Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, maart 14, 2018

Rustdagje thuis

Tot mijn verbazing heb ik heel goed geslapen en word pas na zessen wakker. Dan ben ik ook wel echt wakker, want het voelt natuurlijk vijf uur later. Rick slaapt echter nog dus ik houd het tot half acht stil. Dan lees ik mijn emails op mijn telefoon en een paar minuten later staat Rick ook op.

Het is vandaag Katja's achtentwintigste verjaardag en we schrijven beiden wat op haar Facebook. We zijn van plan later te bellen, want Katja heeft nachtdiensten en slaapt overdag dus zoveel mogelijk. Onvoorstelbaar dat het al zo lang geleden is dat ik moeder werd!

Mijn knie voelt stukken beter want de zwelling is vrijwel weg. Toch wil ik absoluut niets forceren, want ik heb hem hard nodig als ik met Chris naar Zion en Bryce ga. Hoe moeilijk ik het ook vind mag ik van mezelf dus mijn benen niet overmatig gebruiken.


Rick zet koffie en ik warm een ontbijtquiche op. We eten gezellig samen ontbijt en dan vertrekt Rick naar zijn werk. Het is vreemd om dan nu niet een uur te sporten, maar ik dwing mezelf echt niets te doen qua beweging. Ik doe ijs op mijn knie en ga verder aan de shower voorbereidingen. Dat is de volgende grote happening!

Orion moet natuurlijk wel even uit. Ik kleed me dik aan want het is maar een graad of zeven en waait keihard. Ver loop ik niet en gelukkig is Mia buiten als we terugkomen. Met haar krijgt Orion zijn beweging wel.

Voor de lunch neem ik Orion mee Vienna in. Met dit gure weer heb ik zin in pho en die bestel ik bij Viet Aroma. Hun pho vind ik lekkerder dan van Pho Thang Long, de bouillon heeft veel meer smaak en er zit meer kip in.

Thuis vul ik de turquoise tasjes, die ik heb besteld, met een stroopwafel, een paar Delfts blauwe klompjes en een lekker ruikend turquoise zeepje. Dit krijgen de gasten aan het einde van de shower als aandenken.

Het leek me wel leuk om daar een Nederlands tintje aan te geven om die kant van Katja ook te laten zien. Nu nog 35 kaartjes schrijven om uit te leggen dat dit met Katja's Nederlandse afkomst te maken heeft.
Dan gaat het been weer omhoog met een band waarin ik een bevroren gel pak doe. Die band had Rick gisteren voor me en is fantastisch! Intussen kijk ik naar de Luizenmoeder en computer wat. Eigenlijk is het best lekker om niets te mogen. Maar het moet niet te lang duren!

Rick komt vroeg thuis en biedt aan sushi voor mij te halen. Daar zeg ik nooit nee tegen en weer eens vis eten is ook erg lekker. Rick heeft vorige week chili voor zichzelf gemaakt en eet daar de rest van. Eindelijk krijg ik de kans de details van de reis wat te vertellen.

Dan gaan we lekker tv kijken. Laat ga ik het niet maken, want ik voel de jet lag wel. Mijn kattenvriendje ligt naast me te spinnen. Snickers heeft honger en wordt dan steeds liever. Wat is zo'n zacht kattenlijfje toch lief!
Zorro voelt zich ook steeds meer thuis

3 reacties:

Anoniem zei

Het was weer leuk om over je vakantie te lezen!
Sterkte met je knie, zelf had ik een tijd erge last van mijn voet maar met aangemeten zooltjes heb ik geen klachten meer.
Lian

Marion2 zei

Wat een leuk tasje heb je voor de shower gemaakt! Ik vind
turquoise een erg mooie, passende kleur ook. Katja boft
dat je dit voor haar doet.

Petra zei

@Lian - Ik moet ook echt aan de zooltjes!

@Marion - Katja's kleuren zijn ook turquoise/blauw groen, erg mooi