Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, november 29, 2012

Geen miljonairs, helaas

Helaas wij hebben geen honderden miljoenen dollars gewonnen in de Powerball.  Zodra ik beneden kom, ben ik toch wel nieuwsgierig welke nummers getrokken zijn gisteravond.  Nou, geen enkel nummer dat ook op mijn bonnetje staat!  Wel hebben twee mensen de jackpot gewonnen, een in Arizona en een in Missouri.  Hier vlakbij won wel iemand een miljoen dollar, ook leuk natuurlijk.

Rick vertrekt dus gewoon nog naar zijn werk en Saskia naar school, hoewel het late werken bij Michaels haar begint op te breken.  Het lukte haar niet op tijd op te staan en ze heeft het eerste uur gemist.  Dit weekend is ze ook weer op beide dagen laat ingedeeld. 

Saskia wil per se zelf met haar manager gaan praten, maar als dat niets uithaalt krijgt die dame toch van ons te horen.  We hebben het tenslotte over een 16-jarige scholier.  Je maakt mij niet wijs dat er geen volwassen medewerkers zijn, die die uren hard nodig hebben.

Net als gisteren sta ik in tweestrijd, sportschool of niet.  Het is alweer prachtig weer en ook nog eens minder koud.  De beslissing is eigenlijk snel gemaakt en ik lijn Cosmo weer aan, dit keer voor een wandeling van een kilometer of acht.  Ik wil vooral kijken hoe de verschillende tuinen in de buurt versierd zijn.  Mijn favoriete huis is ook weer prachtig.  Verder kan ik het niet laten meer foto's van de flamingos in de "kitsch" tuin te nemen.  Die zijn zo lelijk dat je er wel om moet lachen.  Is misschien ook hun intentie?


Opeens gaat de tijd wel heel snel en ik heb een lunchafspraak.  Ik haast me terug naar huis, want ben twee mijl weg en een mijl is toch best een stuk verder dan een kilometer.  Tel daar nog de heuvels in onze buurt bij op en zie een hijgende Petra en Cosmo eindelijk weer thuis aankomen.  Zo sportte ik toch echt ook wel!

Een snelle douche en nieuwe Athleta jurk aan en ik ben klaar om naar Tysons Corner te rijden.  Ik heb nog steeds die vreselijke Dodge Caravan huurauto, dus ik parkeer zo ver mogelijk van andere auto's af.  Ik vind het zo'n onding!  Hopelijk krijg ik morgen mijn eigen van terug. 

Lea Ann zit me bij Seasons 52 al op te wachten.  Zij woont bij ons in de buurt en we hebben elkaar eigenlijk via Facebook beter leren kennen.  We kletsten zoveel online en vonden allerlei dingen, die we gemeen hebben, uit, dus spraken eens af om te gaan lunchen.

Het wordt heel gezellig en inderdaad verloopt het gesprek heel vlot en makkelijk.  We hebben ook dezelfde smaak in eten, zoals zo vaak met vriendinnen.  We delen een flatbread met portobello mushroom.  Lea Ann kiest de kipsate met salade en ik kan het niet laten mijn favoriete kip chile relleno te nemen.  Dat is het enige gerecht dat eigenlijk altijd op het menu staat, duidelijk heel populair.

We hebben zoveel te kletsen dat het opeens twee uur is.  Ik heb om half drie een afspraak bij de nagelsalon en Lea Ann wil nog verder winkelen.  We nemen afscheid en besluiten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.   Erg leuk om iemand anders weer beter te leren kennen.

Na de van weer ver van andere auto's geparkeerd te hebben, loop ik naar de nagelsalon.  Thu wacht me al op en een uurtje later heb ik weer keurige handen.  Ik ben klaar voor het Kerstgala op zaterdagavond!  Wat hebben mannen het toch eigenlijk makkelijk.  Rick hoeft alleen zijn haar kortgewiekt te krijgen en hij is weer keurig.

Bij de Safeway zoek ik een leuke kaart om naar Nederland te sturen. Mijn neef en zijn vrouw hebben recentelijk hun derde kindje gekregen.  Helaas hebben we verder geen contact, maar ik vind het erg leuk dat ze ons een geboortekaartje stuurden.  De keuze aan kaarten vind ik maar heel matig, veel heel zoetsappig gedoe.  Dan maar een Disney kaartje, dat is altijd leuk en lief.

Thuis haal ik Saskia op.  Zij heeft een tandartsafspraak.  Saskia gaat nog steeds naar een andere tandarts, dan de rest van ons.  Als jonger kind had ze veel problemen met haar gebit (terwijl Katja en Kai vrijwel gave gebitten hebben) en werd verwezen naar deze tandarts.  Ik bedenk me dat dat niet heel lang meer gaat duren, want Saskia wordt in december alweer 17.  Slik!

Terwijl Saskia in de stoel ligt, gooi ik een paar gallons benzine in de huurvan.  Ik wil hem zodra het mogelijk is inleveren en hopelijk is dat morgen.  Saskia's gebit is gelukkig helemaal gezond.  We maken een volgende afspraak voor mei, wat nu nog zo heel ver weg lijkt!

Vanavond is een lekkere bankhang avond.  Tot Cosmo de garage in flipt en iets in aluminium folie uit de vuilnis gapt.  Hij laat het niet vallen, ondanks mijn geroep en op kousevoeten door het gras rennen.  Oh, ik ben zo boos!  Cosmo heeft wat het ook was op voor ik hem weer naar binnen krijg.  Hopelijk was het niets wat slecht voor hem is!

Binnen laat ik Cosmo toch wel goed merken erg boos te zijn.  Het is een intelligente hond en ik bonjour hem naar zijn "plaats".  Daar moet hij echt wel een tijdje blijven en op een gegeven moment berust hij daar ook zo heerlijk "honds" in.  Ik kan er ook niet boos op blijven, maar soms haalt hij het bloed onder mijn nagels vandaan!
 
Hier is goed te zien dat Cosmo geen staart heeft
 
Voor iemand gaat roepen dat ik gemeen was, er was geen fysieke pijn, dat zou ik nooit kunnen doen.  Hij moet echter wel weten wie baas is.  Cosmo wist dat hij stout was en "Cosmo, PLAATS!" was genoeg.  Hij heeft daar de rest van avond netjes gelegen.

 

Foto's van vandaag staan hier.

43 reacties:

Danielle zei

Wow, zo stijlvol als de ene tuin is, zo lelijk is de ander. Alsof er een bom met kerstversiering is afgegaan. Leuke foto's! Hier nog weinig kerst, behalve in de winkels, eerst sinterklaas nog. En honden, tja, het zijn net kinderen. Ze weten donders goed dat ze iets stouts doen.

Anoniem zei

Wat ziet Cosmo er schuldig uit! Schattig.
Helaas betrok de lucht gisteren bij ons dus het werd toch een uurtje sportschool.
Ik denk dat de baas van Saskia liever een goedkope jonge kracht in zet 's avonds dan een duurder betaalde oudere kracht. Jammer dat er tegenwoordig zo over gedacht wordt.
Fijn weekend Anja L.

Riëlle zei

Wat een drukke maar leuke dag had je op het programma. Naar aanleiding van je post 2 dagen geleden heb ik besloten toch maar vaker reacties achter te laten. Ik vind het leuk om je blog te lezen, en voor jou is het net zo leuk om reacties te ontvangen.

Die flamingo's zijn echt heel lelijk inderdaad haha. Die zouden er bij mij niet in komen.

Hopelijk heeft cosmo inderdaad niets slechts gegeten. Het is een pracht van een beest!
Fijn weekend!

Anoniem zei

Leuk dat je weer iemand uit je buurt hebt gevonden om lekker mee te kletsen en te lunchen.
Dat hoofd van Cosmo spreekt boekdelen, hahaha. Ze weten het donders goed.
Heel fijn weekend, Bea

Anoniem zei

Yes! Geen codes meer! :)
Hier eigenlijk nog geen kerstversieringen, behalve in winkels en tuincentra dan..... (De kerstkransjes liggen naast de pepernootjes in de Albert Heijn.
Ik zit vaak op 'pinterest' en daar zie ik nu weer vaak 'elf on the shelf' voorbij komen. Wat is het verhaal daar achter?
Misschien een leuk programma om terug te kijken:
Pavlov, Nederland 3 met Victoria koblenko. (Wat gebeurt er in je brein als je veel talen spreekt)
Marjon

Tineke zei

geen foto's te zien vandaag; jullie krijgen weer lekker weer tot 19 graden voorspellen ze. Hier schijnt de zon , maar vanmorgen moest er gekrapt worden bij de auto's . Veel inspiratie toegewenst voor je sint gedichten , ik ga er vanavond eens lekker voor zitten; inpakken en dichten. zojuist nog even gewinkeld voor de laatste cadeautjes, zo gezellig in de winkels in deze tijd

Petr@ zei

Leuk om weer iemand ontmoet te hebben met wie het zo goed klikt.

