Deborah Brehony. Zij was in 2007 verkiesbaar voor de Town Council hier in Vienna en is helaas niet verkozen. Ze had haar naam gegoogled en mijn blog gevonden. De titel van haar email: "Hah, I have translated you! :)". Zo grappig! Zo zie je maar, zelfs de Amerikanen lezen hier mee, hi hi!

Om de "Icy Hot" make up in mijn toilettas te vervangen ga ik naar Safeway. Voor een van de fotografie lijsten, waar ik lid van ben, moet ik ook een foto maken van een scootmobiel, dus ik sla twee vliegen in een klap. Bij vrijwel elke grote supermarkt hier staan scootmobielen voor het gebruik van de minder mobiele klanten.

Aangezien het morgen de "summer solstice" is om 19:59, is het tijd om de lentespullen op te ruimen. Ieder seizoen verander ik de accessoires hier beneden. Vroeger veranderde ik mijn hele kamer, maar dat gaat nu wat minder makkelijk. In ieder geval ziet alles er weer gezellig zomers uit met turquoise, felgroen, oranje en geel.

Maar voor de voordeuren heb ik geen zomerse versiering meer. Dus tijg ik naar Michaels. Daar koop ik een paar houten "reddingsbanden" en dingen om ze te versieren. Buiten op het deck maak ik ze precies, zoals ik ze wil hebben. Het ziet er goed uit, als zeg ik het zelf!


Dan ga ik buiten zitten tot Kai me belt om opgehaald te worden. Als we terugkomen begint het te regenen. Het lijkt waarempel wel een tropisch klimaat hier met lekkere dagen en een bui aan het einde van de dag!

Als Rick thuiskomt wil hij heel graag uit eten. Hij heeft dat de afgelopen week gemist en stelt of Indiaas of Japans voor. We laten Kai kiezen (Saskia heeft al gegeten en blijft thuis met Mary Kate) en die kiest Japans. Hoera! Mijn favoriet natuurlijk!

Bij Sakana worden we weer helemaal verwend. Kai heeft tempura ontdekt en Rick en ik proberen een paar nieuwe sushi rolls. En "Ken" (die eigenlijk Sun-Ji heet, waarom ze hun eigen namen niet houden is me een raadsel) maakt ook nog een lekker plakje komkommer met zalm klaar voor ons, van de chef.

En eindelijk heb ik eens de foto's van Orlando online gezet, die zijn hier te bekijken (slechts met mijn kleine fototoestelletje genomen).

6 reacties:

Anoniem zei

Dat is grappig ja als Amerikanen ook meelezen en "vertalen", zo hadden wij een leuk misverstand met die mevrouw waar wij dat gebouwtje van hadden gekocht, de hele tekst was in het Nederlands behalve de "ramp" (oprit) ervan. Dus stuurde ze al vrij snel een geschrokken email wat er zo verschrikkelijk mis gegaan was.
Leuk die auto's maar zo'n oranje daar valt toch niet meer mee te rijden zo laag als het ligt ?
Lijkt me inderdaad niet fijn Icy hot op je ogen ;-)

Jasmino zei

Hopelijk blijft de stress nu even uit bij jullie, en kunnen jullie -net als vandaag- genieten van een heerlijk relaxte zomer!

Anoniem zei

Ha dat klinkt weer eens als een super relaxte dag. Heerlijk zulke easy going dagen!!

Annemiek zei

Lekker als je nu wat uit kunt slapen.
Leuk die reddingsboeien.

Anoniem zei

Wat heb je die boeien mooi geschilderd!

groet, Ineke

Anoniem zei

Leuke foto's van Orlando en de auto's. In Kissimmee is elk weekend een parade met allemaal zulke aparte auto's en daar lijken jouw foto's een beetje op!