Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, oktober 20, 2017

Herfstkleuren

Ricks wekker gaat al heel vroeg en ik ben nog niet klaar om op te staan. Rick doet Orion in zijn bench  zodat ik nog verder kan slapen. Orion vindt dat prima en ik ook. Om half negen sta ik op en laat Orion uit.

Het is alweer prachtig weer, niets te klagen! Als ontbijt bak ik een paar eieren met Parmezaanse kaas en heb daar een glas V8 bij. Het smaakt me prima en de al door Rick klaargezette koffie levert de broodnodige caffeine.

De tuin van onze buren is een kerkhof nu

Voor ik mijn personal training heb wil ik mijn cardio gedaan hebben. Bij Anytime Fitness is het vrij druk, maar ik vind nog een elliptical open. Sharon is wat laat, maar dat geeft niet, zo ben ik vrijwel klaar voor de personal training begint.

Zoals altijd heeft Sharon een intensief half uur voor mij. Ik vind het bijzonder dat ze iedere keer weer iets anders bedenkt. Ik denk dat dat ook voor haar helpt om haar baan interessant te houden. Als je iedereen iedere keer dezelfde oefeningen geeft wordt het wel heel eentonig!

Na afloop besluit ik een stukje op het nabij gelegen W&OD pad te gaan lopen. Dat is op zo'n mooie dag heel druk. Jammer, want ik zou Orion zo graag meenemen, maar dat zou een ramp zijn met alle fietsers, wandelaars en andere honden. Eerlijk gezegd was dat met Cosmo al zo.
Thuis laat ik Orion ook even uit en hij rent lekker met de honden van de verschillende buren langs het hek. Zo krijgt hij zijn lichaamsbeweging wel! Het valt mij op dat Orions nagels lang zijn. Ik besluit ze te knippen en dat vindt hij heel lief helemaal  goed. Nu klikt hij niet meer op het hout.
 
Een paar bomen beginnen mooi te kleuren

Voor de lunch heb ik enorme zin in dumplings. Bij District Dumplings word ik als een lang vermiste vriendin ontvangen. Ik bestel tien gestoomde dumplings met groente en vlees vullingen. Zoals altijd smaakt het me zeer goed!

Katja en Kevin komen vanavond en Katja klaagt er altijd over dat haar kamer te licht is 's ochtends. Ik ga naar Target en koop daar gordijnen, die 98% van het licht weren. Daarbij ook een gordijnroede, die makkelijk te installeren is. Mijn hoop is haar daar vanavond mee te verrassen.

De rest van de middag geniet ik van het lekkere weer. Ik ben begonnen in "Origin" van Dan Brown wat meteen weer spannend is. Ik ben alleen nog niet op het punt dat ik het niet weg kan leggen zoals bij de Da Vinci Code of Angels & Demons.
Zoveel vlinders in de tuin1

Als Rick thuiskomt gaan we naar Pazzo Pomodoro. Daar is het druk en ik vind een stoel aan de bar, maar Rick niet. We delen een prosciutto en kaas plankje en kletsen met deze en gene. Het is echt een ons kent ons hier, zo gezellig!

Gelukkig hebben we al die aanspraak, want het eten laat nogal op zich wachten als Rick eenmaal naast mij een stoel krijgt. We krijgen zelfs een paar gratis drankjes om het goed te maken. Als het dan eenmaal komt is het ook niet zo goed als we gewend zijn.

Rick vindt zijn pizza gewoon niet lekker en eet er wel van, maar ik kan zien lang niet zoveel als anders. Ik heb de garnalen, zongedroogde tomaten en inktvispasta, maar die laatste is helemaal aan elkaar gekleefd. Ik zeg er wat over, maar volgens de serveerder hoort het zo. Hm, nee, maar zin om langer op iets te wachten heb ik ook niet. Het smaakt nog altijd best goed.
Thuis willen we de gordijnen ophangen voor Katja komt. Het ziet er allemaal goed uit tot de roede te kort blijkt te zijn! Oh wat baal ik!! Ik had dit zo graag een verrassing willen laten zijn. Nu moeten we morgen maar de juiste lengte vinden en Katja en Kevin nog een ochtend vroeg wakker worden.

Of  zij voor wij naar bed gaan aankomen is ook de vraag. In ieder geval zien we uit naar een gezellig weekend samen. Allemaal een heel fijn weekend gewenst!

2 reacties:

Tineke zei

Gezellig dat Katja en Kevin langs komen, al zolang zonder kids!
Wij hebben lekkere herfstvakantie op Texel gehad, met heerlijk herfstweer; genoten.
Alle kids weer gesproken en over ieders vakantie bijgepraat. Kleinzoon en kleindochter te logeren gehad; allemaal heel gezellig.
fijn weekend toegewenst

Petra zei

@Tineke - Klinkt als een heerlijke vakantie. Wel wat jaloers dat jullie alle kinderen zagen!