Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, januari 22, 2018

Rick naar het vliegveld brengen

Rick staat eerder op dan ik want hij wil nog een halve dag werken voor hij vertrekt. Ik geniet tot half negen van mijn bed en kleed me dan net als iedere dag in sportkleding. Rick vertrekt voor zijn voorlopig laatste werkdag in Reston, hij gaat twee heel volle weken zonder zelfs een weekend tegemoet in Seattle.


De koffie staat al klaar en ik doe weer een ontbijtquiche in de magnetron als ontbijt. Ik smul ervan en dan is het tijd om naar Anytime Fitness te gaan. Daar wil ik een uur cardio doen voor Sharons personal training.

Dat lukt bijna want ik sta vijf minuten later dan ik wilde op de ARC trainer. Maakt niet uit, ik krijg mijn stappen toch wel bijeen met dit lekkere weer. Na het weer intensieve halve uur personal training ben ik dan ook klaar met de sportschool.

Thuis lijn ik Orion aan voor zijn wandeling. Ver komen we niet want hij ziet iemand voorbij lopen die hem niet aanstaat en trekt mijn arm er bijna uit. Dan loop ik maar een rondje pleintje want mijn schouders doen al pijn genoeg.

Dan maak ik me gauw klaar want ik heb om half een afgesproken om bij Potbelly te lunchen met Rick. Orion mag mee in de van en vindt dat altijd prachtig. Hij is dan ook helemaal enthousiast als hij zijn baasje ziet, maar jammer genoeg voor Orion mag hij niet mee lunchen.

Potbelly heeft heel lekkere broodjes en gewoonlijk neem ik de mushroom melt met champignons en drie verschillende kazen. Dit keer heb ik zin in de tonijnsalade, die je ook op een "skinny" broodje kunt bestellen. Dat is minder van alles zodat je een normaal broodje krijgt en geen hele maaltijd.

Terwijl Rick inpakt ga ik voor bij de voordeur zitten lezen. Het is alweer negentien graden, heerlijk. Eigenlijk vind ik het altijd vreselijk om te wachten tot Rick naar het vliegveld moet, maar zo is het goed te doen. Rick doet nog wat conference calls en laadt dan zijn koffer in de van.

Orion en ik brengen hem naar Dulles. Vaak wil Rick mij ontlasten en neemt hij een taxi, maar vandaag voel ik me redelijk goed en het is voor Rick wel zo gezellig. Bovendien heb ik dan ook nog een half uurtje met hem.
Het afscheid is alleen altijd wel wat moeilijker om de een of andere reden. Gelukkig krijg ik een paar likken van Orion als ik weer de van instap. Zaterdag vlieg ik ook naar Seattle om met Rick te zijn tijdens zijn tweede week daar.
Mijn zwartwit foto van vandaag, onze brievenbus

Mijn foto van iets ouds is borduurwerk wat mijn oma maakte voor de bruiloft van Beatrix en Claus

Als avondeten bestel ik Chinees.  Een hot and sour soepje en soep dumplings, maar dat is niet genoeg qua prijs voor thuis bezorgen. Ik kies dan ook maar de Singapore noodles nog. Erg lekker, maar een bak die een weeshuis nog niet op kan! Als ik klaar ben lijkt het alsof er nog niets van is gegeten! Het gros is rijstnoedels dus bewaren doe ik het niet.

Katja heeft goed nieuws, het bod wat ze deden op het huis wat ze gisteren zagen is aangenomen. Nu moet er nog wel een inspectie komen en de huidige bewoners willen zestig dagen om zelf een nieuw onderkomen te vinden. Katja kan haar geluk niet op en ik kan niet wachten het huis te zien!

10 reacties:

Petr@ zei

Een zakenreis van 2 weken, pfff. Gelukkig ga je volgende week naar Rick toe.

Wat een leuk nieuws voor Katja en Kevin!! Hopelijk komt het huis 'door de keuring'

Raar, mijn reactie van gisteren is verdwenen terwijl het gisteren toch echt geplaatst was :(

Sylvia zei

Wat leuk voor Katja! Ik heb gisteren de foto’s bekeken en was direct een soort van verliefd op de porch.

Anja L. zei

Dat worden 2 pittige weken voor Rick! Gelukkig kun jij straks ook naar Seattle, dan zijn de avonden toch gezelliger.
Wat fijn voor Katja en Kevin, nu maar duimen dat het door de inspectie komt.
Fijne dinsdag!

Sally zei

Wat fijn nieuws voor Katja. Spannende tijden voor hen. Leuk dat je volg week naar Rick gaat, dan duurt zo’n zakenreis niet zo lang.

Anja zei

Wat fijn voor Katja en Kevin. Leuk dat je Rick achterna gaat naar Seattle.
Ik vind de avonden zo saai wanneer Marcel voor zijn werk weg is.

Anoniem zei

2 weken is inderdaad lang, maar gelukkig ga je in het weekend hem al achterna.
Van harte met het leuke huis van Katja en Kevin.
Ik ben verrast dat het zo snel gaat. Hier duurt het weken en weken.
Hopelijk gaat de inspectie ook goed en zo snel.
Groetjes, Bea

Luc en Katrien zei

Twee weken zou ik ook helemaal niet leuk vinden!
Hopelijk kan jij je wat vermaken als Rick er toch zoveel moet werken.

Anoniem zei

Het word echt een jaar van mijlpalen voor je dochter, een 1e huis kopen (staat in een mooie groene buurt zag ik), trouwen, nieuwe baan... leuk hoor.
Ook leuk is om zo’n aandenken van je oma te hebben, daar zitten heel wat uurtjes werk in.
Maak er een leuke week van!
Lian

Pascale zei

Wat een leuk huisje hebben ze gevonden, ook vlak bij een park zag ik. Ziet er nu idd ouderwets uit van binnen, maar er is heel wat van te maken! En die porch is zo leuk!

Het borduurwerk van je oma vind ik schitterend!

Petra zei

@Petra - Nu je het zegt, volgens mij had ik je reactie wel in email. Heel vreemd!

@Sylvia - Ja, het is best een huis waar je iets van kunt maken. Andere huizen die ze bekeken hadden een stuk minder karakter.

@Anja = De meeste avonden zal ik Rick pas later zien, maar inderdaad stukken gezelliger dan niet. Het is een flink intensief schema wat ze hebben.

@Sally - Seattle is ook altijd weer leuk.

@Anja - Ja, ik ook, hoewel Orion veel goed maakt

@Bea - Voor ze erheen kunnen verhuizen zal ook nog tot midden tot eind maart duren.

@Katrien - Het weer werkt ook enorm mee op het moment en dat scheelt. Maar ik ben blij dat ik zaterdag ook kan gaan. Vroeger met de kinderen nog klein was het echt ook zwaar voor mij. Die waren tijdens die reizen steevast ziek.

@Lian - Dit wordt een van Katja's belangrijkste jaren van haar leven denk ik. En ja, ik kijk nog vaak met plezier naar dat borduurwerk.

@Pascale - Ze hebben al allerlei plannen. Een lik witte verf alleen al zal het veel goed doen.