Ons pleintje nu:

donderdag, februari 25, 2010

Blogger doet het weer eens :(

Heb ik net een heel verhaal geschreven, is het met een muisklik weg. Ik heb geen fut het vanavond opnieuw te schrijven, dus dat wordt morgen. Ik wil echter iedereen heel hartelijk bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorige blog. Die doen me altijd erg goed. Gelukkig ging het vandaag beter, het hele verhaal volgt morgen.

8 reacties:

Anja zei

Dat is vervelend. Fijn te horen dat het weer beter met je gaat!

Cisca zei

He nee, dat is balen zeg. Gelukkig slaat Wordpress tussendoor op, maar toen ik nog bij punt.nl zat, typte ik altijd in eerst in Word. Gewoon voor de zekerheid.
Gelukkig voelde je vandaag alweer iets beter!

Kristel Holsbeek zei

Ben blij dat het beter is dan gisteren...
Geniet nog van je avond.

Tink zei

Cisica; Blogger slaat ook tussendoor op, om de 30 seconden of zo geloof ik. Ik zal het eens timen.

Is denk iets anders aan de hand waar Petra last van had, wellicht een of andere glitch in het saven. Vervelend! Als je als zo weinig energie hebt en dan ook nog een onwillig buggy software programma dan heb je het helemaal gehad!

Ik kan jullie misschien even vermaken met de lepeltjes theorie, of kennen jullie die al? Als je het al kent skip je het maar. Voor mijn vrienden en familie ging er een lampje aan toen ze dit verhaal lazen en nog steeds hoor ik de vraag van verschillende vrienden hoeveel lepeltjes ik vandaag heb, ;-)

Hier staat de theorie: http://www.butyoudontlooksick.com/articles/personal-essays/the-spoon-theory-written-by-christine-miserandino/

Bas N. zei

Petra ik wens jou en je familie toch een heel fijn en gezellig weekend toe!

groetjes uit Amersfoort!

Nicole zei

Fijn dat je je vandaag weer wat beter voelde. En balen van Blogger. Ik had dezelfde tip als Cisca bedacht: eerst alles in Word typen en dan het betere knip- en plakwerk.

Petra zei

Inderdaad zoals Tink al zegt Blogger slaat ook tussendoor op. Kijk even bij concepts of bericht bewerken Petra. Wellicht dat je tekst daar gewoon staat. (Scheelt weer veel tik werk ;-) )

Kasaka zei

Nee, het is echt weg. Heel af en toe moet ik opeens weer opnieuw inloggen, als ik op publish klik, en als dat gebeurt, is de tekst niet opgeslagen. Het gebeurt sporadisch en ik heb geen idee waarom.