Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, februari 05, 2018

Een gewone maandag

Ricks wekker gaat weer ouderwets om kwart over zeven af en hij en Orion gaan naar beneden. Ik voel me nog heel moe en probeer nog wat te slapen. Een uurtje later moet ik van mezelf uit bed. Gelukkig heeft Rick de koffie al aan het pruttelen.

De zon schijnt vrolijk, een fijn gezicht na het nare weer van gisteren. Ik warm een ontbijtquiche op in de magnetron en geniet van het eenvoudige ontbijt. Ik heb een vervelende hoofdpijn en ik weet dat het dan zaak is te gaan sporten.

Bij Anytime Fitness doe ik eerst drie kwartier cardio en dan komt Sharon me halen voor het halve uur personal training. Mijn lichaam werkt niet erg mee maar ik kan nog wel een minuut planken en de andere oefeningen lukken tot mijn verbazing ook.


Lady Gaga heeft vandaag haar concerten afgezegd vanwege fibromyalgie. Ik heb met haar te doen, dat moet inderdaad zwaar zijn met de pijnen. Ik negeer ze zoveel mogelijk maar soms is dat gewoon niet mogelijk, vroeger al helemaal niet. Concerten zijn meestal 's avonds en dat zou voor mij ook onmogelijk zijn.

Thuis neem ik Orion de tuin in en we spelen weer "voetbal". Helaas voor hem komt Mia niet naar buiten. Het is wel modderig na de regens van gisteren. Gelukkig heb ik nu de Paw Plunger, die Orions pootjes helemaal schoon maakt.

Dan is het lunchtijd en met Orion in de van rijd ik naar Chop't. Zin in een salade heb ik met deze kou niet, maar ze hebben ook een heerlijke rode kerrie linzensoep. Met een turmeric drankje maakt het een smakelijke lunch.
Mijn themafoto van vandaag, onze watertoren

Op de terugweg haal ik bij Whole Foods een paar bosjes rode tulpen om het binnen weer op te vrolijken. Ook koop ik avondeten en reken dan af. Ik verbaas me over hoe laag de rekening is maar denk er verder niet over na.
Orion vermaakt zich de hele middag met dit bot!

Pas als ik thuis uitlaad realiseer ik me dat de kassajuffrouw de zalm voor de salade bar aanzag en $20 minder rekende daarom! Zo wordt het opeens een goedkope maaltijd!

In de voorkamer kan ik lekker in het zonnetje op de bank zitten en daar ga ik dan ook lezen. Ik kijk ook een aflevering van Victoria want loop er opeens vier achter. Ze doen hier van het tweede seizoen twee afleveringen per zondagavond.

Als Rick thuiskomt maken we het eten klaar, zalm, erwtjes en rozemarijn brood. Het gaat er goed in. Dan wordt het weer een avondje bankhangen want we zijn beiden heel moe.

4 reacties:

Anja L. zei

Dat was dus een goedkope maaltijd!
Ik moet morgen ook weer tulpen kopen, mijn bloemen zijn ook niet mooi meer.
Fijne dinsdag!

Petr@ zei

Heerlijk zo'n rustig dagje!
En best fijn, zo onverwacht goedkoop winkelen. Maar is de zalm dan 20 dollar? Hier is het ook niet goedkoop maar volgens mij niet zo duur (denk ik, ik koop het zelden)

Marion2 zei

Oeps, voelde je je niet ongemakkelijk toen je het ontdekte?
Zou zoiets op conto komen van de caissière, daar zou ik bang voor zijn,
of Whole Foods zelf? Als het het laatste is, no problem natuurlijk.

Wat fijn dat je Kai binnenkort ziet en dat jullie dan op reis gaan.
Een leuk vooruitzicht!

Petra zei

@Anja - Ik vind die lente in huis altijd heerlijk

@Petra - Dit was al gegrilde zalm, maar ja, best duur voor een pond. Zij doen het echter zo lekker, dat lukt ons thuis niet

@Marion - Nee, als het de caissiere was geweest was ik teruggegaan, maar dit is een van die dingen die niet na te trekken zijn. Wij hebben dus een lekker goedkoop maal gehad.