Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, december 05, 2008

Pakjesavond wordt spelletjesavond

Rick komt om half acht doodmoe thuis van een nachtvlucht vanuit Seattle. Hij heeft geen oog dichtgedaan, want de temperatuur in het vliegtuig was minstens dertig graden! Er was iets mis met de thermostaat, dus iedereen zat te puffen. Hij duikt dus meteen zijn bed in. Ik denk, dat hij voortaan gewoon weer met de vroege ochtendvlucht zal gaan, want zo'n nacht overslaan is slopend.

Zelf vertrek ik naar core training. Dit schema van fitness klassen vind ik heerlijk. Het is gezellig, ik heb een routine, waardoor ik mezelf niet zo hoef te motiveren en de training is intensief. Een perfecte combinatie is het. Na afloop doe ik nog een kwartiertje cardio op de elliptische machine, voor ik huiswaarts ga.

Terwijl Rick nog ligt te slapen wandel ik met Cosmo en doe de nodige huishoudelijke taken. Tegen enen besluit ik bij Starbucks "brunch" voor hem en lunch voor mezelf te gaan halen. Een skinny hazelnut latte zal een fijne manier van wakker worden zijn, denk ik zo. Inderdaad neemt een heel slaperige Rick die dankbaar aan.

Het wordt een rustig middagje thuis met zijn tweeen. Allebei de kinderen komen pas later. Saskia is met Kaylee en haar moeder mee. Kaylee's moeder gaat in juni trouwen en nu gaan ze op zoek naar jurken. Saskia mag ook naar de bruiloft en ziet daar nu al naar uit.

Omdat we Sinterklaas afgelopen zondag al hebben gevierd is het vanavond voor ons geen pakjesavond. We willen wel gezellig iets samen doen en de keuze valt op uit eten gaan en daarna spelletjes spelen.

Unaniem stemmen we voor Cafe Deluxe. Het restaurant is gezellig versierd voor Kerst en het eten is er zoals altijd prima. Ik bestel weer een tonijn"steak" en die komt perfect gegrild en zo zacht als boter.

Thuis spelen we Curses. Vooral Rick is hilarisch. Hij moet als een piraat en Scooby Doo met Frans accent en de hik praten op een gegeven moment. Hij doet dat zo goed, dat hij nog wint ook! We zijn het er alle vier over eens, dat we veel vaker spelletjes zouden moeten spelen.


Rick met zijn piraat/Scooby Doo/Fransman/hik spraak



Hoeze "relaxed"?

9 reacties:

Anoniem zei

Ach wat lief de 'slaapfoto' van Kai met het beestenspul! Echt leuk.

Christine zei

The picture of kai and the animals is priceless. What a great shot! I am glad you had a nice SK with the family. I love Cafe Deluxe!!

Hope your tree day is fun!!

Hugs

Ineke zei

Schitterend die foto van Kai, sliep hij echt?

gr, Ineke

Anja zei

Lieve foto van Kai samen met de huisgenoten.
Leuk fimpje van Rick, hij doet het erg goed!

Annemiek zei

Soms krijg ik de foto's niet op mijn computer, dus ik zal ze op eena andere een keer bekijken. Zo'n spelletjes avonden zijn gezellig!

Anoniem zei

Ik kan er niets aan doen, maar ik ben een super grote fan van Cosmo!!! LOL! Hij is zo ontzettend lief en als je naar de foto met de kat en Kai kijkt, dan laat hij ook alles lekker toe. Het moet toch best wel zwaar zijn voor Cosmo om Kai's hoofd op zijn buik het hebben rusten.

Anoniem zei

Ik bedoel zijn rug!

Kristel Holsbeek zei

de foto van Kai is geweldig!!!! Hihi blijkbaar genieten de beestjes ook;-)

Anoniem zei

Ha ha, Rick is geweldig! Kan me voorstellen dat hij heeft gewonnen.