Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, september 18, 2017

De muilkorf oefenen met Orion

Rick moet vanochtend al om kwart voor zeven op en al ben ik al wakker, ik blijf toch nog maar even liggen. Als hij en Orion een uurtje later weer bovenkomen sta ik ook op. Het is wat bewolkt want orkaan Jose hangt ergens ten oosten van ons boven de oceaan.


Toch is het lekker warm en als Rick naar zijn werk is vertrokken besmeer ik wat crackers en eet ontbijt op het deck. Buiten eten is toch wel een van de dingen waar ik zo van kan genieten, die hier meestal nog tot in de herfst kunnen.

Op weg naar Anytime Fitness zend ik bij de UPS Store een paar schoenen terug naar Amazon.com.  Die kwamen beschadigd aan. Gelukkig is het supermakkelijk om terug te sturen en is mij al beloofd dat er overmorgen een nieuw paar bezorgd zal worden.

Voor Sharon me komt halen doe ik een half uur cardio. Dan heeft Sharon een goed half uur met gewichten voorbereid. We kletsen altijd gezellig, maar Sharon zorgt ervoor dat ik al mijn spieren uitdaag.

Na nog een half uur cardio ben ik klaar met sporten voor vandaag. Als ik de garage inrijd zie ik allerlei insecten op onze vlinderstruik.  Een aantal vlinders en een bijzondere kolibrie mot en bijen, het is een drukte van jewelste.

Orion heeft wel zin om te spelen en we vermaken ons in de achtertuin.  Dan zoek ik de douche op en verfrist ga ik Vienna in.  Rick was trots dat hij tijdens mijn afwezigheid niet naar Whole Foods is geweest.

Whole Foods is mijn Mecca! Ik haal er avondeten en meer en ook lunch. Thuis smul ik van de dumplings. Ook weer buiten, want de zon komt lekker tevoorschijn en het is er goed vertoeven.
Alles op het moment is met pompoensmaak, zelfs popcorn! Ik vind het allemaal maar matig.

Deze week moeten Rick en ik Orion naar de dierenarts nemen voor een aantal vaccinaties. Voorheen was dat een nachtmerrie en moest Orion een nare muilkorf aan. Ik heb Jessey van de gedragsdierenarts geemaild en die zond instructies om de muilkorf eindelijk eens echt aan te doen bij Orion.

We oefenen al weken, maar Orion laat hem nooit vastmaken. Vanmiddag moet het daarvan komen en met veel stukjes kaas laat hij het toe! Een half uur ben ik met hem bezig. Natuurlijk probeert Orion de muilkorf wel af te krijgen, maar deze is een stuk minder vervelend, want hij kan hijgen, eten en drinken ermee. Ik ben tevreden met zijn vooruitgang vandaag.

Om de een of andere reden ben ik heel erg moe. Ik besluit eraan toe te geven en ga met mijn eindeloze biografie over Isabella van Castillie in mijn hangmat stoel liggen. De afgelopen tijd is ook wel heel druk geweest, misschien heb ik gewoon eens echt een "saaie" middag nodig.

Tot een uur of half zes voelt het heerlijk buiten en dan krijg ik het koud. Ik maak de tomatensalade voor vanavond en wacht tot Rick thuiskomt.  Die grilt de kipspiesjes en we hebben er de salade en olijfbrood bij. Echt een zomerse maaltijd op deze nazomerse dag.

Vanavond kijken we de achterstallige afleveringen van America's Got Talent. Er is heel veel talent dit keer en ik heb geen idee wie zal winnen. Deze week is de finale dus we moeten snel de afleveringen van de afgelopen paar weken zien.

3 reacties:

Marion2 zei

Wat een heerlijke temperaturen nog bij jullie! Hier is het volop herfst
en is het amper zomer geweest. Maar er komen een paar droge dagen aan
en dat is al erg fijn.

Wel grappig, van alles met pompoensmaak. Pompoensoep vind ik heerlijk,
maar popcorn?

Wat lijkt me jouw rondleiding door Alexandria en Great Falls toch leuk.
Ooit hoop ik er een bij jou te kunnen boeken!

Anoniem zei

Wat heerlijk dat je nog buiten kunt eten. Dat hebben wij niet genoeg kunnen doen deze zomer!
Geniet ervan zo lang het kan bij jullie.

Greet(aaforum)

Petra zei

@Marion - Vandaag zag ik van alles en nog wat met pompoensmaak!!

@Greet - Voor nu blijft het nog zo lekker.