Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, april 10, 2018

Heerlijk, die lentekleuren en zingende vogels

Gelukkig hoest ik 's nachts, mede door de dropjes naast mijn bed, niet zoveel, maar toch sliep ik niet goed. Veel fibromyalgie pijnen en hoofdpijn zijn geen goede combinatie. Met veel moeite sta ik dan ook om half negen op.

Rick opent de lamellen en laat de zon vrolijk de kamer binnen. Als ik mijn koffie en quiche als ontbijt neem heb ik mooi uitzicht op de Japanse kers in de achtertuin. Ik zie dat een aantal andere bomen ook op het punt van bloeien staan.


Dan hoor ik het cardinaaltje heel dichtbij zingen. Dat moet een mooie foto worden en ik grijp mijn DSLR toestel. Inderdaad zit hij vrij vlakbij en blijft ook een tijdje zitten. Zulke mooie vogeltjes zijn het!


Boven, tijdens mijn cardio op de elliptische machine, bel ik Christine en we praten weer eens bij. Pas bijna twee uur later zijn we uitgekletst! We hebben het er altijd over hoezeer we het missen dicht bij elkaar te wonen, maar zo is het ook leuk.

Het is nog steeds koud buiten en ik heb zin in pho van Viet Aroma. Die is zo lekker, vooral de soep zelf. De serveerster zal wel denken want ik was hier nog maar pas geleden met Rick. Het is dan ook zo'n goed restaurant met heerlijk Vietnamees eten!

Mijn nagels zien er weer niet uit en ik ga ze netjes laten maken bij Pro Nails 3. Orion wacht geduldig in de van, een van de laatste dagen dat dat nog kan voor het te warm wordt. Orion heeft geleerd niet meer te blaffen als er mensen langs de van lopen. Nu nog even als we zonder van om ons heen langs mensen lopen.

T. is open en begint met mijn teennagels. Ik kies vandaag een roze kleur met glitters, echt lenteachtig. Als ik maar blijf hoesten krijg ik water en een Rucola hoesttablet van T. Die laatste helpt goed, daar ga ik een zakje van kopen. Ik word helemaal gek van de kriebelhoest!

Met dit mooie weer neem ik Orion de tuin in waar hij rent met Mia en achter de grappige bal aan, die hij vorige week van Barkbox kreeg. Gelukkig kan ik hem er net van weerhouden de vijver in te gaan door hem een Milkbone snoepje aan te bieden!
Ik vind ze schattig, maar Orion wil er telkens achteraan

Rick komt thuis met eten van Al Nakheel. Dat is Libanees en de haloumi kaas pita wrap is zo ontzettend lekker van hier! Daar heb ik nog spinazie fatayer bij, ook erg smakelijk.

Vanavond komt het Internationale Ruimtestation weer overvliegen en eindelijk is het helder genoeg om weer eens te gaan kijken. Het blijft bijzonder iets zo ver weg zo helder te kunnen zien. Ze vliegen vrijwel helemaal over ons huis.

0 reacties: