Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, maart 22, 2018

Gelukkig een stuk beter

Vannacht heb ik wat meer zittend geslapen en dat hielp erg tegen het hoesten. Daardoor hebben Rick en ik beiden goed geslapen en dat was weleens nodig. De zon schijnt weer uitbundig op de witte wereld. Gelukkig betekent dat dat de sneeuw snel weg zal zijn.

Na al het hoesten van gisteren dacht ik vanochtend naar de dokter te moeten. Maar het voelt nu eigenlijk wel een stuk beter. Het is zeker niet weg, maar ik merk duidelijk verbetering. Sharon sms-t of ik nog personal training wil en ik schrijf snel terug dat dat het geval is.

Rick en ik vertrekken tegelijkertijd. Het is wel mooi, die witte wereld, maar gelukkig zijn alle wegen schoon. Er zijn allerlei verontschuldigingen van meteorologen op de radio.Een van de weermodellen (de Euro), waar iedereen altijd op rekent dat die gelijk heeft, voorspelde veel te veel sneeuw uit deze storm. Twee keer zoveel dan overal viel. Nou, ik vind het wel prima zo.

Precies op tijd kom ik bij Anytime Fitness aan. Sharon hoort meteen dat ik nog verkouden ben. Toch heb ik wel wat meer energie en volbreng het halve uur gewichten zonder al te veel steunen. Vandaag doe ik echter maar geen cardio.

Onderweg naar huis zie ik allerlei sneeuwpoppen. Die zijn hopelijk snel weg en maken dan plaats voor bloesems en bloembollen. De narcissen hebben de sneeuw overleefd. De magnolia knoppen zien er wat bruin uit, maar hopelijk zullen de bloemen mooi zijn als ze uitkomen.
Met "behulp" van Orion, die de hele tijd dingen van de tafel steelt, maak ik de eetkamer tafel vrij van shower spullen. Ik laad zoveel mogelijk in de van. Het zal nog een uitdaging worden alles met onze reistassen in de van te krijgen. In een gewone auto was het niet gelukt.
Snickers vindt dat ik eens uit de auto moet komen en hem het huis inlaten

Dan is het weer lunchtijd en ik neem Orion mee Vienna in. Ik ga kijken welke soepen Whole Foods heeft, maar die vind ik allemaal niet zo lekker. Eigenlijk wilde ik al ramen en besluit mezelf daar dan ook op te trakteren.  Bij Maru bestel ik die en krijg er ook een lekker bakje kimchee bij.

Orion heeft lief gewacht in de van en op de webcam zie ik dat de schoonmaaksters inmiddels bij ons huis zijn. Dat betekent dat ik Orion weg moet houden. Ik besluit mijn nagels te gaan laten doen, dat is nodig voor de shower.

Kim (haar Amerikaanse naam, ze wil haar Vietnamese naam niet noemen) weet al dat ik een laagje van een matte kleur wil en drie laagjes glitters. Ik kies dit keer turquoise, dat past bij het thema van de shower. Ik ben zo blij dat het bijna zover is! Hopelijk gaat het allemaal zoals ik hoop.

Via de webcam zie ik dat de schoonmaaksters nog niet klaar zijn. Ik besluit in de van met het raam open te wachten. Orion slaapt lief achter me, die is allang blij dat hij bij mij is. Ik speel wat spelletjes, maar het duurt en duurt maar!

Pas tegen kwart voor vijf zijn de dames klaar. Met zijn tweeen doen ze er bijna drie uur over ons huis schoon te maken. Ik denk dan altijd hoeveel uur het mij in mijn eentje zou kosten! Ik geef daarom regelmatig wat meer, want deze dames zijn mijn redding!

Het is ook heel fijn weer in een schoon huis terug te komen. Orion is zo grappig, want hij loopt blaffend binnen. Hij ruikt dat de dames geweest zijn, maar gelukkig kan hij ze niet meer bang maken.

Als Rick thuiskomt bestellen we Libanees eten wat Rick op gaat halen. Ik heb lekker spinazie fatayer en een halloumi kaas sandwich. Het is erg lekker, vooral die halloumi. Mijn hoest is gelukkig echt minder dus hopelijk kan ik de shower straks zonder in hoestbuien uit te barsten doen.

Vannacht maar weer rechtop slapen en dan komt Saskia morgenavond thuis. Ik ben blij haar weer even te zien want ze heeft het zo druk dat we maar weinig praten. En dit weekend zal heel bijzonder zijn met de nichtjes van mijn kant, op een na, bij elkaar!

3 reacties:

Marion2 zei

Gelukkig dat het net op tijd weer wat beter gaat.
Ik ben heel erg benieuwd naar je verslag van de
shower.

Grappige foto van Snickers. Je vraagt je weleens af
wat er in de kop van zo'n dier omgaat.

Heel veel plezier dit weekend!

MoJuffie zei

Erg mooie nagels weer en inderdaad helemaal in stijl voor de bridal shower. Heel veel plezier gewenst met elkaar!

Petra zei

@Marion - Nadruk op wat want ik hoest nog flink, stomme kriebelhoest :(

@MoJuffie- Dank je wel!