Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, juni 20, 2014

Erger dan verwacht

Na een rusteloze nacht waarin Katja en ik nauwelijks sliepen en Rick en Kai wel redelijk staan we op, ons afvragend wat de dag gaat brengen aan informatie over ons huis.  Mijn zus, wonder woman die ze is, is inderdaad zoals ze al zei voor dag en dauw al vertrokken naar huis.

We zijn allemaal emotioneel en moeten slikken bij alle lieve reacties, die we van alle kanten ontvangen.  Zelfs van de receptionist van het hotel ligt er een handgeschreven kaart bij onze deur.  Hij vindt het vreselijk voor ons en heeft de snacks en drankjes, die we gisteravond laat nog kochten, van onze rekening gehaald.  Zo aardig, Rick heeft het dan ook even te kwaad.


We zijn te laat op voor het ontbijt, maar Panera, ook in dit winkelcentrum, serveert het nog wel.  Rick loopt erheen en komt terug met de bestelde gerechten.  Dan checken we uit het hotel en onderweg naar huis belt Rick de verzekeringsmaatschappij om de schadeclaim door te geven.  De brandweer raadde aan dat gisteravond al te doen, maar toen kreeg Rick nul op het rekest bij USAA.

Nu krijgt hij heel meelevende mensen aan de lijn, die beloven vandaag nog een schade inspecteur te sturen.  Het is gelukkig prachtig weer, dus voor die komt kunnen we nog door de verbrande spullen van Kai kijken wat er allemaal uit zijn raam is gegooid gisteravond.

Tussen de as liggen een aantal pluche knuffels.  Kai wilde maar drie daarvan bewaren en die zijn nu dus verbrand.  Het vosje waar ik gisteren over schreef is er een van en verder een Steiff cavia en een Bugs Bunny.  Het vosje is echter het ergst voor Kai.  Ook zijn er een paar van zijn muziekinstrumenten verbrand en al zijn kleding.
Vosje, cavia en Bugs Bunny, allemaal niet zo happy

De man van een van onze kennissen heeft een bedrijf dat de schoonmaak en alles na een brand regelt.  Hij komt vrijwel meteen om te kijken wat er nodig is.  Ook de inspecteur van USAA staat na een uurtje al op de stoep.j

Beiden stemmen ons niet vrolijker.  Ze schatten dat we zes tot tien weken niet in ons huis zullen kunnen wonen.  Er is enorm veel rookschade in alle kamers op de bovenverdieping en in mindere mate, maar nog steeds beduidend op de middelste verdieping.  Alleen de basement is vrijwel ongedeerd.

Zeker van de bovenverdieping zal alles verwijderd moeten worden en elders schoongemaakt.  De inspecteur wil dat ook met de middelste verdieping doen, maar we hopen dat dat niet nodig zal zijn.   Deze inspecteur is niet in directe dienst van USAA en vertelt dat we maandag een inspecteur van hun zullen krijgen, omdat er veel meer schade is dan eerst gedacht.

Saskia heeft intussen besloten toch naar het Firefly Festival in Delaware te gaan.  Zij pakt een tas in en ontsnapt het gekkenhuis hier.  Ze heeft al een hele tijd een toegangskaartje, maar vanwege ex-vriendje wilde ze eerst niet gaan.  Nu blijkt dat ze kan logeren bij een goede vriend en ex-vriendje is er niet.  Een goede afleiding voor haar lijkt het ons.

Intussen krijgen we van alle kanten bezorgde telefoontjes en berichtjes.  Mijn hoofd loopt eerlijk gezegd een beetje om en Rick stelt voor dat Katja en ik, zoals gepland, onze nagels gaan laten doen.  Even onze gedachten verzetten en uit het rokerige huis, waar mijn keel pijn doet en ik constant moet hoesten.

Dat laten we ons geen tweede keer zeggen.  We halen eerst een lichte lunch van Pho Thang Long en lopen dan naar Pro Nails.  Ik heb als reactie op stress en angst dat mijn maag dichtslaat, dus ik krijg mijn summer roll maar met moeite naar binnen.

Thu is ook weer heel lief en maakt mijn nagels tenminste weer mooi voor de bruiloft in Denver volgende week.  Katja zou eigenlijk vanavond terug naar Roanoke hebben moeten rijden, maar toen haar manager hoorde wat er gebeurd is gaf hij haar tot zondagavond vrij.  Heel fijn, want ze is doodmoe en nu kan zij ook bepalen wat er met de spullen in haar kamer, die na Kai's het zwaarst getroffen is, moet gebeuren.

Om half vijf heb ik een afspraak op Dulles Airport om Global Entry goedkeuring te krijgen.  Hiermee kun je als reiziger door TSA Pre waarbij je je schoenen aan mag houden en vloeistoffen en laptops ook niet uit je tas hoeven en bij een internationale reis hoef je niet in de rij te wachten, maar kun je naar een kiosk.  Met hoe vaak ik reis toch wel heel handig en ik kon het interview niet meer verzetten binnen 24 uur dus ga ik maar.

Rick heeft het al een tijdje en raadde me aan vroeg aan te komen.  Een half uur voor mijn afspraak ben ik er al en wordt geinstrueerd in de hal te wachten.  Mijn afspraak is voor half vijf en om tien over vier word ik al binnen geroepen, maar goed dat ik vroeg was. 

We worden in een kamertje gezet om een video te kijken over Global Entry, maar nog geen vijf minuten later roept de beambte mijn naam al.  Ik moet mijn naam, adres, leeftijd e.d. geven en zeggen dat ik nooit gearresteerd ben, geen criminelen ken, wat voor werk mijn man en ik doen, of ik familie in andere landen heb wonen en meer. 

Dan moet ik een foto en vingerafdrukken laten maken en dan is het interview over.  Binnen de tien minuten!  Dat niet alleen, maar ik heb nog geen uur later al een email met mijn nummer.  Natuurlijk ben ik een brave burger, maar dit ging wel heel makkelijk en snel!  Voor $100 kan ik nu vijf jaar lang de rijen mijden, hoera!

