Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, juli 19, 2018

Eindelijk weer zwemmen

Lekker op tijd zijn Rick en ik beneden. Het is heerlijk buiten op het deck en daar eten we ontbijt. Rick maakt een soort omelet met spek van zijn dieet wat hij eerst met water aanmaakt. Ook hier is hij niet weg van. Ik bak een paar echte eieren en heb er mijn dagelijkse tomaat bij.


Het gebeurt niet vaak, maar ik vertrek eerder dan Rick dit keer. Ik wil voor mijn personal training klaar zijn met mijn cardio. Net voor negenen sta ik me dan ook op de ARC trainer uit te sloven. Als Sharon me een uur later komt halen heb ik mijn tienduizend stappen net bijeen.

Soms denk ik dat ik een pijndag heb na de personal training, zoals gisteren, omdat Sharon te zware oefeningen voor mijn schouders geeft. Dit keer houden we het dan ook voor die spiergroep heel licht. We doen vooral veel buikspieroefeningen, altijd goed.

Eenmaal weer thuis neem ik Orion de tuin in voor zijn oefeningen. Ik zet de stang waar hij overheen moet springen op de hoogste stand en ook daar heeft hij geen moeite mee. Ik krijg er echt zin in om een parcours voor hem te maken.

Na mijn douche kleed ik me in bikini want ik ben vastbesloten te gaan zwemmen vanmiddag. Het is zulk mooi weer en de voorspellingen na morgen zijn stukken minder.

Eerst nog lunch en ik bestel een halve salade, die ik zelf samengesteld heb, van Panera. De parkeerplaats bij dat restaurant is een ramp! Er zijn hier vijf restaurants en lang niet genoeg parkeerruimte. Als ik eindelijk een plekje vindt staat mijn bestelling allang klaar.

Het smaakt me op het deck met het cicade concert op de achtergrond. Dan ga ik snel naar het zwembad om daar iets meer dan een uur te lezen op een ligstoel. Voor drieen moet ik namelijk weer naar huis voor mijn massage. Lisa is altijd keurig op tijd.

Vandaag heb ik Orion wat extra medicijn gegeven en dat helpt wel. Hij blaft wel even tegen Lisa, maar ik kan hem afleiden met snoepjes. Als ik eenmaal op de massagetafel lig gaat Orion er lief naast liggen. Ik zal die hond nooit snappen!

Na de massage en Orion nog even uitgelaten te hebben ga ik terug naar het zwembad. Daar heb ik mijn spullen laten liggen zodat ik mijn parasol hield. Ik ga meteen mijn baantjes trekken voor ik mezelf daar uitpraat.

Het gaat lekker, maar halverwege zie ik opeens een man "mijn" parasol dichtdoen en aanstalten maken hem te verplaatsen. Ik roep hem vanuit het zwembad en zeg dat dat mijn parasol is. Er staat geen naam bij, roep hij terug. Ik wijs mijn stoel aan en hij laat de parasol staan. Helemaal belachelijk omdat er zat lege stoelen in de schaduw aan de overkant van het zwembad zijn.

Na iets meer dan een half uur heb ik kilometer nummer achttien dit seizoen erop zitten. Om de een of andere reden lukt het me niet zoveel te zwemmen als vorig jaar. Chris heeft er ondertussen al 100 mijl opzitten! Dat zijn 6400 baantjes!!

Als ik uit het zwembad kom is Chris er ook en we lezen naast elkaar en praten wat. We roddelen ook want er is een vrouw, niet veel jonger dan wij, die een bikini broekje aanheeft dat een deel van haar bilspleet laat zien en van voren bedekt het maar net. Het is niet eens het blote, maar gewoon het heel onaantrekkelijke. Hoe sta je voor een spiegel en besluit je net die bikini te kopen?

Voor ik het weet is het na zessen en hoor ik mijn Arlo webcam alert dat Rick thuis is. Ik neem afscheid van Chris en ga huiswaarts. Daar tref ik Rick aan het grasmaaien. Hij doet het goed op zijn dieet en is zeven pond kwijt deze week. Alleen snapt hij nu eindelijk waarom ik soms echt moet eten want dat lege maag gevoel kende hij nooit.

Over eten gesproken, we bestellen salades met gyro vlees van Plaka Grill. We smullen er buiten van en bespreken de komende dagen. Vanavond of morgen komt Saskia thuis en maandag Kai voor een hele maand. Daar zien we natuurlijk heel erg naar uit!

4 reacties:

Anja L. zei

En, scheelde het in de pijn nu je andere oefeningen kreeg?
Knap van Rick hoor, zoveel afvallen in een week.
Wat fijn dat Kai bijna komt.
Fijne vrijdag!

Petr@ zei

Echt knap van Rick dat hij al zoveel kwijt is! Hopelijk houdt hij het vol, echt aantrekkelijk klinkt het dieet niet. Gelukkig kan hij 's avonds gewoon eten.

Wat fijn dat Kai bijna thuis komt!

Marion2 zei

Gaat het afvallen niet een beetje te hard? Ik dacht dat een kilo
per week al superveel is.

Wat gezellig dat de kinderen thuiskomen. Dat betekent ook dat
de bruiloft nu heel dichtbij komt. Hoeveel weken/dagen nog?

Petra zei

@Anja - De massage hielp zeker, ik had vandaag een stuk minder pijn

@Petra - Nee, zijn dieet is echt niet aantrekkelijk. Ik heb liever Weight Watchers of zo

@Marion - Dit dieet is van het snelle afvallen, het is dan ook opeens heel beperkt. Precies twee weken tot de bruiloft.