Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, augustus 22, 2018

Een dagje rust

Zoals zo vaak na een paar drukke dagen heb ik duidelijk vandaag even een rustigere dag nodig. Ricks wekker gaat om kwart over zeven, maar dat is nog veel te vroeg voor mij! Als hij om acht uur weer boven komt sta ik ook maar eens op.


De zon laat zich eindelijk zien en ik pocheer een ei in de magnetron en snijd een tomaat in plakjes voor mijn ontbijt. Met een grote Blond Amsterdam mok vol koffie neem ik mijn tijd het op het deck te eten.

Dan is het tijd voor mijn uur cardio. Op de elliptische machine gaat dat lekker snel al Twitter en Facebook lezend en spelletjes spelend op mijn telefoon. Ik loop nog wat trappen en dan is mijn energie op.

Buiten op het deck ga ik luisteren naar het cicade concert en zie de kolibrietjes al ruziend af en aan vliegen. Af en toe lukt het een van hen zonder de ander een flinke slok te drinken. Het blijven zulke schattige vogeltjes.

Kai neemt Orion weer mee voor een lange wandeling. Dat ga ik van hem overnemen, want de hond geniet daar duidelijk enorm van. Jammer genoeg voor hen krijgen ze wel een flinke regenbui over zich heen. Maar ach, het is warm dus het deert ze niet.

Als we gedoucht hebben gaan Kai en ik naar Whole Foods. Daar halen we lunch en spullen voor het avondeten. Inmiddels is het weer droog dus we eten buiten lunch. De mijne is gerookte zalm met salade bar groentes en yoghurt dille dip, zo lekker!

Kai gaat muziek spelen en met Raquel praten. Ik heb weer een heel spannend boek van Nora Roberts (Montana Sky). Voor ik het weet heb ik een paar uur zitten lezen.

Om de benen wat te strekken besluit ik Vienna in te rijden en parkeer de van bij het Community Center. Daar zijn veel Pokestops en Gyms in de buurt en ik speel een uurtje. Als er nog meer mensen vrienden willen worden is mijn code 9711 7360 4765.

Langzaamaan wordt de vochtigheid stukken minder en de komende dagen zal het prachtig weer worden. Ik lees en lees tot Rick thuiskomt. Dan maken we samen avondeten. Zalm, broccoli en paprika en groentehapjes uit de oven. Het smaakt weer prima!

Vanavond ga ik vroeg naar bed, morgen hebben Kai en ik plannen. Nog minder dan een week voor hij weer vertrekt dus daar moeten we zoveel mogelijk van genieten!

2 reacties:

Petr@ zei

zeker nog even genieten van Kai om je heen. Wat vliegt de tijd toch voorbij!

Je avondeten zag er zeer smakelijk uit.

Petra zei

@Petra - Nog even genieten, maar het helpt te weten dat Kai ook wel weer zin heeft om terug te gaan.