Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juli 27, 2008

De volgende gasten zijn gearriveerd!

Rick belt op van de kampeerplaats en vertelt, dat ze maar zeer matig geslapen hebben. Hij vond het niet nodig luchtmatrassen mee te nemen en had dus iedere wortel onder zijn slaapzak gevoeld. Ook waren de buren erg lawaaierig en was het broeierig warm. Allemaal redenen voor mij om van kamperen af te zien, want ik heb heerlijk geslapen! Ik denk, dat de kampeerders zelf er ook weer even van genezen zijn.

Mary Ellen komt en we gaan voor een vijf kilometer lang loopje. Het is drukkend warm, maar we besluiten toch de heuvels af hard te lopen. Mary Ellens baan is meteen al flink druk, vertelt ze. Ze heeft dan ook de hele week geen tijd gehad voor fitness, iets wat ze erg mist. Dat kan ik me goed voorstellen!

Christine belt, dat ze verwacht rond twee uur hier te zijn. Ze hebben het helemaal naar Salem, Virginia gehaald gisteravond (acht uur rijden vanuit Huntsville). Gauw maak ik me klaar om wat baantjes te gaan trekken. Ik heb het zo warm van het lopen, dat het water voortreffelijk aanvoelt. De twintig baantjes zijn zo getrokken!

Als ik thuiskom vertelt Rick, dat Christine heeft gebeld, dat ze een uur winst hebben gemaakt, en er binnen het kwartier zullen zijn! Wat is het weer fijn om haar en Mallory te zien! Ze blijven tot zaterdag logeren.

Inmiddels rommelt het ook vervaarlijk in de verte en voor we het weten is er een "severe thunderstorm warning". Het flitst, plenst en gaat flink tekeer! Ik ben net op tijd gaan zwemmen en Christine en Mallory zijn opgelucht, dat ze niet door dit noodweer hoeven te rijden!

Terwijl wij bijkletsen gaat Rick naar Whole Foods om spullen voor de barbecue van vanavond te halen. De middag vliegt voorbij, er is zoveel bij te kletsen! De zon komt weer te voorschijn en de luchtvochtigheid is veel minder. We zitten dus allemaal heerlijk buiten, iets wat Christine en Mallory missen in het zuiden, want het is er daar te warm voor meestal.

Rick grilt de lekkere kipspiesjes, terwijl Christine en ik de salades maken en de maiskolven koken. Het is weer een smulmaaltijd! En natuurlijk kunnen de kinderen het na afloop niet laten om weer marshmallows te roosteren en s'mores te maken!

Na het eten kijken we met zijn allen naar National Treasure II, the Book of Secrets. Die had ik al een keer gezien, maar nu we in het Black Hills gebied zijn geweest, is het leuk de delen, die daar spelen nog eens te zien.

6 reacties:

Ineke zei

Haha en daarom hou ik nou niet van kamperen. Laat mij maar lekker in een gewoon bed slapen.

gezellig dat Christine er is, veel plezier de komende dagen

gr, Ineke

Anoniem zei

Ik hou dus ook helemaal niet van camperen in een tent en als ik dat lees weet ik weer helemaal waarom ha ha

Veel plezier met je bezoek !

Margo zei

Is die film dan al uit op DVD? Het eerste deel was nl. ook erg leuk, speelde vooral in Washington DC en Philadelphia en zit vol met ook voor ons herkenbare gebouwen en plaatsen.
Als onze super plasma tv zonder brokken uit de zeecontainer komt, zal deel 2 ook bij ons snel bekeken worden. De Black Hills vonden wij nl. ook prachtig.
Veel plezier met je logé's!

Annemiek zei

Die film hebben we ook pas gekeken, vond hem heel leuk.
Heel veel plezier met de gasten!

Anoniem zei

Ah, gezellig dat Christine en Mallory er zijn. Veel plezier samen.

Wij hebben net stepbrothers gezien, hylarisch.

Anja zei

Wat gezellig dat Christine en Mallory er zijn, veel plezier met elkaar!

Ik vind camperen heerlijk maar dan wel met de luxe van een caravan.