Thuis ruikt het nog net zo erg.  Ik moet ervan hoesten, maar moet wel boven bezig.  Morgenmiddag komt namelijk het bedrijf dat al onze textielen mee gaat nemen om te reinigen.  Dat houdt alle textielen in, van kleding tot beddegoed tot baddoeken, pluche dieren en meer.

Ons doel is nu onze kledingkasten uit te mesten.  Er is ook nog heel wat kleding die we al tijden niet meer gedragen hebben en die gaat naar liefdadigheid.  Ik maak een stapel van kleding, die ik deze zomer nodig zal hebben.  De winterspullen zullen gereinigd en opgeslagen worden.  Het is me wat!

Er zijn natuurlijk, zoals altijd, ook positieve dingen hieraan.  We krijgen er bijvoorbeeld een hele nieuwe bovenverdieping door.  Dat tapijt zag er niet uit en gaat nu vervangen worden.  Met een beetje geluk ons parket beneden ook.  Het is wat het is.

Mijn zus is weer veilig thuis aangekomen.  De kinderen waren natuurlijk zwaar onder de indruk van de brand.  Gelukkig zijn zij ook een gezin dat veel communiceert en samen zullen ze over die schrik heenkomen.  Nog iets waar ik blij om ben is dat onze kinderen volwassen zijn.  Dit zou zoveel moeilijker zijn met jonge kinderen.

Tegen zevenen zijn we allemaal fysiek en emotioneel op.  Volgens de verzekeringsmaatschappij hebben we een functionele keuken en badkamer en kunnen de huisdieren dus in huis verblijven.  Katja besluit daarom vannacht in de basement te slapen, want zij wil Django niet alleen laten.

De rest van ons gaat weer in het Hyatt House logeren waar we nu tot en met woensdagnacht slapen.  We hopen hier langere tijd te boeken.  Het hotel is daarvoor opgezet, onze kamer heeft een klein keukentje.  Ook is de ligging perfect met allemaal restaurants, de Target en meer binnen loopafstand.

Terwijl de anderen inchecken ga ik gauw naar Matchbox.  Daar is het inderdaad een drukte van jewelste met een wachttijd van 50 minuten.  Ach, dat is het ergste niet.  Ik ga dan wel lekker aan de bar zitten.

De barkeeper, die ik ken, Dave, ziet me meteen.  Hij vraagt waar Rick is en ik vertel hem het hele verhaal.  Hij is natuurlijk zoals iedereen geschokt en ook verbaast het me hoeveel andere mensen met brand te maken hebben gehad, want Dave had een bijna brand in zijn huis. 

Dave maakt mijn favoriete cocktail, wodka martini met wat bloody mary mix en het glas gedoopt in Old Bay seasoning.  Die is zo ongewoon dat de man naast mij vraagt wat erin zit.  Hij vraagt ook hoe de cocktail heet, ehm, Petra's Preference?  Dave vraagt me niet om een credit card wat ik al vreemd vind.

Rick, Katja en Kai komen de bar binnen en krijgen biertjes van Dave.  Tegen Rick zegt hij dat we er niets voor verschuldigd zijn.  Zo aardig weer!  Natuurlijk geeft Rick hem wel een grote fooi.

Al gauw komen er vier stoelen vrij aan de grote bar.  Die nemen wij en bestellen avondeten.  Dan ziet Rick zijn manager Nina, die prompt aanbiedt Cosmo in huis te nemen.  Op zondag gaan we kijken of Cosmo en hun hond het met elkaar kunnen vinden.  De huisdieren voor zo'n lange tijd onderbrengen is onze grootste zorg op het moment.

Het eten is heerlijk.  Katja en ik delen een tonijn tartaar en dan heb ik een tonijnsalade.   Alweer zit mijn maag nogal dicht en ik kan de salade niet op.  Het smaakt echter allemaal prima. 

Na het eten gaat Rick even terug naar huis met Katja.  Zij blijft dus op de dieren passen. Kai en ik gaan naar onze kamer.  Gisteren leek Kai niet geinteresseerd in een vervanging voor het vosje, maar op Facebook suggereerde iemand om op Ebay te kijken.  Daar blijkt Kai toch wel in geinteresseerd en we vinden het vosje meteen, nieuw, en kopen het. 

Daarna kijken we nog naar alle andere Steiff produkten, die op Ebay te koop zijn.  Dat zijn er heel wat!  Ik zie zelfs het aapje uit de jaren zestig waar ik vroeger dol op was, maar het is me iets te duur om dat te bestellen.

We ontspannen in de hotelkamer.  Zo vreemd te denken dat dit waarschijnlijk ons "thuis" wordt voor de zomer!  Niet meer ontbijten op het deck, maar ik hoop toch nog wel naar het zwembad te gaan.  Dit is zo'n vreemde situatie.  We proberen het allemaal een beetje op zijn plaats te zetten, maar dat zal nog even duren.

57 reacties:

Anja zei

Het lijkt me een hele vreemde situatie voor jullie. Hopelijk kunnen jullie voor een aantal weken in het Hyatt house verblijven. Laat maar weten waneer ik iets voor jullie kan doen. Helaas mogen wij geen huisdieren hebben in ons huis

Lieve groetes, Anja.

petr@ zei

Het is allemaal dus erger dan eerst gedacht. Wat een ellende zeg.
Fijn dat iedereen zo meeleeft en er van diverse kanten hulp wordt geboden.
Ik kan vanuit hier helaas niets voor jullie doen maar denk zeker aan jullie!

Anoniem zei

Sterkte voor de volgende maanden. Maar maak er intussen het beste van en daarna hebben jullie zo te lezen een vernieuwd huis. Na al deze narigheid hebben jullie dat dan dik en dubbel verdiend.
Groeten van Hilde uit B.

Marga zei

Hoi Petra en familie, wat een ellende zeg. Sterkte ermee.

Kristel Holsbeek zei

Ai dus toch erger dan verwacht!! Das minder natuurlijk zeker dat jullie zo lang ergens anders moeten wonen. Maar zoals je al zei het positieve is dat jullie een vernieuwde boven krijgen. Probeer toch je goed te verzorgen zodat je iets kan eten hé Petra! Wel super fijn voor jullie dat er zoveel hulp wordt aangeboden!! Als we iets kunnen meebrengen, laat maar horen hé!