Hi hi, honden zijn net kleine kinderen. En die moeten ook wel eens apart gezet worden. Al denk ik dat kinderen hier minder snel in berusten.

Heel veel plezier op het Kerstfeest zaterdag.

naomi zei

Jammer om te lezen dat Saskia van die rare uren moet maken, maar zij is lekker goedkoop dus vast makkelijk. Maar bij het begin gaven ze toch aan goed rekening met school en zo te willen houden. Dus hoop dat het gesprek succes heeft.

Als Stitch het hier echt te gek maakt wordt hij wel eens op de gang zet. Als zijn plaats niet werkt. Ze weten het dondersgoed volgens mij gewoon een spelletje. En zeker geen slechte hondenmoeder ze hebben het juist nodig.

Gezellige dag heb je gehad lekker geluncht . Wat is de kerst versiering toch verschillend en bij de flamingo's denk ik aan Bonaire. Ik heb een fout kerstornament van een kerstman op de rug van een flamingo.

Dadelijk na de sint vindt ik het ook weer erg leuk om rond te wandelen in de buurt en te verbazen over de meest foute versieringen en lichtjes. Stitch is dan echt wel de klos en zeker in het donker.

Petra zei

@Danielle - Inderdaad, dat is de juiste beschrijving, een bom met kerstversiering!

@Anja - Daar zou je weleens gelijk in kunnen hebben.

@Rielle - Ja, ik vind het zeker leuk als je reageert. Ik vraag me af waar die mensen al die spullen vinden, ik heb ze altijd nooit ergens gezien.

@Bea - Inderdaad weten ze heel goed als ze stout zijn.

@Marjon - Die elf is van na de kindertijd van onze kinderen, maar het schijnt een kinderboek te zijn dat met een elf erbij wordt verkocht. Die elf moet dan op een plankje zitten en slaat de kinderen gade en dus ook die kinderen van kamer tot kamer volgen. Ik las laatst een hilarische blog van een moeder, die helemaal gek werd van het bijhouden van die elf, ha ha.
Bedankt voor de tv tip.

@Tineke - Helaas is er niets dat ik aan de foto's kan doen, want anderen, die geen Facebook lid zijn, zien ze wel. Heb je misschien je computer op een bepaalde manier ingesteld? Ik vind het maar vreemd. Veel plezier met het Sinterklaas vieren!

@Petra - Nou, een groot verschil tussen honden en kinderen is dat de dieren niet gaan gillen ;)>

@Naomi - De manager, die Saskia aannam, is naar een ander filiaal verhuist. Degene, die ze nu heeft, schijnt een kreng te zijn. Inderdaad, flamingos doen mij ook aan Bonaire denken, hoewel we ze ook een keer op Aruba hebben gezien. Een versiering met een flamingo is wel leuk, toch? Het wordt minder als je er tien hebt staan, zoals deze mensen ;).

Ineke zei

Haha, ik roep niet dat je gemeen tegen Cosmo was :-), denk dat honden best mogen weten als ze iets gedaan hebben wat niet mag en gezien de schuldige blik vond hij dat zelf ook, lol.
Vervelend die late werktijden voor Saskia.

