Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, juli 31, 2008

Inpakdag

De ochtend begint voor mij met een gewichtenroutine. Het FitDeck gaat wel mee naar Aruba, maar of ik het ook zal doen? In ieder geval ben ik wel van plan om gewichten te doen in hun kleine gymzaaltje en Leah is ook zeer fitness gericht, dus ik heb vast een compagnon!

Christine en Mallory vertrekken naar vrienden en ik maak Saskia wakker. Die blijkt tot 3 uur vannacht met Mallory op de computer gespeeld te hebben en is dus doodmoe. Maar we moeten om half elf naar de dokter. Haar pukkeltjes zijn weer meer.

We zien dokter Weinstein, die al zolang als wij bij die kliniek komen (vanaf Katja's geboorte) ons gezin kent. Hij vindt het heel leuk om ons weer te zien en vraagt ook naar de andere kinderen.

Hij bekijkt Saskia's huid en constateert impatigo (een staphiylokokken infectie). Ze krijgt er een zalfje voor en als het verergert krijgen we ook een recept mee voor tabletten, zodat we in Aruba niet naar de dokter hoeven.

Bij Rite Aid krijgen we de medicijnen en nog een aantal dingen voor op reis. Ook Saskia neemt kleine flesjes shampoo en conditioner mee en een baby tandpasta. Dat scheelt zoveel plaats in de bagage!

Het is inmiddels alweer lunchtijd en ik zie mijn voornemen om te gaan zwemmen letterlijk in het water vallen. Ja, ik weet het, je kunt ook met regen zwemmen, maar dan heb ik er gewoon geen zin in. Positief aan de warme regen is, dat Kai niet gaat skateboarden. Een jongen is onze buurt heeft zich net ernstig aan zijn been verwond daarmee en ik wil dat er niets tussen onze reis morgen kan komen!

We hebben vrijwel niets te eten meer in huis, dus ik vraag Saskia, waar ze lunch wil halen. Zonder aarzeling zegt ze: Manhattan Bagel! Zij vindt daar de bagel met scallion cream cheese zo lekker. Ik heb al tijden geen bagel gegeten en smul van mijn favoriet: een bruine bagel met cream cheese, gerookte zalm, tomaat en uien. Mmmmm!!

De Volkswagen garage belt, dat Katja's auto eindelijk klaar is. De speakers waren stuk (heel belangrijk voor een tiener natuurlijk) en er was een lampje aan. Weer ettelijke honderden dollars armer verlaten we de garage. Nu kan Katja in ieder geval veilig naar Virginia Tech rijden.

Tussen het inpakken door wordt me ook nog door Katja, Leah en de derde high school graduate in onze cul de sac, Laura, gevraagd of ik foto's van hen drieen wil nemen. Die worden erg leuk. Laura begint half augustus als freshman bij Brigham Young University in Salt Lake City.


Terwijl Christine Mallory afzet bij nog een vriendinnetje ga ik Cosmo wegbrengen naar de kennel. Misschien verbeeld ik het me, maar hij kijkt nog even zielig om, als ze hem meenemen. Toch weet ik, dat ze heel lief met hem zijn daar en hij krijgt iedere dag twee flinke wandelingen. Maar dat is het enige nadeel aan vakantie vind ik: Cosmo die dagen niet zien.

Christine en ik hebben een afspraak om onze nagels te laten doen. Zij komt later, omdat Mallory's vriendinnetje maar niet op kwam dagen. Maar "T" doet goed haar best, eerst met mij en dan met Christine. Met mooi gelakte vingers en tenen gaan we beiden tevreden huiswaarts.

Al voor het avondeten zijn we vrijwel klaar met inpakken. We bestellen eten via Mr. Fastman van het Griekse restaurant Amphora. Het weer is inmiddels helemaal opgeknapt, dus we kunnen buiten eten.

Morgen brengen Leahs ouders ons naar het vliegveld. We zullen rond half zeven vertrekken, dus vanavond al afscheid van Christine en Mallory nemen. Die twee blijven nog tot zaterdagochtend hier, zodat ze een theaterproduktie kunnen bijwonen.

De volgende update volgt hopelijk uit Aruba, waar ik waarschijnlijk, vanwege Blogger.com's rare Spam regels, een nieuw blog voor zal aanmaken.

9 reacties:

Anoniem zei

Hoi Petra en fam.
Een hele fijne vakantie gewenst op Aruba,heel veel plezier met elkaar!!ik zal je vast waarschuwen,het is de afgelopen dagen onwijs warm en benauwd op de Antillen pffff.maar dat waren jullie volgens mij al gewend in Vienna de laatste paar dagen/weken.
neem veel zonnebrand mee want de zon is flink aan het branden,ik ben vandaag ook weer verbrand.

Groetjes uit Bonaire(50 miles verderop)Karin

Annemiek zei

Veel plezier in Aruba!

Anoniem zei

Heel fijne vakantie gewenst!
Heb er zelf ook altijd veel moeite mee de beestjes hier niet te zien al is het maar voor een paar dagen.

Anja zei

Heel veel plezier en een fijne vakantie op Aruba!!

Anoniem zei

Een hele fijne Aruba vakantie voor jullie gewenst.

Groet, Bea

Margo zei

Heel veel plezier op Aruba, wordt dit meer een luiervakantie, nadat jullie begin juli zo actief South Dakota en omliggende gebieden hebben bezocht? Eigenlijk lijk jij me niet het type voor dagenlang bakken op het strand, maar goed, ik kan het mis hebben ;-)!

Fijne vakantie.

Anoniem zei

Heel veel plezier op Aruba (heerlijk idee zeg!) en een goede reis toegewenst!

Sylvia zei

Hoi Petra, veel plezier op Aruba!
Teddie had trouwens ook een paar weken geleden een impetigo infectie (gekregen van een ontstoken muggenbult). In het Nederlands heet dit blijkbaar krentenbaard..... pas op want als de bultjes opengaan is het wel erg besmettelijk.
Groeten en ik zie je half augustus wel weer bij het zwembad

Anoniem zei

Veel plezier op Aruba (maar dat gaat wel lukken, denk ik zo, hihi).

Ik vind het ook altijd vervelend om de beestjes weg te brengen naar hun logeeradres voor de vakantie. En dan gaan ze bij mij nog naar familie. Ik voel me dan zo slecht.