Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, juli 31, 2018

Lijstjes afwerken en inpakken

Rick is al heel vroeg uit de veren, maar ik vind kwart voor acht een mooie tijd om op te staan. Het is alweer bewolkt, maar een aangename temperatuur. Ik vind het ook niet erg dat het geen 35 graden is, eerlijk gezegd. Mijn ontbijt smaakt net zo lekker met 23 graden.


Eerste taak vanochtend is natuurlijk sporten. Na een rigoureus uur op de elliptische machine doe ik een gewichtenroutine en loop tien keer de trap op en af. Gek genoeg gaat me dat steeds beter af. Kennelijk had ik dat soort conditie trainen ook nodig.

Kai is in de basement muziek aan het spelen en ik wil nog even gauw voor de lunch wat boodschappen doen in Vienna. Orion springt de van in en het is niet zo warm dus hij mag mee. Hij vindt het heerlijk en steekt zijn kop hijgend uit het raam.

Gisteren bedacht ik me dat ik eigenlijk alleen maar oude make up heb en helemaal geen lippenstift. Bij Walgreens duurt het een tijdje voor ik de juiste kleur lipstick vind. Thuis blijkt die het dan nog niet te zijn, want je kunt niet eens zien dat ik het op heb, zo lijkt het op de kleur van mijn lippen. Vanmiddag nog maar terug dan.

Bij Petco ernaast koop ik een aantal snacks om Orion bezig te houden. Verder nog een kleine zak met voer voor hem, want ik weet niet zeker of hij genoeg heeft tot volgende week. In hun ruime kooi zie ik ook de schattige fretten spelen. Ik moet me er iedere keer van weerhouden er een te kopen. Het zijn zulke leuke diertjes, maar teveel met de vier katten hier en wie weet hoe Orion erop zou reageren.

Later dan ik had gehoopt ben ik thuis en maan Kai tot haast want we moeten naar Reston om zijn pak op te halen. Rick wacht ons al op en we gaan eerst lunchen op het terras van The Counter. Kai neemt een flinke burger en Rick en ik houden het bij de salade met bizon burger erop. Het smaakt weer heel goed.

De tijd dringt echter want ik heb ook nog een kappersafspraak vanmiddag. We vragen dus snel de rekening en lopen naar Joseph A. Bank. Daar probeert Kai zijn pak aan en het staat hem fantastisch! Hier gaat hij ook na de bruiloft nog veel plezier van hebben bij interviews voor banen e.d.

Thuis doe ik mijn schoenen voor de bruiloft aan om die een beetje in te lopen. Ze hebben een klein hakje, maar ik ben helemaal geen hak gewend en zelfs dit kleine hakje voelt vreemd aan. Natuurlijk helpen mijn voetproblemen niet en ik hoop dat met wat pijnstillers minder te maken op vrijdag.

Bij Lofty Salon krijg ik mijn eerste schoonheidsbehandeling van deze week. Donderdag en vrijdag volgen er meer. Carmen kleurt mijn haar en wenkbrauwen bekwaam en ik ben er weer zeer tevreden over. Ook vindt zij een mooie kleur lippenstift voor mij, perfect!

Op weg naar huis gooi ik de van nog even vol en dan is het tijd om eindelijk te ontspannen. De zon schijnt inmiddels en op het deck lees ik tot Rick thuiskomt. Hij heeft gyro salades mee van Plaka Grill en toevallig kijk ik net een aflevering van Check Please, DC waar dat restaurant ook in voorkomt. Het is lekker en authentiek Grieks eten.

We pakken de van in want er moet veel mee morgen waaronder de gigantische tv. Gelukkig gaat het allemaal passen en de dingen zijn van de lijstjes gekrast zodat er hopelijk niets is vergeten. Ik kan niet garanderen dat ik de komende dagen op tijd blogs kan schrijven.

13 reacties:

Anoniem zei

Beste Petra,
Ik blijf jouw verhalen nog steeds aangenaam vinden om te lezen.
Er volgen nu voor jullie wel zeer speciale dagen in verband met het huwelijk van Katja en Kevin, en een blij weerzien met de ganse familie.
Ik kijk met spanning uit naar de foto's en beschrijving van het huwelijk en je hoeft je geen zorgen te maken indien jouw blog een beetje later zou zijn.
Groeten van Hilde uit B.

Marion2 zei

Natuurlijk moet je de komende dagen geen blog schrijven,, maar je volledig
richten op de bruiloft en enorm genieten! Ik wens jullie fantastische dagen toe!

Veerle J. zei

Heel veel plezier gewenst de komende dagen. Geniet van deze dagen met je familie om je heen!!

Anoniem zei

Geniet deze dagen van je familie! De foto's en verhalen komen daarna wel. Heel veel plezier met dit mooie feest!!! Groetjes Greet

Anja L. zei

Ja zeg! Ons een beetje in spanning houden :-).
Ga maar lekker genieten van de komende dagen, en wij lezen wel hoe het is geweest.
Fijne dagen!

Anja zei

Veel plezier de komende dagen!

Marieke zei

Geniet van deze bijzondere dagen!

Groeten,

Marieke

Anoniem zei

Geniet van de bruiloft! Hopelijk verloopt alles zo als gewenst.

Gr.Evy

Sally zei

Had op FB al gereageerd maar wens jou en je gezin een geweldige tijd samen en een hele mooie, liefdevolle bruiloft voor Katja en Kevin. Geniet van je gezin, familie en alle vrienden in deze bijzondere dagen

Sandrah zei

Ga vooral genieten de komende dagen van alle activiteiten en de dag zelf, natuurlijk. Het blog komt wel (ondanks dat ik heel nieuwsgierig ben naar de jurk van Katja! :))

Heel veel plezier!

Sandra

Anoniem zei

Heel veel plezier de komende dagen.
Leuk dat je ons ook de hoogte houdt van alles rondom de bruiloft.
Ik weet nog dat ik vorig jaar dacht dat is nog een heel jaar...en nu is het zover!
Geniet van deze bijzondere gebeurtenis en heel veel geluk voor Katja en Kevin.
Kijk ook uit naar de foto’s!

Groetjes Greet(aaforum)

Hester zei

Heerlijk genieten met jullie gezin de komende dagen! Ik kijk onwijs uit naar het verslag.. en ook zo nieuwsgierig naar de jurk van Katja! Maar geduld wordt ongetwijfeld beloond! Veel plezier!

Petra zei

@Allemaal - Dank voor jullie reacties en goede wensen! Het is nu al heel bijzonder met het blijde paar. We gaan genieten!