Debbie Green zei

Ik verloor mijn relatie van 6 jaar in april. Mijn ex heeft me zoveel pijn bezorgd en sindsdien ben ik gebroken en verbrijzeld. Ik heb contact met 15 spell casters en 10 daarvan hebben me zonder resultaat opgelicht. Ik heb zoveel sites online bezocht op zoek naar een goede spell-caster totdat ik door een 16-jarig meisje werd doorverwezen naar de website van Prophet Aluta: https://rb.gy/zavk50 In eerste instantie geloofde ik hem nooit omdat hij om een bepaald bedrag vroeg geld om items te kopen, het kostte hem drie weken om me te overtuigen en er kwam iets bij me op en ik zei dat ik hem een proef moest geven. Ik was erg geschokt toen Robben vier dagen belde nadat ik de profeet Aluta het geld had gestuurd. Hij verontschuldigt zich voor alles wat hij verkeerd heeft gedaan en ik ben erg blij dat we vandaag samen zijn, omdat hij me gisteravond heeft voorgesteld. Ik zal je adviseren contact op te nemen met ultimatespell666@gmail.com omdat hij wonderen heeft gedaan in mijn leven en ik geloof dat hij je kan helpen bij elk probleem

Febe Anouk zei

Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

Unknown zei

I have been in relationship with my boyfriend for 2 year now and we were planning to get married soon and all of a sudden he left me for another girl, i really love this guy and never can imagine my life without him. I further tried all my best to get him back but all my effort to get him back in my life did not work out. It was on this faithful day, i came across some comments on a website about this great spell caster called Dr Isikolo, so many persons claimed that he help them to renew their relationship and bring their ex back, i had to contact him because he was my last hope. I contacted him through his email and and told me everything invloved that is needed to be done which i did and he assured me that in 2 days time my boyfriend is going to leave the other girl and come back to me and it was a very great surprise to see my boyfriend coming back to me after two days. I am so very happy today that he came back to me and i achieved this with the help of Dr Isikolo, and i advice if you need his help too email him direct Email: isikolosolutionhome@gmail.com or his WhatsApp: +2348133261196

Anoniem zei

Mijn man verliet me voor een andere vrouw en ik tastte in het duister. Het gebeurde zo snel en in een paar dagen tijd stond mijn leven op zijn kop. Hij heeft me gewoon gedumpt na 3 jaar zonder woorden. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie via zijn e-mail en hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren om ons te helpen weer bij elkaar te komen. In minder dan 48 uur nadat hij zijn ritueel had gedaan, begon mijn man me opnieuw te testen en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. Ons huwelijk is nu sterk en stabiel. Dank u Dr. voor het verzoeningsritueel dat u voor mij deed. Jij bent door God gezonden om een verbroken huwelijk te herstellen. Ik kan dr. Ilekhojie oprecht aanbevelen aan iedereen met een gebroken huwelijk of relatieproblemen. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Het begon met kleine misverstanden waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij in een breuk is veranderd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we samen zijn sinds de middelbare school en hij mijn eerste en enige liefde was. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen getuigenissen uitbrengen over dr. Ilekhojie. Ik kreeg zijn contact via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het verzoeningsproces uit en hoe hij me zal helpen om me binnen drie dagen met hem te verzoenen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect verlopen en ik moest dit bericht naar buiten brengen omdat hij alle goede woorden verdient om mij te helpen. Ik laat hier zijn contact in alle eerlijkheid achter. E-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp (+2348147400259)

Anoniem zei

Ik ben blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden had gevraagd om van me te scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zal worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen voor mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com)

Anoniem zei

Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was kapot. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen achter. E-mail: (gethelp05@gmail.com Whatsapp of Viber: +2348147400259

Anoniem zei

Ik wil mijn geweldige ervaring delen. Mijn man van 5 jaar bedroog me en ik confronteerde hem, wat een ruzie veroorzaakte waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik heb weken gehuild en bijna zelfmoord gepleegd. Toen ik op zoek was naar willekeurige verhalen online over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand genaamd Claire Emerick over hoe dr. Ilekhojie vrede bracht in haar huwelijk. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om het met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheidingsplannen annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedriegen en vroeg om naar huis terug te keren met zoveel beloften. Ik waardeer je hulp Dr, je bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met dr. Ilekhojie en vraag om hulp. E-mailadres: gethelp05@gmail.com of Telegram of Whatsapp +2348147400259

