Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 24, 2018

Leuke vooruitzichten voor september!

Alweer is het schitterend weer en zelfs wat koel om buiten te ontbijten met 17 graden. Ik doe het toch en eet met smaak met vlaszaad crackers met blauwe kaas en de dagelijkse opgesneden tomaat. Terwijl ik mijn koffie drink landt er opeens een griezel van een vlieg naast me. Gelukkig onschuldig en hij vliegt al snel weer verder.


Vroeger dan gewoonlijk sta ik boven op de elliptische machine en na iets meer dan een uur heb ik mijn tienduizend stappen bijeen. Het is pas tien uur, heerlijk! Ik ga dan ook lekker op het deck zitten lezen.

Kai neemt Orion mee voor een lange wandeling en tegen lunchtijd sms-t hij waar we zullen lunchen. Ik haal hem bij de oude locomotief in Vienna op en we gaan op het terras van Noodles & Company lunchen. Orion heeft zo zicht op ons en hangt met zijn kop uit het raam van de van, zo schattig!

Kai bestelt de zucchini (courgette) noedels met kip en ik mijn gewoonlijke Med kip salade. Het smaakt weer erg goed. Na het eten loop ik nog gauw naar Walgreens om Orions en mijn medicijnen op te halen.

Gisteravond vertelde Rick dat hij eind september een conferentie in Orlando heeft en of ik mee wil. Nou en of natuurlijk, maar ik ga ook al met hem mee naar Las Vegas eerder in de maand en we gaan op een twee weken lange cruise in oktober.

Hiernaast ga ik dus even met Lorraine overleggen want ik wil absoluut niet dat zij met tegenzin voor Orion zorgen. Lorraine verzekert me ervan dat Patricia 's avonds niets liever doet dan haar huiswerk met Orion naast zich en zij maakt graag overdag wandelingen met hem. Patricia's therapeut wil ook dat ze tijd met dieren doorbrengt. Ik boek onze vluchten dus met een gerust hart.

Dat maakt me zo blij! Vaak is september wat melancholiek voor me en eigenlijk is dat al begonnen. De zomer bijna voorbij, ik zie erg op tegen het afscheid van Kai en ik heb meer pijn dan gewoonlijk. Leuke vooruitzichten naar warme oorden helpen in ieder geval mentaal.

Kai en ik wilden eigenlijk naar het zwembad, maar hij kletst met Raquel en ik val bijna in slaap in mijn hangmatstoel. Voor we het weten wordt Kai opgehaald door Michael, een van zijn beste vrienden in high school. Ze gaan samen naar de Redskins wedstrijd. Erg leuk voor hen, al doen de Redskins het weer eens heel slecht.

Rick en ik gaan sashimi eten bij Passion Fin. Daar maken ze altijd een kunstwerk van het eten wat het nog zoveel lekkerder maakt. Dit is mijn favoriete eten, ik ben zo blij dat Japans hier zo makkelijk te krijgen is. Ik herinner me mijn eerste sashimi, in Amsterdam om te vieren dat ik voor het gymnasium geslaagd was.

Over het gymnasium gesproken, opeens dacht ik terug aan die lang geleden tijd. Ik ging naar het Johan van Oldenbarnevelt gymnasium in Amersfoort en een klasgenoot was Erik van 't Wout, Q van Q en Q. Op het internet zie ik dat hij sindsdien meer belangrijke rollen heeft gehad. Toch grappig.


8 reacties:

SiLv!@ zei

Wat een toffe vooruitzichten!

Anoniem zei

Wat een heerlijke vooruitzichten.
Wat is de zomer voorbijgevlogen en wat een zomer voor jullie.
En wat is de tijd met Kai ook snel gegaan.
Geniet nog van jullie tijd samen.
Groetjes, Bea

Marion2 zei

Wat een fijne vooruitzichten! Ik ben net terug uit Orlando.
Na minstens tien keer daar te zijn geweest, hadden we nog
tijd tekort (waren er maar een goede week).

De serie Q&Q volgde ik graag. Ik las eens dat een van de
jongens jong is overleden.

Petr@ zei

Leuk die tripjes in het vooruitzicht. fijn dat dat nu kan nu er geen kinderen meer thuiswonen.

Q& Q, jeugdsentiment!!

Eveline zei

Leuk, al die reisjes in het vooruitzicht. De herfst is mijn meest favoriete seizoen dus ik kan niet wachten tot 1 september! Dan mag van mij de herfst decoratie uit de kast.

Anja L. zei

Wat een leuk vooruitzicht.
Net als Eveline ben ik een fan van de herfst.
Eerst nog even genieten van onze vakantie in Engeland!
Fijn weekend!

Anja zei

Leuke vooruitzichten al die reisjes! Wij hebben enkele weekendjes-weg in het vooruitzicht, ik verheug me erop. Net als jij ben ik een zomermens, heerlijk die lange zomerdagen! Toch kan ik ook wel, met kaarsjes, van de herfst/winteravonden genieten.

Petra zei

@Silvia - Zeker!!

@Bea - Het is nog sneller voorbij gevlogen dan andere zomers. Maar heel veel herinneringen gemaakt inderdaad!

@Marion - Ja, altijd tijd tekort in Orlando, maar ik ben van plan om niet iedere dag te gaan "parken", maar ook van het resort te genieten

@Petra - Dat is inderdaad een groot voordeel van het "empty nest", gelukkig vinden de buren het niet erg om voor onze menagerie te zorgen.

@Eveline - Ik vind de herfst ook prachtig, maar hij leidt naar de winter en daar heb ik een hekel aan.

@Anja - Heerlijk, die Engelse foto's van je. Veel plezier nog!

@Anja - Als het er eenmaal is gaat het wel, maar ik kan enorm tegen januari en februari op zien. Vandaar dat ik het dan extra fijn vind om wat te reizen.