Ronald, Monique, Lisa en Jasper zei

Wat zullen jullie geschrokken zijn. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Heel veel sterkte de komende tijd!

Anoniem zei

Lees ik , na een dagje op stap geweest te zijn met mijn schoondochter, jullie afschuwelijke verhaal. Ook ik zou meer voor jullie willen doen.Maar de afstand he.
Ik weet zeker ,als Cathy in de buurt zou wonen, je zo bij hen in zou kunnen trekken. Hun huis is zo groot en zou ook een geweldige plek voor de dieren zijn.
Ik wens jullie veel sterkte en hoop dat de zaak snel opgelost kan worden.
Zal zeker aan jullie blijven denken,
Liefs Wil

Anoniem zei

Heel erg veel sterkte, wat een ellende. Echt heel erg vervelend en wat een gedoe. Zo balen ook voor Kay, zijn knuffels en kleren. Sterkte!!

Tineke zei

Nooit geweten dat het zo'n inpact heeft. Kwam de brand door apparaten die aanstonden en waarvan de draden gingen schroeien. Fijn dat Katja erbij was en wat langer mag blijven.
Wij hebben een keer wateroverlast binnen gehad , toen we wegwaren en kregen ons parket opgeschuurd en gelakt van de verzekering. Toch een prettig weekend toegewenst, je telt je zegeningen; bent er allemaal nog.

Marieke zei

Wat een vreselijke ervaring! Heel veel sterkte de komende tijd.

Anoniem zei

Jullie zijn sterk en gelukkig zie je toch nog pluspuntjes in bijvoorbeeld een nieuw tapijt.
Echt heel stoer allemaal.
En iedereen is zo betrokken bij jullie omdat jullie dat ook voor anderen zijn.
Groet, Bea

Anoniem zei

Wat naar om te lezen wat jullie nu overkomen is!
Met groetjes van
Lian

Sandrah zei

Wat een vreselijke ervaring! En vervelend dat je zo lang niet thuis zal kunnen wonen. Maar wat ontzettend fijn dat iedereen zo met jullie meeleeft en te hulp schiet.
Hopelijk gaat alles minder lang duren dan nu wordt gezegd en kunnen jullie toch nog lekker thuis genieten van de zomer.

Sandra

Anoniem zei

Wat een akelige ervaring! Gelukkig zijn jullie positief en probeer je er toch iets van te maken. Heel veel sterkte!!
Gr. Greet

Wilma Loeffen zei

Wat een vreselijke ervaring die jullie moeten doorstaan.
Kippevel!!! Heel veel sterkte voor de komende tijd. En ik ben er van overtuigd dat de verdieping er weer spik en span uit zal gaan zien.
Het enige dat wij kunnen bijdrage, is dat we aan jullie denken.

Groetjes Wilma Loeffen

Anoniem zei

Het is inderdaad fijn dat iedereen zo met je meeleeft, want jullie hebben allemaal een grote schrik achter de rug. Ik wens jullie allen het allerbeste toe en hoop dat jullie gauw weer in jullie huis mogen zijn, met je geliefde dieren.
Groetjes, Ida

naomi zei

Wat is het toch mooi om te lezen hoe iedereen met jullie mee leven en zo hun hulp aanbieden. Huilen mag zeker. Heel veel sterkte de komende tijd. En knap dat je het kan zien met een lach en een traan.
Knuffels en denk regelmnatig aan jullie
Liefs Naomi

Carola zei

Zo heftig allemaal.
De brand beperkt tot 1 kamer maar het hele huis is onbewoonbaar.
Nogmaals sterkte!

marianne zei

Goh, Peet, wat vreselijk. Al die spullen van Kai, je huis voorlopig niet bewoonbaar, heftig hoor! Dat zo'n stom snoer zoveel aan kan richten. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

Anoniem zei

Wat een ramp! Gelukkig geen gewonden maar toch... Veel sterkte de komende tijd.
Nicolet

Hester zei

Wat erg! Uit je eerdere bericht maakte ik op dat de schade voornamelijk Kai zijn kamer was, maar nu blijkt het huis voorlopig onbewoonbaar. Heftig. Veel sterkte de komende tijd. Hester

Marie zei

Oh wat vreselijk Petra! Het is inderdaad veel ernstiger dan je aanvankelijk in je post van gisteren meldde. Dat was al erg genoeg, maar dat jullie huis onbewoonbaar is op dit moment is natuurlijk zeer traumatisch. Heel, heel veel sterkte voor jullie allemaal!

Marion2 zei

Wat een ontzettend akelig is dit. Zoiets verwacht je niet dat het jou zal overkomen. En dat jullie ook zo lang niet thuis kunnen wonen. Ik heb er vandaag vaak aan moeten denken. Is de oorzaak al bekend? Ik wens jullie heel veel sterkte.

Brin zei

Oh Petra, wat vreselijk wat jullie overkomen is. Maar het voornaamste is dat er geen gewonden zijn.

Ik wens jullie veel sterkte de komende weken in afwachting van de herstellingen aan jullie huis.

Groetjes,
Brin

Petra zei

@Allemaal - Dank voor alle lieve berichtjes. Het ontbreekt me aan tijd en energie om individueel te reageren. Alle lieve woorden doen goed, dank daarvoor!

Anonymous zei

Mijn naam is Christine. Ik ben blij dat ik mijn getuigenis hier vandaag kan delen met de wereld. Ik kan me nooit voorstellen dat ik dit doe, maar ik ben vol vreugde en ik wil dat anderen hun hulp krijgen. Ben een kantoorsecretaresse van beroep, ik heb twee kinderen met een man. Mijn man verliet mij en onze kinderen zonder enige uitleg, hij verliet het huis en het volgende wat ik hoorde dat hij een andere vrouw zag, probeerde ik alle mogelijke middelen om hem terug naar huis te krijgen, maar hij handelde vreemd tegenover mij en verwaarloosde zelfs de kinderen. Ik was gefrustreerd en verwoest, ik zocht hulp vanuit verschillende invalshoeken totdat ik een bericht zag over dr. Ajayi, een spell spell caster. Ik nam contact op met een spell cast, die me vertelde wat ik moest doen. Hij verzekerde me dat hij een spreuk zal uitspreken en dat alles binnen drie dagen goed zal zijn, maar ik was sceptisch, ik gaf het enkele gedachten voordat ik eindelijk weer contact met hem opnam, we gingen samen door het proces en tot mijn verbazing werkte de spreuk en mijn man is thuisgekomen en knielde om vergeving te smeken, maar de eerste was een verrassingsoproep van hem omdat we ongeveer 6 maanden niet hebben gepraat. Dr. Ajayi is echt een man van zijn woorden, als je problemen hebt in je relatie of een ander aspect van je leven, neem dan contact op met de spell caster Dr. Ajayi voor een duurzame oplossing.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
WhatsApp-nummer: +2347084887094

Anonymous zei

Mijn vriend verliet me een maand geleden en hij ging weg met een andere vrouw die 7 jaar ouder is dan hij. Ik heb het gevoel dat mijn leven helemaal voorbij is, dus op een dag terwijl ik aan het browsen was op het internet op zoek naar hulp las ik via internet hoe een spreuk-caster verschillende mensen heeft geholpen hun liefde terug te krijgen. Ik ben de afgelopen maand depressief geweest en wat ik nodig heb is om hem terug te krijgen en gelukkig bij hem te wonen. dus besloot ik het te proberen, dus nam ik contact op met de spell-caster genaamd Dr. Ilekhojie en legde hem mijn problemen uit en hij sprak een verzoeningsspreuk uit die mijn vriend terugbracht en nu is mijn leven compleet en we zijn allebei erg blij met de relatie . Ik ben deze man erg dankbaar voor wat hij voor mij en mijn familie heeft gedaan, heel erg bedankt en ik zal mijn getuigenis keer op keer blijven geven. voor degenen die je hulp nodig hebt of hetzelfde probleem hebt als ik, moet je contact opnemen met het e-mailadres van zijn contactpersoon: {gethelp05@gmail.com} of hem rechtstreeks schrijven op zijn whatsapp-nummer (+2348147400259)

Anonymous zei

Mijn vriend die me een paar maanden geleden verliet, kwam gisteravond terug en huilde dat ik hem terug moest nemen. Na een relatie van 3 jaar met mijn vriend veranderde hij plotseling en stopte met regelmatig contact met me op te nemen, hij zou excuses verzinnen om me niet de hele tijd te zien. Hij beantwoordde mijn telefoontjes en berichten niet meer en zag me niet meer regelmatig. Ik begon hem toen verschillende keren met verschillende meisjes te zien, maar elke keer zei hij dat hij van me hield en dat hij wat tijd nodig had om over onze relatie na te denken. Maar ik kan niet stoppen met aan hem te denken, dus besloot ik online te gaan en ik zag zoveel goede praatjes over deze spellcaster genaamd Dr. Ilekhijie en ik neem contact met hem op en leg hem mijn problemen uit. Hij heeft een liefdesbetovering voor me uitgesproken. en na 28 uur kwam mijn vriend bij me terug en begon me te smeken hem te vergeven en na een paar maanden gingen we samenwonen en hij stond meer voor me open dan voorheen en hij begon meer tijd met me door te brengen dan zijn vrienden. We zijn uiteindelijk getrouwd en zijn nu gelukkig getrouwd met een zoon. Sinds Dr. Ilehojie me heeft geholpen, is mijn vriend erg stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact opnemen met deze spell-caster en je relatie oplossen. Hier is zijn contactpersoon, Tel / whatsapp / Vibver: + 2348147400259 of e-mail hem op (gethelp05@gmail.com)

Anonymous zei

Ik zal voor altijd dank verschuldigd zijn aan de grote dokter Ilekhojie voor het repareren van mijn gebroken huwelijk nadat mijn vrouw me 4 maanden had verlaten. Ik geloofde nooit in spreuken totdat mijn goede vriend me aan hem voorstelde. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over valse spell-casters, maar ik zette mijn twijfels achter me omdat ik wanhopig was om mijn vrouw terug te krijgen en ik deed wat hij me had opgedragen. Nu is mijn vrouw terug binnen 48 uur nadat ze contact met hem heeft opgenomen. Ik leef weer gelukkig met mijn vrouw na 6 maanden scheiden en ik zal niet rusten voordat hij over de hele wereld bekend is. Hij is ook gespecialiseerd in ziektespreuken. Maak nu verbinding met dokter Ilekhojie, zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) en Tel / whatsapp / Viber: +2348147400259

Unknown zei

Na jaren met mijn man getrouwd te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik
wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, ik had geen andere keus dan het te proberen. Ik heb de dokter Ilekhojie een bericht gestuurd en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn. Hij sprak de spreuk uit en verrassend genoeg belde mijn man me op de tweede dag.

Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. De e-mail van de spell casters is (gethelp05@gmail.com) Je kunt hem een ​​e-mail sturen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of in een andere zaak.

1) Liefdes spreuken
2) Verzoeningspreuken
3) Echtscheiding
4) Huwelijksspreuken
5) Bindende spreuk.
6) Breakup spreuken

Hier is zijn contactpersoon Bel / WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

Unknown zei

Mijn naam is Carla Houston. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. Mijn ex-man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Ik was zo blij om Dr Ilekhojie te ontmoeten, hoe hij veel mensen heeft geholpen om Lover terug te brengen, dus ik neem contact met hem op om mij ook te helpen. zo hielp dr. Ilekhojie me om mijn man terug te brengen .. Een grote dank aan Dr. Ilekhojie, want ik had nooit gedacht dat mijn ex-man zo snel bij me terug zou komen met je betovering. Jij bent de beste en de beste ter wereld. als je hier bent en je hebt je ex-minnaar terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukenmaker. Dank u! E-mail: (gethelp05@gmail.com) of bel +2348147400259