Anoniem zei

Toen ik contact met Dr. Ilekhojies online vond. Het kostte me een punt van absoluut gebroken te worden voordat ik inzag dat ik hem moest vertellen waar ik in mijn huwelijk mee te maken had gehad. Ik maakte een oorlogskamer in mijn slaapkamerkast en ging rechtstreeks naar de Bron! Het werd vaak moeilijk; mijn man was nog steeds thuis en steunde hem niet en wilde nog steeds scheiden, maar ik wist dat het weinige dat ik had mij en mijn dochter zou onderhouden. Toen kwam afgelopen zaterdag plotseling de verzoeningsspreuk van dr. Ilekhojie die hem in een positie bracht om te beslissen of hij ons in de steek zou laten of aan ons huwelijk zou werken. Alleen door de verzoeningsspreuk zei hij eigenlijk dat hij nog steeds wilde trouwen en annuleerde hij het contract voor een huis dat hij op het punt stond te kopen in Hemet, Californië! Inderdaad, niets is onmogelijk met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojie. Geef nooit op!" neem contact op met dr. Ilekhojie als u problemen heeft in uw huwelijk. E-mail gethelp05@gmail.com of telefoonnummer +2348147400259

Unknown zei

Mijn vrouw verliet me voor een andere man na 3 jaar huwelijk. Ik heb alle middelen geprobeerd om me met haar te verzoenen, maar ze stemde er nooit mee in om terug naar huis te komen en zei dat ze het huwelijk verveelde. Ik was op zoek naar manieren om haar terug te winnen toen ik een getuigenis tegenkwam over een oude man genaamd dr. Ilekhojie en de manier waarop hij veel mensen heeft geholpen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem al mijn problemen. Ik geloof nooit in spiritueel werk, maar ik hield van mijn vrouw en wilde mijn lieve gezin niet kapotmaken. Hij vertelde me alles wat ik moest doen en binnen 3 dagen vroeg mijn vrouw om naar huis terug te keren naar mij en de kinderen. Het is nu 4 maanden geleden dat het steeds beter gaat. Als u moeilijkheden doormaakt in uw huwelijk / relatie en een snelle oplossing wilt, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348147400259

Anoniem zei

Dingen komen pas goed als je de juiste keuze in je leven hebt gemaakt. In mijn leven heb ik de juiste keuze gemaakt toen ik contact opnam met dr. Ilekhojie, de man die gespecialiseerd is in het herstellen van verbroken relaties en huwelijken. Ik kom uit Albany, New York City, VS, en ben op deze blog om dr. Ilekhojie te bedanken voor het goede werk. Hij zorgde ervoor dat mijn man de scheidingsplannen na enkele maanden stopte en vroeg of we een raadslid zouden zien om onze meningsverschillen op te lossen. Ik zou mijn familie vandaag niet intact hebben gehad zonder de hulp van dr. Ilekhojie en daarom laat ik zijn e-mail gethelp05@gmail.com achter om je verbroken huwelijk of relaties te herstellen. Je kunt hem ook bellen of Whatsappen op +2348147400259

Unknown zei

Ik ben dokter Ilekhojie zo dankbaar, die mijn man terugbracht die me verliet voor een andere vrouw. Op dat moment verliet mijn man me, verloor ik alles en ging ik wekenlang niet naar buiten omdat we al meer dan 20 jaar samen zijn. Dingen veranderden toen een vriend me Dr. Ilekhojie WhatsApp-contact gaf. Ik stuurde hem een bericht en vertelde hem de pijn die ik doormaakte en hij vertelde me dat hij ons zal helpen bij het verzoenen. Hij vertelde me wat ik moest geven en hij was heel eerlijk en waarheidsgetrouw tegen me. Binnen 3 dagen belde mijn man, die al een week van huis is, om te vragen naar mijn welzijn en begon zich te verontschuldigen. Met dank aan dr. Ilekhojie die dit mogelijk heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp. Whatsapp +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Het gebeurde zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me gewoon gedumpt na 3 jaar zonder uitleg. Ik neem contact op met dr. Ilekhojie om ons te helpen bij het verzoenen, omdat het duidelijk was dat hij nog steeds van me houdt, maar bang was voor toewijding. In minder dan 3 dagen nadat hij een verzoeningsritueel had gedaan, kwam de verloofde terug en begon te smeken om wat hij me had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. Onze relatie is nu sterk en stabiel. Dank u meneer, u bent door God gezonden om een verbroken relatie te herstellen. Ik raad dr. Ilekhojie aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348147400259

