Ons pleintje nu:

zondag, oktober 03, 2010

De tas is er!

Even gauw een update: na veel Franse en Duitse telefoontjes gisteravond en vanochtend hebben we onze tas op tijd terug!  Hoera!  Hij kwam net voor we Monaco gingen verkennen, dus we hebben daar zonder verdere kledingzorgen van kunnen genieten.  Wat is het hier prachtig!  Later zal ik een uitgebreid verslag schrijven, maar denkelijk pas op de weg naar huis, want morgen zijn we de hele dag en avond op pad en dinsdag idem.  Allemaal heel hartelijk dank voor het duimen!!!

14 reacties:

Anoniem zei

Wat fijn voor jullie dat de tas er is!! Nu volop genieten. Heel veel plezier. Ik heb net een reisje naar Nice geboekt (zonder kinderen ;-))voor eind maart 2011. Verheug mij er al op.

Groet, Annebep

HennyB. zei

Gelukkig dat de tas toch nog 'op tijd' was. Zonder zorgen nu heerlijk genieten van al het spannends. Veel plezier!

Jesse zei

Ben heel blij dat alles goed is gekomen met reis en tas! Geniet lekker van elkaar en van de omgeving, en dat verslag dat komt wel hoor!
groet, Ingrid

Anja zei

Fijn dat de tas toch nog op tijd is! Geniet van jullie trip.

Anoniem zei

Wat heerlijk dat alles op tijd is goed gekomen.
Geniet samen van ieder moment, want ik denk dat je ogen tekort komt, met al dat moois.

Groetjes Wilma

Anoniem zei

Wat een toestand weer Petra.. veel plezier en geniet er lekker weer.

John NY

Anoniem zei

Fijn!!

En nu lekker genieten, ben benieuwd naar de rest van je verslag.

Marion

Marianne zei

Gelukkig! En nu (eindelijk) lekker genieten!

www.ine1149.web-log.nl zei

Fijn dat alles toch nog in orde gekomen is. Hopelijk hebben jullie vandaag niet al te veel last van regen gehad.
Veel plezier nog.

Anoniem zei

En nu genieten dus! Ga zeker even bij Café De Paris een Steak Tartare eten (de lekkerste die je ooit gegeten hebt). Verder is, als jullie tijd hebben, een bezoek aan Vieux Village / Roquebrun(het oudste gedeelte van de Cote D'Azur) zeker de moeite waard en prachtig om te zien (alsof je 200 jaar terug in de tijd gaat). Daar heb je het hotel Les Deux Freres met het meest adembenemende uitzicht (eigenaar is Willem uit Nederland en zijn vrouw Lieve uit Belgie heeft naast het hotel een chocolaterie, je weet niet wat je proeft en de setting is net als uit de film Chocolat). Ook La Turbie is een bezoek waard (op de weg van Monaco naar La Turbie is Grace Kelly verongelukt, das dan weer minder maar wel een prachtige route)Have fun!
Gr Evelyn

Nina zei

Wat fijn dat de tas 'op tijd' is gekomen. Dat scheelt weer...

Ik ben inmiddels weer bijgelezen, had de hele week (grrr) stage.

En ik ben jaloers, want ik houd van de Côte d'Azur...heb een paar jaar geleden een taalcurus gevolgd in Antibes en sindsdien ben ik 'om'! (heb er dus geen duur jacht of zo liggen haha!) Het is daar zo mooi, niet al dat 'protserige' maar juist...de bergen...de zee etc.

Geniet van het belangrijke snoepreisje! Ben benieuwd naar jullie in het net!

Anja zei

Wat een geluk dat de tas op tijd was, het voelt toch niet fijn als je in je gewone kleren naar een belangrijke receptie moet.
Ik hoop dat jullie een fantastische tijd in Frankrijk hebben gehad!
Groetjes,
Anja L.

Sally zei

Pfff dat is fijn dat de tas er is. Nu kunnen jullie ongemoeid genieten van de trip.

Petra zei

@Evelyn - Ik las je berichtje pas later, maar heb dus inderdaad de steak tartare gegeten. Helemaal waar, de lekkerste ooit! We hadden maar een paar dagen, dus hebben maar een kleine selectie van al het moois daar kunnen zien. Hopelijk gaan we er ooit terug!