Anonymous zei


Hallo, mijn naam is Lauren, ik kom uit de VS, ik wil getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker, mijn man verliet mij en de kinderen voor 2 weken toen ik hem belde hij nam niet op toen hij thuiskwam de 3e week hij vertelde me dat hij wilde scheiden ik was zo verdrietig dat ik de hele nacht huilde hij vertrok weer ik was zo eenzaam de volgende dag dat ik op zoek was naar iets online toen ik een spreukenmaker vond genaamd Priest Ade die zoveel mensen met hun problemen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op met mijn problemen hij vertelde me dat het 24 uur zou duren en mijn man zal terugkomen bij me ik deed alles wat hij me zei te doen en de volgende dag kwam mijn man knielend terug en smeekte hij de scheiding te annuleren we zijn nu samen gelukkig Priester Ade kan u ook helpen E-mail hem op: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp +2348147400259

Anonymous zei

Ik geloof nooit in zwarte magie of spreuken casters, maar een spreukenmaker genaamd Dr Ajayi verandert mijn mening hierover, hij is een groot man die rijkelijk gezegend is door zijn voorouders met de kracht om relatieproblemen op te lossen. Ik leer hem kennen via een vriend hij hielp mee aan een enorm contract, ik had een probleem in mijn huwelijk omdat mijn man van 15 jaar zegt dat hij wil scheiden na alles wat we samen hebben meegemaakt dit brak mijn hart, ik probeer het te begrijpen wat ik verkeerd deed, maar ik kon niets bedenken, ik vertelde de spreukenmaker mijn situatie en hij liet me begrijpen dat mijn man zichzelf niet is, hij vertelde me wat ik moest doen en ik volgde de instructies, drie dagen na de spreuk, mijn man kwam tot zijn recht en annuleerde de scheiding, sindsdien leven we zonder problemen gelukkig samen, als je problemen hebt in je relatie, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing op zijn Email: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber nummer: +2347084887094

Febe Anouk zei

Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

Anoniem zei

mijn naam is Mariana en kom uit Mexico ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te vertellen wie hier ooit de opmerking leest om me te helpen Dr. Tunde te bedanken voor zijn hulp bij het terugbrengen van mijn dochter, man, nadat mijn dochter in de war was en ze dacht dat ze zal haar man nooit terugkrijgen, nadat haar man haar met haar twee kinderen voor 1 jaar had verlaten, had ik het geluk dat een vriendin van mij Diana me voorstelde aan deze machtige magische man die me hielp met zijn magische kracht om mijn dochter-man terug te brengen terug naar haar, en ik beloof hem dat ik de wereld meer zal laten horen over een genie-man die geen geld vraagt ​​om voor mensen te werken. als u in moeilijkheden verkeert of als u een geldprobleem heeft of als u ziek bent, maak u dan geen zorgen meer en neem contact op met Dr Tunde op zijn e-mail via toye816@gmail.com of bel hem of wat-hem op zijn nummer +393510651312 hij zal u verrassen. dank jullie allemaal hier en God zegene jullie allemaal
vriendelijke groeten
Mariana.

Anonymous zei

Hallo mijn respectabele toeschouwer. Ik schrijf dit artikel om de wereld te vertellen hoe Dr. Wale mijn ex-vriend bij mij heeft gebracht. Dit is de reden waarom ik besloot om deze geweldige spell-speler genaamd Dr. Wale te bedanken, omdat met zijn hulp mijn leven duurder is geworden en ik ben blij te kunnen zeggen dat hij zijn vriend promoot die de afgelopen 3 jaar van mij gescheiden is geweest. jaren. sinds hij bij mij terugkwam en smeekte om mijn aanvaarding, was dit een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met Dr. Wale, was ik degene die mijn ex-vriend vroeg om bij mij terug te komen, maar met de hulp van Dr. Wale , we hebben de relatie hersteld. Ook kun je alleen een betere relatie hebben als je gecontacteerd wordt: drwalespellhome@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer 2349015141346

Anonymous zei

Hallo mijn respectabele toeschouwer. Ik schrijf dit artikel om de wereld te vertellen hoe Dr. Wale mijn ex-vriend bij mij heeft gebracht. Dit is de reden waarom ik besloot om deze geweldige spell-speler genaamd Dr. Wale te bedanken, omdat met zijn hulp mijn leven duurder is geworden en ik ben blij te kunnen zeggen dat hij zijn vriend promoot die de afgelopen 3 jaar van mij gescheiden is geweest. jaren. sinds hij bij mij terugkwam en smeekte om mijn aanvaarding, was dit een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met Dr. Wale, was ik degene die mijn ex-vriend vroeg om bij mij terug te komen, maar met de hulp van Dr. Wale , we hebben de relatie hersteld. Ook kun je alleen een betere relatie hebben als je gecontacteerd wordt: drwalespellhome@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer 2349015141346

Anonymous zei

Na twee jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang down. Dankzij een spreukmaker genaamd Dr Ilekhojie, die ik online heb ontmoet. Op een trouwe dag, terwijl ik door het internet aan het browsen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke spreukenmaker. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelde, kanker genas en andere ziekten, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om de scheiding te stoppen, enzovoort. ik kom ook een bepaalde getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Sonia, ze getuigde over hoe hij haar ex-minnaar in minder dan 2 dagen terugbracht, en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van dr. Ilekhojis vallen. Nadat ik deze allemaal had gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik nam via e-mail contact met hem op en legde hem mijn probleem uit. In slechts 48 uur kwam mijn man bij mij terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Dr Ilekhojie is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is ... Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte spreukmaker om al je problemen voor je op te lossen, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (2348147400259) of e-mail (gethelp05@gmail.com)t

Anonymous zei

Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? Dr Ajayi is de juiste man voor de baan, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en door de goden geaccepteerd als hun spreekbuis op aarde, dr. Ajayi hielp me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 9 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van Dr. Ajayi is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met Dr Ajayi, de bezwerver als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. Viber of Whatsapp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Peter Denis zei