Unknown zei

Mijn man is 4 maanden geleden van me gescheiden en ik was vervuld van tranen en frustratie, want ik wist niet wat ik moest doen om de problemen met hem op te lossen. Ik zocht op internet naar hulp over hoe ik hulp kon krijgen in mijn huwelijk en ik ontdekte geweldige getuigenissen over dr. Ilekhojie die vooruitstrevend is geweest met het verzoenen van paren. Ik nam contact met hem op, maar ik was sceptisch, maar ik had geen andere keuze dan met hem samen te werken vanwege alle goede recensies die ik van zoveel mensen zag en hoorde. Precies 3 dagen nadat ik alles had verstrekt wat dr. Ilekhojie vroeg, belde mijn man die me eerder blokkeerde me en vroeg naar de mogelijkheid om aan ons huwelijk te werken. Hij is nu weer thuis met zoveel liefde en zorgzaamheid en we bereiden ons voor om voor de tweede keer in een maand te trouwen. Als je een probleem hebt, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen!! Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

Unknown zei

Mijn man heeft mij en mijn kinderen verlaten. Zijn moeder was ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus moest ik contact opnemen met dr. Ilekhojie die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en verbinding die we ooit deelden te herstellen. Hij keerde na 3 dagen terug naar huis, zoals dr. Ilekhojie me verzekerde en ik ben echt verbaasd over zijn geweldige daden. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. Neem contact op met dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op (+2348147400259

Unknown zei

Ik en mijn man gingen scheiden na 7 jaar huwelijk. De scheiding stond voor de deur omdat het de laatste tijd niet goed met ons ging. Nadat ik de scheidingspapieren had ontvangen, brak het me en was ik mezelf een week niet. De man met wie ik alles had opgebouwd, heeft gevraagd om van me te scheiden. Ik heb zoveel berichten gestuurd om hem te overtuigen en hij wilde mij en onze 2 kinderen niet zien. Toen ik op een dag door het internet ging nadat ik in een depressie was geraakt, vond ik dr. Ilekhojie die me hielp om me te verzoenen met mijn man. Het is nu 2 maanden geleden dat hij de scheiding heeft geannuleerd en naar huis is teruggekeerd. Ik ben blij en vol opwinding met het delen van mijn ex-ervaring. Met dank aan dr. Ilekhojie en zijn voorouders die dit mogelijk hebben gemaakt. Ik ben hier om iedereen die problemen heeft in het huwelijk of relatie aan te bevelen contact op te nemen met Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Na 2 jaar gescheiden te zijn geweest, hield ik nog steeds van mijn man en wilde ik hem terug. Mijn man is van me gescheiden omdat hij op het werk een jongere vrouw ontmoette. Na 17 jaar huwelijk kon ik mijn man geen kind geven en ook al was het niet mijn schuld, ik waardeerde hem omdat hij jarenlang geduld met me had. Ik legde al mijn problemen uit aan dr. Ilekhojie en hij beloofde me te helpen als ik serieus ben en hem wil vertrouwen. Net binnen 72 uur reed mijn man, mijn man, kilometers naar ons huis en vroeg of we samen terug konden werken en ons konden verzoenen. Hij legde me uit hoe ellendig hij zich de afgelopen jaren heeft gevoeld en vroeg om terug naar huis te verhuizen. Dr. Ilekhojie gaf me ook kruiden voor vruchtbaarheid en nu is mijn huwelijk terug en heb ik bevestigd dat ik al 18 weken zwanger ben. Zijn WhatsApp-contactpersoon: +2348147400259

