Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, april 17, 2018

Naar San Francisco met Rick

Eindelijk heb ik niet de halve nacht wakker gelegen en zelfs volgens mijn nieuwe Fitbit acht uur geslapen. Ik sta dan ook redelijk uitgerust op. Rick is al weg want die moest voor dag en dauw naar zijn werk.

Met de dieren eet ik dus ontbijt. Ik warm een mini frittata op in de magnetron en ga die voor de computer opeten. Opeens voel ik een kattenpootje en wordt de halve frittata heel brutaal door Snickers uit mijn hand geslagen! Ik maak maar gauw een nieuwe want Orion ziet zijn kans ook en gebroederlijk maken ze korte metten met mijn ontbijt. Het is om je rot te lachen eigenlijk!

De eekhoorns gebruiken onze vogelvoerhouder als schommel

Voor mijn personal training wil ik al wat cardio doen dus ik rijd naar Anytime Fitness. Daar merk ik dat ik een telefoontje heb gemist en luister het berichtje af. Het blijkt onze bank te zijn. Iemand heeft mijn pinpas op hun parkeerplaats gevonden. Die kan ik zo snel mogelijk afhalen. Er bestaan nog goede mensen!

Het uur cardio en gewichten gaat snel en dan haast ik me naar de bank. Wat ben ik blij dat die persoon zo eerlijk was! Ik had nog niet eens door dat ik die kaart niet meer in mijn portemonnee had en dat zou heel vervelend geweest zijn deze week omdat ik op reis ga!

Dankbaar neem ik de kaart terug en nu ik hier toch ben zet ik ook meteen een paar cheques op de bank. Dan rijd ik door naar het postkantoor en stuur de defecte Fitbit terug naar de Ebay verkoper. Hopelijk krijg ik het geld gauw terug.

Het is nattig weer, maar er zijn tenminste bloemen!

Thuis pak ik in en maak me klaar. Dan gaan Orion en ik weer Vienna in. Ik heb al een hele tijd geen bagel met zalm en cream cheese gegeten.  Bij Manhattan Bagel haal ik er een en peuzel die met kleine hapjes thuis op. Ik ben heel voorzichtig want Snickers is ook dol op gerookte zalm en deze lekkernij laat ik me niet ontnemen!

Rick komt thuis en we sjouwen de tassen naar beneden. De taxi komt zoals gewoonlijk vroeger dan besteld en voor we het weten zijn we bij Dulles Airport. Daar verlopen het inchecken en de veiligheidscontrole zo vlot dat we nog meer dan anderhalf uur hebben voor we aan boord kunnen.

We nemen plaats aan de bar van Bar Symon en bestellen een drankje. Een heel lekkere Bloody Mary met met blauwe kaas gevulde olijven voor mij en een Duvel biertje voor Rick. Dan kunnen we aansluiten in de rij om aan boord te gaan.

Rick heeft geen Economy Plus kunnen krijgen dus zit een stuk achter mij. Ik zit in een raamplaats met een heel vriendelijk Afrikaans Amerikaans echtpaar naast me. Het wordt een gezellige vlucht want we houden allemaal van witte wijn en op een gegeven moment is die dus op tot grote hilariteit. De bemanning is ook leuk en voor we het weten landen we in San Francisco.

Rick heeft hier een beurs over cybersecurity and ik ben mee om een van mijn favoriete steden weer eens onveilig te maken. We nemen een taxi naar de Holiday Inn en dan heb ik via Open Table bij McCormick's gererserveerd.
We hebben ieder een krabje op ons bed liggen

Mijn Dungeness crab cocktail en (overheerlijke!) komkommer en tomaatsalade zijn precies het goede lichte eten zo laat op de avond. Met een Uber gaan we weer terug naar het hotel waar we al heel gauw gaan slapen.

8 reacties:

Anja L. zei

Wat fijn dat je je pasje kon ophalen, gelukkig zijn er nog eerlijke mensen.
Leuk dat je mee kan met Rick. Veel plezier.

Pascale zei

Fijn inderdaad van die eerlijke vinder. Wij kunnen tegenwoordig checks storten via een app op onze telefoon, dus ik ga eigenlijk vrijwel nooit meer naar de bank.

Een uitje naar San Francisco is bepaald geen straf! :) Veel plezier!

Petr@ zei

Heel veel plezier in San Francisco!!

Sandrah zei

Oh, wat heerlijk om een weekje San Francisco te doen. Heel veel plezier!

Sandra

Sophie zei

Ha, daar was de eerste Dungeness Crab al! Heerlijk. Ik kijk uit naar je komende blogs in mijn oude hometown. Fijne reis!

Anoniem zei

Leuk voor jullie om weer in San Francisco te zijn, het is voor mij een van de fijnste steden in de U.S. Het eten is altijd heerlijk, vooral de verse vis. Veel plezier!

Anoniem zei

Sorry ik vergat mijn naam, Groetjes van Ida

MoJuffie zei

Heel veel plezier in San Francisco met Rick!