Mijn reis om mijn huwelijk te vernieuwen begon 7 dagen geleden, toen mijn 42-jarige vrouw me veranderde in een man die 10 jaar jonger was. Ik ben 57 en zij is 55. Ik liep door de woestijn en vond Dr. OBO op mijn weg. God gebruikte het om mijn gebroken hart te genezen en nam mijn pijn weg met zijn magie van machtige liefde. Het was moeilijk voor mij toen ik probeerde haar terug naar huis te krijgen zonder succes, en het werd een marteling voor mijn kinderen en mij. Ik vertrouw de Heer en ik Ik weet dat hij op het punt staat mijn huwelijk te vernieuwen. Ik legde hem alles uit en hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik deed, en hij deed zijn deel en mijn vrouw keerde binnen 48 uur terug naar mij en onze kinderen. We moeten vertrouwen hebben. Geloof is een verzekering van de dingen waar we op hopen en een geloof in dingen die we niet zien. Mannen en vrouwen, geef alsjeblieft niet op, God kan Dr. Obo gebruiken om je huwelijk of je relatie te vernieuwen. moet verliefd worden op de Heer.Neem contact op met Dr. Obo voor de machtige magie van liefde gestuurd door God.via e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com of zijn WhatsApp: +2348115365326

Unknown zei

Hallo, mijn naam is Jessica. Ik was jaren getrouwd totdat de dingen lelijk begonnen te worden en we bijna elke keer ruzies en ruzie hadden... het werd erger op een moment dat hij de scheiding aanvroeg... Ik deed mijn best om hem zijn denk en blijf bij mij. Hij ging het huis uit en ging toch door met het aanvragen van een echtscheiding... Ik smeekte en probeerde alles, maar nog steeds werkte niets. De doorbraak kwam toen iemand me voorstelde aan deze geweldige, geweldige betoveraar die me uiteindelijk hielp... Ik ben nooit een fan geweest van dit soort dingen, maar besloot het met tegenzin te proberen omdat ik wanhopig was en geen keus had... Deze geweldige baba mukuru deed speciale gebeden en andere dingen die hij moest doen... Binnen 2 dagen belde mijn man me en had spijt van al het emotionele trauma dat hij me had gekost, hij verhuisde terug naar het huis en we leven nog steeds gelukkig. wat een geweldig wonder heeft baba mukuru en het vertrouwen dat ik in hem had voor mij en mijn gezin gezorgd. Ik heb hem voorgesteld aan veel stellen met problemen over de hele wereld en ze hebben goed nieuws gehad... Ik ben ervan overtuigd dat iemand daarbuiten zijn hulp nodig heeft. dus doe extra moeite om je huwelijk/relatie te redden als het echt de moeite waard is. neem contact met hem op via e-mail op (babamukuru61@gmail.com)
u kunt contact met hem opnemen via WhatsApp..+2348075362900.....

Anonymous zei


Ik ben hier om lof te zingen voor Dr Ilekhojie die mijn verlangen heeft vervuld. Vóór de pandemie hebben ik en mijn man van 5 jaar problemen en hij is het huis uitgegaan. Het was een hel om in die tijd alleen te zijn, want ik was alleen met mijn kinderen en ze wilden hun vader met alle middelen. Ik huilde de hele nacht en moest uitleg geven toen mijn kinderen om hun vader vroegen en maanden later diende hij me scheidingspapieren in en dat brak me. Tijdens een van mijn enige dagen in het park ontmoette ik Melissa die me het contact van Dr Ilekhojie gaf. Nadat ik met hem had gesproken, had ik weinig rust en zekerheid toen hij me beloofde dat mijn man over een paar dagen terug zou komen. Ik deed alles wat hij vroeg en gaf alles wat hij nodig had. Met precies drie dagen kwam mijn man 's avonds laat en smeekte me bijna om de scheiding te vergeten en te accepteren dat hij naar huis terugkeerde. Ik was stomverbaasd omdat ik niet zo snel resultaten verwachtte.

Bedankt Dr. Ilekhojie, ook al zie je dit bericht niet. Als u zich in een situatie als de mijne bevindt, praat dan zo vriendelijk met Dr Ilekhojie en ik verzeker u dat er altijd een oplossing van hem is. E-mail: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp of Viber +2348147400259

Unknown zei

Nadat ik een bericht op het internet had gezien waarin stond hoe ze werd geholpen door Dr. Ilekhojie, besloot ik ook contact met hem op te nemen voor hulp omdat ik geen keus had, het enige wat ik wilde was dat ik mijn man terug en geluk zou krijgen. Hij speelde met veel vrouwen en hij deed me heel veel pijn. Ondanks alles wat Henry deed, hield ik nog steeds van hem en wilde hem niet kwijt. Tot mijn grootste verbazing kwam mijn man thuis op zijn knieën dat ik een plek in mijn hart zou vinden om hem te vergeven. Ik heb echt een tekort aan uitdrukkingen, en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan u moet overbrengen, Dr. Ilekhojie. Je bent een God die gezonden is om een verbroken relatie te herstellen, en nu ben ik een blije vrouw. zijn contactgegevens zijn Whatsapp-nummer +2348147400259) of e-mail; (gethelp05@gmail.com)

annonymous zei

Sinds mijn man in de afgelopen 2 jaar van me is gescheiden, ben ik jou niet zelf geweest. Revoir un article sans module waarin ik mijn man terug kon krijgen, toen zag ik een getuigenis gedeeld door Sabrina Tampolja uit Londen. Het gaat over een heks die Dr. Ayo heet. Suis nam contact op met Marina Chaos om te bevestigen dat haar sperma Dr. Ayo hielp en legde me alles uit hoe ze haar hielp, en gaf me de moed om contact op te nemen met Dr. Ayo voor hulp. Dr. Ayo verzekerde me dat mijn dagen van pijn zouden eindigen in 12-16 erts aan het einde van het werk. Ik volgde de instructies die hij me gaf omdat ik geloof, geloof, hoop en vertrouwen in hem had. Ik vertel je vandaag de waarheid dat mijn man en ik samen zijn teruggekeerd en ik kan met trots zeggen en getuigen voor de wereld wat Dr. Ayo voor mij heeft gedaan. Neem vandaag nog contact met u op via: E-mail: drayo47373@gmail.com. bel of WhatsApp op +2347055691377

Unknown zei

Ik wil eerst zeggen dat ik de almachtige God dankbaar ben dat hij me deze dag heeft laten zien en ten tweede dokter Ayo die mijn gezondheid herstelde. Ik ben al een tijdje een herpesviruspatiënt, ik ben hier en daar op zoek naar hulp/genezing, maar niemand kon helpen. Ik kwam een ​​getuigenis tegen van iemand die testte hoe ze door dokter Ayo van een vreselijke ziekte was genezen. Dus besloot ik contact op te nemen met de kruidendokter. Ik legde het hem uit en hij zei dat hij me kan genezen. We begonnen het proces en hij bereidde kruiden voor en stuurde me naar mijn land en gaf me instructies over hoe ik het moest gebruiken. Ik volgde zijn aanwijzingen op en nu aan God zij de glorie dat hij me kon genezen met zijn kruidenmengsel. Ik zeg nogmaals dank aan dokter Ayo voor het genezen van mijn herpes met zijn kruiden. En als u ook van uw ziekte genezen wilt worden, kunt u contact opnemen met dokter Ayo via zijn e-mail:drayo47373@gmail.com of WhatsApp hem +2347055691377

Unknown zei

Toen ik een bericht op het internet zag waarin stond hoe ze werd geholpen door Dr. Ilekhojie, besloot ik ook contact met hem op te nemen voor hulp omdat ik geen keus had, het enige wat ik wilde was dat ik mijn man terug en geluk zou krijgen. Hij speelde met veel vrouwen en hij deed me heel veel pijn. Ondanks alles wat Henry deed, hield ik nog steeds van hem en wilde hem niet kwijt. Tot mijn grootste verbazing kwam mijn man thuis op zijn knieën dat ik een plek in mijn hart zou vinden om hem te vergeven. Ik heb echt een tekort aan uitdrukkingen, en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan u moet overbrengen, Dr. Ilekhojie. Je bent een God die gezonden is om een verbroken relatie te herstellen, en nu ben ik een blije vrouw. zijn contactgegevens zijn Whatsapp-nummer +2348147400259) of e-mail; gethelp05@gmail.com

Anonymous zei

LGBT-gemeenschap. MIJN VERHAAL HIER IS ECHT EN ECHT. Ik ben hier om te getuigen over hoe DR Ilekhojie, die mijn man bij mij terugbracht, het uitmaakte met mij vanwege een andere man die hij op zijn werk ontmoette. DR Ilekhojie is een zeer krachtige, echte en unieke man met speciale krachten. Ik probeerde op veel plaatsen en bronnen hulp te krijgen om mijn man terug te brengen, maar niets werkte, maar toen ik contact opnam met DR Ilekhojie, vertelde hij me dat alles goed zal komen en dat ik optimistisch moet zijn dat mijn man terug zal zijn. hij gaf me instructies om te volgen en ik volgde het. tot mijn grootste verrassing belde mijn man me de volgende dag en begon me te smeken en te huilen aan de telefoon om hem te vergeven, ik vergaf hem en accepteerde mijn man terug en nu leven we heel gelukkig als familie, DR Ilekhojie maakte me weer aan het lachen door te brengen mijn man komt binnen 24 uur bij mij terug met zijn speciale krachten... Als u problemen ondervindt in uw huwelijk, relatie, en u heeft een soortgelijk probleem, neem dan contact op met DR Ilekhojie, hij zal u nu helpen. Hier is DR Ilekhojie contact: EMAIL op:: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP EN BEL: +2348147400259

annonymous zei

Dank je Dr. Ayo, ik had nooit gedacht dat ik nog zou lachen. Mijn man liet me een jaar en twee weken achter met twee kinderen. Alle pogingen om hem terug te halen mislukten. Ik dacht dat ik hem niet meer zou zien totdat ik een dame ontmoette die Christina heette, die me vertelde over de naam van de spreuk genaamd DR Ayo, ze gaf me zijn mobiele telefoonnummer, ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat binnen 72 uur mijn man zou bij me terugkomen, Minder dan 72 uur later kwam mijn man terug en begon om vergeving te smeken en zei dat het het werk van de duivel was, dus ik ben nog steeds verbaasd over dit wonder, ik geloof niet echt in spirituele dokters, ik kon niet zwanger worden vijf jaar nadat ik mijn meisjes baarde, dus mijn man en ik wilden heel graag een jongen, maar zodra ik een spreuk uitsprak, werd ik zwanger en baarde ik een derde kind, als je hulp nodig hebt u kunt bij hem terecht: Dr. Ayo zorgt ervoor dat u zonder vertraging een mooi resultaat behaalt. E-mailadres. drayo47373@gmail.com of rechtstreeks op WhatsApp +2347055691377

Unknown zei

Groot respect voor Dr Ilekhojie voor het herstellen van mijn huwelijk na vele jaren. Sinds november vorig jaar staan ​​mijn vrouw en ik voor de rechter over de voogdij over mijn kleine meisje. Diep van binnen wilde ik mijn familie terug omdat ze me zoveel vreugde schenken en sinds deze problemen begonnen, kon ik me niet concentreren op het werk omdat ik emotioneel down was. Ik besprak met een vriend die me voorstelde aan Dr Ilekhojie en ik had een hart tot hart gesprek met hem waarin hij me verzekerde dat zijn verzoeningsspreuk het geschil tussen mij en mijn vrouw zal oplossen. Ik deed alles wat hij vroeg door het kleine bedrag te geven om alle voorouders te kopen die ik had gevraagd om de band tussen mij en mijn vrouw te herstellen. Nadat het klaar was, werd mijn vrouw op een ochtend wakker en riep ons om een ​​gesprek te hebben dat later na zoveel jaren eindigde met een onvergetelijke seks en sindsdien is het vrede in mijn familie en onze vrienden en buren die verrast werden achtergelaten .
Hoewel Dr Ilekhojie dit misschien niet ziet, ben ik het aan veel mensen verplicht om samen met Dr Ilekhojie oplossingen te vinden en je leven en huwelijk gemakkelijk te maken. U kunt contact met hem opnemen met zijn directe nummer op WhatsApp of Viber (+2348147400259) of zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com)

Unknown zei

Hallo geweldige mensen die deze getuigenis lezen, ik weet dat sommigen van jullie met moeilijkheden te maken hebben die ik een paar jaar geleden heb doorgemaakt. Laat ik beginnen met te zeggen dat ik dankbaar en dankbaar ben dat ik Dr. Ayo heb ontmoet, die ons verdriet in geluk heeft veranderd. mijn man is een zakenman, zijn bedrijf gaat niet goed, het begon ons huwelijk te beïnvloeden, mijn man was zichzelf niet omdat hij zijn geld in BITCOIN investeerde, dus de handel ging slecht, hij verloor alles wat hij in BITCOIN had geïnvesteerd hierdoor hij is van plan ons huwelijk te beëindigen, maar ik wil mijn man niet verliezen, dus ik heb mijn moeilijke situatie ook gedeeld met een vriend die me over DR Ayo vertelde, ze zei DR Ayo dat er iemand was die haar helpt om samen te trouwen als de dingen niet zo zijn gaat goed met haar en haar man. vanaf daar nam ik contact op met DR Ayo en nam contact op met DR Ayo, ik vertelde DR Ayo over alles wat er in mijn huis gebeurde, ik vertelde hem over mijn huwelijk en de zaken van mijn man. Dr. Ayo vertelde me wat ik moest doen, en ik deed het, instrueerde mij ook. Ik betaal wat ik moest betalen. vanaf dat moment begon ik goede resultaten in ons huwelijk te zien. nu zijn we gelukkig samen, en het bedrijf van mijn man gaat vooruit. allemaal dankzij DR Ayo. U kunt contact opnemen met DR Ayo via: WhatsApp +2347055691377 OF per e-mail: drayo47373@gmail.com

Anna Oscar zei

Mijn vriend begon met andere meisjes te daten en toonde koude liefde voor mij, meerdere keren dreigde hij het uit te maken als ik hem durfde te vragen naar zijn romance met andere meisjes, ik was helemaal kapot en verward totdat een oude vriend me vertelde over internetcaster Dr. Ayo, die mensen helpt met hun relaties en huwelijksproblemen met de kracht van liefdesspreuken. Eerst twijfelde ik of zoiets bestond, maar ik besloot het eens te proberen. Toen ik contact met hem opnam, vertelde hij me alles wat ik nodig had Ja, en ik, en hij hielp me een spreuk van verzoening uit te spreken, en na 28 uur kwam mijn vriend terug en begon zich te verontschuldigen, nu stopte hij met het daten van meisjes en voor altijd met mij ... Hier is zijn contactpersoon. BEL / WHATSAPP: drayo47373@gmail.com of bel +2347055691377

Anonymous zei

Ik ben hier om lof te zingen voor Dr Ilekhojie die mijn verlangen heeft vervuld. Vóór de pandemie hebben ik en mijn man van 5 jaar problemen en hij is het huis uitgegaan. Het was een hel om in die tijd alleen te zijn, want ik was alleen met mijn kinderen en ze wilden hun vader met alle middelen. Ik huilde de hele nacht en moest uitleg geven toen mijn kinderen om hun vader vroegen en maanden later diende hij me scheidingspapieren in en dat brak me. Tijdens een van mijn enige dagen in het park ontmoette ik Melissa die me het contact van Dr Ilekhojie gaf. Nadat ik met hem had gesproken, had ik weinig rust en zekerheid toen hij me beloofde dat mijn man over een paar dagen terug zou komen. Ik deed alles wat hij vroeg en gaf alles wat hij nodig had. Met precies drie dagen kwam mijn man 's avonds laat en smeekte me bijna om de scheiding te vergeten en te accepteren dat hij naar huis terugkeerde. Ik was stomverbaasd omdat ik niet zo snel resultaten verwachtte.

Bedankt Dr. Ilekhojie, ook al zie je dit bericht niet. Als u zich in een situatie als de mijne bevindt, praat dan zo vriendelijk met Dr Ilekhojie en ik verzeker u dat er altijd een oplossing van hem is. E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp of Viber +2348147400259

Unknown zei

Het werkt! Mijn ex heeft me op elk platform geblokkeerd. Het duurde een tijdje, ongeveer twee maanden of zo, maar HIJ HEEFT MIJ SLECHTS EEN PAAR UUR GELEDEN NA EEN spreuk van DR ILEKHOJIE ONTGRENDELD! Geef niet op! HET WERKT! neem nu contact op met Dr. Ilekhojie voor hulp. we zijn weer bij elkaar. Heb vertrouwen in dit proces..Hier zijn contactpersoon..WhatsApp hem: +2348147400259 of e-mail hem op: (gethelp05@gmail.com)

Unknown zei

Precies 5 jaar getrouwd met mijn man met 2 kinderen, mijn man begon raar te doen en uit te gaan met andere dames en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij van me te scheiden als ik hem durf te vragen over zijn affaire met andere dames, ik was totaal verwoest en verward totdat een oude vriend van mij me vertelde over een spreukgebruiker op het internet die mensen helpt met relatie- en huwelijksproblemen door de krachten van liefdesspreuken. In het begin twijfelde ik of zoiets ooit bestond, maar besloot het eens te proberen, toen ik contact met hem opnam, hielp hij me een liefdesbetovering uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn man bij me terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met andere dames en zijn met mij voor goed en voor echt. Neem vandaag nog contact op met deze geweldige liefdesbetoveraar om uw relatie- of huwelijksprobleem op te lossen via: kahunahelp@yahoo.com of rechtstreeks Whatsapp +2348152645800

Anne Tristan zei

Vijf jaar geleden hielp heer Bubuza me om mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug te krijgen, dit de mens is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

Unknown zei


Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Dr Ilekhojie te bedanken die mij heeft geholpen om een groot bedrag te winnen. Ik speel de loterij nu al 5 jaar en heb nog nooit gewonnen. Sindsdien heb ik niet kunnen winnen en ik was zo overstuur en ik had hulp nodig om de loterij te winnen. dus ik besloot om online te gaan en hulp te zoeken, daar zag ik zoveel goede getuigenissen over deze man genaamd Great Dr Ilekhojie over hoe hij geluksspreuken heeft uitgesproken voor mensen om de loterij te winnen. Ik nam ook contact met hem op en vertelde hem dat ik een loterij wil winnen, hij sprak een spreuk voor me uit die ik gebruik en ik speel en won een groot bedrag in dollars. Ik ben deze man zo dankbaar. Voor het geval je hem ook nodig hebt om je te helpen winnen, kun je contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com en hem een direct bericht sturen op +2348147400259

Juan Gomez zei

Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128