Anoniem zei

Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259

annonymous zei

Hallo vrienden, wat ik ga delen kan van nut zijn voor u of voor sommigen die u kent. Ik had nooit gedacht dat ik eerder zo'n getuigenis zou schrijven, maar omdat ik wil dat andere mensen hun geluk vinden zoals ik het mijne heb gevonden. Ik leefde in de hel met mijn man die ooit een liefhebbende man voor mij was, na vijf jaar huwelijk vervulde hij niet langer zijn plicht als mijn echtgenoot en was hij ook vijandig tegenover mij, ik leefde in angst en ging bijna voor een scheiding. Ik was een artikel aan het lezen over problemen in het huwelijk en een snelle oplossing toen ik Dr. Ajayi tegenkwam, een krachtige spirituele man die veel mensen heeft geholpen met hun relatieproblemen. Ik nam zijn contactpersoon op en sprak met hem over het gedrag van mijn man jegens mij, hij vertelde me wat er moest gebeuren en ik deed wat mij was opgedragen en nadat ik een paar dagen bij Dr. Ajayi aan de slag was gegaan, veranderde mijn man ten goede. Ik was verrast toen hij een nieuwe auto voor me kocht om zich te verontschuldigen voor de verkeerde daden die hij mij heeft aangedaan en we leven nu in vrede. Allemaal dankzij Dr. Ajayi, als u met een relatieprobleem wordt geconfronteerd, wees dan niet verlegen voor uw probleem, neem contact op met Dr. Ajayi op Whatsapp / Viber: +2347084887094 voor een blijvende oplossing voor uw probleem.

Anoniem zei

Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Telegram of Whatsapp +2348147400259

Anoniem zei

Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259

anonymous zei

Heeft uw man of vrouw gezegd dat ze niet opnieuw geïnteresseerd zijn in het huwelijk en dat u een snelle verzoening met hen wilt, neem dan contact op met Dr. Ajayi, een krachtige spreukenmaker op whatsapp +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is een man die door zijn voorouders is begiftigd met grote bovennatuurlijke kracht omdat hij me hielp mijn man terug te winnen na 9 maanden scheiding, mijn man zei dat hij wilde scheiden en vertrok met een andere vrouw, mij werd bekend gemaakt dat hij vanwege zijn rijkdom door de andere vrouw werd gemanipuleerd . Dr. Ajayi heeft een spreuk voor mij voorbereid en binnen een week scheurde mijn man de scheidingspapieren en we leven in vrede. Nogmaals bedankt Dr. Ajayi. Als u een soortgelijk probleem heeft of iets dat uw leven verstoort, neem dan contact op met Dr. Ajayi voor een snelle oplossing.

Anoniem zei

Ik ben blij met de manier waarop ik een heel eerlijke man vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik op veel websites naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden om mijn scheiding had gevraagd. Ik was er kapot van, maar dokter Ilekhojie gaf me de hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zou worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg of hij naar mij en onze vier kinderen mocht komen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter, zodat u contact met hem kunt opnemen als u soortgelijke problemen ondervindt. Whatsapp/Telegram +2348147400259

Anonymous zei

Hallo vrienden, ik ben Aina en ik heb nooit in iets bovennatuurlijks geloofd, maar een krachtige man genaamd Dr. Ajayi zorgde ervoor dat ik een andere kijk op het leven kreeg. Ik ontmoette de machtige man Dr. Ajayi online toen ik emotionele pijn doormaakte omdat mijn geliefde van 4 jaar me verliet voor een andere vrouw zonder dat we een misverstand hadden. Ik legde mijn situatie uit aan de machtige man Dr. Ajayi en hij liet me begrijpen dat wat er gebeurde niet natuurlijk was en vertelde me welke stappen ik moest nemen om mijn geliefde terug te krijgen. Ik volgde zijn instructies op en na 2 dagen mijn geliefde die me voor 8 maanden heeft verlaten deblokkeer mij van zijn sociale platform en nam contact met mij op dat hij terug naar huis komt en dat ik hem moet vergeven. sindsdien is mijn liefdesleven geweldig. Bedankt Dr. Ajayi dat je me in het bovennatuurlijke hebt laten geloven. Als je hulp nodig hebt in je liefdesleven, weet Dr. Ajayi het 100% zeker. neem contact met hem op via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber / Whatsapp: +2347084887094

Stefan Roger zei

Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis



Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis




Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis



Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis




Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





Beste

Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:

stefanroger13@gmail.com

NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis

Anoniem zei

Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram/Viber +2348147400259

Anoniem zei

Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de doktoren ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel...

