Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 29, 2008

Een leuke film en een draak van een film

Fay blijft maar boven ons hangen! Het regent de hele ochtend pijpestelen en op de radar is de omgeving droog, behalve precies boven ons! We zullen maar denken, dat het goed voor de natuur is.

Na mijn gewichtenroutine maken Saskia en ik ons klaar om naar de Tysons Galleria mall te gaan (het duurt even voor Sas haar make up op heeft, zoals ze het wil). Ik had Saskia een paar weken geleden beloofd twee keer bij P.F. Chang's, haar favoriete restaurant, te gaan eten deze week.

Een paar dagen geleden aten we met Rick bij de locatie in Fairfax. Omdat Rick niet zo weg is van Chinees eten, besluiten we de tweede keer een lunch met zijn tweetjes te maken. Het P.F. Chang's restaurant in Tysons Corner vinden Saskia en ik allebei beter, om de een of andere reden.

Het wordt een gezellige maaltijd. Saskia heeft nooit een gebrek aan gespreksonderwerpen! Natuurlijk is het eten veel te veel en neem ik voor de verandering eens een "doggie bag" mee. Zo heb ik morgen een lekker lunch!


Achter Saskia een replica van een "soldaat" uit het terracotta leger

Thuis kiezen we een film uit om te gaan kijken. De keuze is tussen Hamlet 2, The House Bunny en Disaster Movie. We kiezen The House Bunny en hebben daar geen spijt van! Ik had er zo mijn bedenkingen bij, maar het blijkt een onderhoudende "feel good" film te zijn. En wie had ooit gedacht Playboy baas Hugh Hefner als filmster te zien?

Ricks auto moest weer eens naar de garage om gemaakt te worden en als leenauto rijdt hij nu in een BMW Z4! Leuk autootje, alleen jammer, dat ze hem geen cabriolet hebben meegegeven.

Saskia gaat logeren bij Kaylee en Rick heeft zin om naar de film te gaan. Vooraf eten we aan de bar bij Coastal Flats en kopen daar bioscoop tickets voor slechts $7,50 (achteraf gezien maar goed, dat we niet het hele volle pond betaalden).

Het is gezellig aan de bar. We delen een aantal voorafjes en kletsen met het echtpaar naast ons, die ook naar een film wil gaan en hoort over de korting, die dit restaurant biedt.

De film, die we gaan kijken, heet Disaster Movie. Op papier klinkt het erg leuk, een parodie op de vele rampfilms van de laatste tijd. Maar het geringe aantal mensen in de zaal op de openingsavond van de film had ons al moeten waarschuwen.

Een betere naam voor de film zou "Disaster of a Movie" zijn geweest! Er zijn een paar giechelmomenten, maar voor de rest is het gewoon een draak van een film! We zien steeds meer mensen de zaal uitlopen en ook wij halen het niet tot het einde (hoewel ik het knap van ons vind, hoe lang we blijven staren naar deze onzin!). Zonder twijfel de slechtste film, die ik in jaren heb gezien.

Melig gaan we naar huis, want wie bedenkt nu zoiets? En dan heeft de film toch wel zijn doel bereikt: we liggen opeens dubbel om het absurde ervan en het feit, dat hij nog in de bioscopen speelt ook!

11 reacties:

Anoniem zei

Ooooh, the house bunny! Ik zal het niet aan Lisa vertellen....zij wilde die zo graag zien, maar hij was nog niet uit.

Disaster bleek dus wel efecct te hebben....lekker lachen om niets, maar dan wel na afloop! lol
Doet mij denken aan de curb in Fl....

Liefs!!

Anoniem zei

Nou dat is dus duidelijk. Mocht die film hier ooit gaan draaien dan hoef ik daar niet naar toe. Thanks,

Ineke zei

Wat een leuke foto van Saskia en wat is ze ineens "groot" (volwassen) geworden.

gr, Ineke

DixieChick zei

The house bunny wilden wij ook al gaan zien (misschien zonder de jongens alleen...). het is goed dat we gewaarschuwd zijn voor Disaster Movie; het klinkt echt verschrikkelijk, maar wel als iets waarvan jongens nog wel eens zouden kunnen kunnen denken dat het leuk is.

Fijn weekend!

Anja zei

Saskia ziet er inderdaad volwassen uit op de foto, het "kind zijn" is eraf lijkt het wel. Mooie foto!!

Grappig dat jullie niet tijdens maar na de film dubbel lagen van het lachen :-))

Anoniem zei

Fay heeft hier ook lekker wat regen gebracht en zoals het er nu naar uitziet gaat Gustav wel mee vallen voor ons.

Leuk dat opmaken van Saskia

Anoniem zei

Wat een leuke foto van Saskia, echt een leuke teenager!

Anoniem zei

Ha! Als man zijnde moet ik toch even reageren op het feit dat Rick zijn auto nogal eens bij de garage staat. Heeft hij al een ander merk in gedachten als opvolger? :)

--bas

kastelke zei

Het lagere-school-kind Saskia is deze vakantie plots helemaal verdwenen! Ongelooflijk toch hoe die dames plots open kunnen bloeien...

Soms heb je de neiging bij een slechte film toch nog te blijven zitten, in de hoop dat het nog goed gaat worden. Maar als de film halfweg is, en 't is nog steeds niet de moeite, dan kan je inderdaad maar beter opstappen. Leuk dat je toch nog plezier van je geld hebt gehad, al was het dan op een gans andere manier dan oorspronkelijk gepland.

Anoniem zei

Hoi Petra, Op het allesamerikaforum zag ik dat je tips zocht voor een weekend NYC. Als je van musicals houdt, is Broadway on Broadway misschien leuk om te bezoeken. Dit is de opening van het theaterseizoen op Times Square. Er worden dan nummers uit musicals gezongen. Voor meer info kijk eens op http://www.broadwayonbroadway.com/.Groetjes, Marieke

Petra zei

@Bas -- Nee, Rick weet nog niet, wat zijn volgende auto zal worden, mogelijk een hybride. We willen dit jaar geen nieuwe auto meer kopen, maar die van hem is echt wat je noemt een "lemon"!

@Marieke -- Bedankt voor de link, leuk!