E-mail gethelp05@gmail.com
WhatsApp/Telegram +2348147400259

West Lake zei

Ik had nooit gedacht dat ik dit bericht zou plaatsen. Er gebeurde iets geweldigs dat mijn wereld veranderde. Ik heb een lening gekregen, ik heb mijn schulden met succes afbetaald, het leven voelt nu goed. Ik had schulden, ik had dringend geld nodig en verschillende online bedrijven waarmee ik contact opnam, hebben opgelicht met het weinige dat ik had. mijn vriendin Emilia verwees me naar Westklakes Lening. Ik heb een aanvraag ingediend en hun contract met een advocaat getekend en dat was het. als u een eerlijk bedrijf nodig heeft waarop u kunt vertrouwen om krediet aan te vragen, raad ik u ten zeerste aan contact op te nemen met Loanwestlake@gmail.com
telegram___https://t.me/loan59

Anoniem zei

Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte helper is die krachtig en oprecht is. Hij heeft mij onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man te herenigen, ook al had hij al om een scheiding gevraagd. Ik zag verschillende getuigenissen van DR Ilekhojie op Facebook en Instagram. Ik aarzelde om contact op te nemen omdat ik de hoop had verloren, maar iets van binnen bleef me ertoe aanzetten het te proberen. Ik nam contact met hem op via Whatsapp en legde alles uit wat er in mijn huwelijk is gebeurd. Hij vertelde me eenvoudig dat mijn man onder slechte invloed staat en dat hij wordt gemanipuleerd, waardoor onze verbinding is verbroken en hem is gevraagd te vertrekken. Hij verzekerde mij dat hij een verzoeningsritueel gaat uitvoeren om de reeds verloren verbinding tussen ons te herstellen. Ik voorzag in alles wat hij wilde en zorgde ervoor dat alles wat nodig was beschikbaar was, omdat mijn man de enige man is die ik mijn hele leven heb gekend en ik hem niet bij mij en onze kinderen weg wilde hebben. Precies drie dagen later belde mijn man met een vreemd nummer en vroeg of hij met tranen naar huis mocht terugkeren. Ik dacht dat het een grap was totdat ik hem onze ranch zag binnenrijden. Het is nu 3 maanden geleden en we waren als middelbare scholieren, hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Ik dacht om zijn gegevens hier achter te laten voor het geval iemand om zijn hulp moet vragen. U kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail (gethelp05@gmail.com of bel/Whatsapp +2348147400259

Anoniem zei

Ik probeer al 2 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com of bel/WhatsApp +2348147400259

Anonymous zei

Ik wil met de wereld delen hoe Dr. Ajayi de Grote man door zijn voorouders werd gezegend met spirituele kracht. Hij heeft me geholpen mijn huwelijk te herenigen met mijn man, die het twee jaar lang met mij heeft uitgemaakt. Ik heb geprobeerd hem terug te krijgen en gaf het bijna op, maar Dr. Ajayi kon me weer aan het lachen maken. Dr. Ajayi is een echte spreukenmaker, je kunt ook je ex terugkrijgen en voor altijd een gelukkig leven leiden met de hulp van Dr. Ajayi. E-mail contact: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp: +2347084887094

Anoniem zei

Ik was de grootste scepticus ter wereld. Ik heb nooit in magische spreuken of iets dergelijks geloofd, maar een betrouwbare bron (een zeer nauwe collega) vertelde mij dat dr. Ilekhojie een zeer effectieve persoon is. Het was een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Mijn liefdesleven was een puinhoop, ik had twee echtscheidingen achter de rug en stond op de rand van een derde. Ik kon gewoon niet nog een scheiding aan. Ik wilde mijn best doen om onze relatie te laten slagen, maar het leek mijn vrouw niets te kunnen schelen. Ik was in de war en wist opnieuw niet wat ik moest doen en besloot voor hulp contact op te nemen met Dr. Ilekhojie. Hij voerde een verzoeningsritueel uit en smeekte namens ons. Hij vertelde me ook dat mijn vrouw van me houdt, maar dat onze verbinding op geestelijk gebied laag is. Hij heeft het opgelost en nu zijn we gelukkig en gaan we niet meer scheiden. Deze man bestaat echt en hij kan je ook helpen je verbroken relatie te herstellen. Ik heb mijn vrouw terug! We gaan nu samen naar huwelijkstherapie. Ik laat zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

Anoniem zei

Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde het contact met Dr. Ilekhojie, die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken, ik gebruik deze kruiden nu al 3 weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Whatsapp +2348147400259