Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, september 07, 2018

Een dag met van alles en nog wat

De zon schijnt weer vrolijk de kamer binnen. Tot mijn verbazing want er werd voor vandaag een weersverandering voorspeld. Het is wel iets koeler buiten, maar nog zeer aangenaam.

Rick vertrekt naar zijn werk en als ik mijn ontbijt opheb kan ik me er niet toe zetten binnen te gaan sporten. Ik krijg mijn stappen bijeen op het deck en na iets meer dan een uur ben ik daar klaar mee. Vandaag staat er helemaal niets op mijn programma en dat maakt me lui.

Tot het lunchtijd is lees ik op het deck en ga dan naar Noodles & Company voor hun Med salad met kip. Dit keer ben ik niet de enige op het terras. Het is dan ook ietsje koeler met "maar" dertig graden.

Aan de tafel naast de mijne zit een drietal jonge Afrikaans-Amerikaanse vrouwen. Zij hebben het over mannen en daar hebben ze niets goeds over te zeggen. Ik vermaak me met het gesprek afluisteren.

Na het eten speel ik wat Pokémon Go in Vienna en besluit dan naar Michaels te gaan om te kijken of ze leuke herfstdingetjes voor mijn feeentuintje hebben. Jammer genoeg is dat niet het geval, het lijkt er zelfs op dat hun feeentuinspullen in de uitverkoop zijn. Er zijn helemaal geen nieuwe dingen.

Verder is de winkel wel vol Halloween en herfst versieringen. Ik vind ze allemaal erg leuk, maar met dertig graden buiten ben ik er nog niet aan toe. Bovendien zullen we er dit jaar niet zijn met Halloween en daarom zullen we ook minder versieren (we zijn ons wel over Disney kostuums aan het beraden om tijdens onze cruise op Halloween te dragen).


Intussen zie ik op de radar dat het in Washington flink onweert. Ik hoor daar de donder wel van, maar bij ons blijft het droog. Ik lees weer verder in mijn boek over Mary Rowlandson en koop ook een ander Kindle boek dat rond die tijd speelt.

Als Rick thuiskomt draagt hij een mooi boeket rozen. Ik vraag wat de gelegenheid is en hij antwoordt alvast voor mijn verjaardag. Die is maandag, maar dan gaan we ook naar Las Vegas dus het zou zonde zijn de bloemen dan te geven.

Voor ons avondeten gaan we naar Pazzo Pomodoro. Daar is het zoals altijd superdruk, maar er gaat net een stel weg bij een tafeltje in de bar. Jonna komt al gauw onze bestelling opnemen en ik kies de zuppa di pesce, een tomaten"soep" met calamari, mosselen, garnalen en vis. Heel lekker en ik denk anijs te proeven en inderdaad zit er een zaadje in de soep als ik die eet.

Het heeft terwijl we aten flink geregend, maar gelukkig is het nu even droog. Met de nadruk op even want de lucht ziet er dreigend uit! Eenmaal thuis dondert het vervaarlijk om ons heen en dan krijgen wij ook de zondvloed over ons heen.

Door deze onweersbuien zal het dit weekend een stuk koeler zijn met "maar" 24 graden. Dat gaat voor mij wel koel aanvoelen, vooral omdat het ook regenachtig zal zijn. Ik heb morgen een rondleiding dus ik moet even gaan bedenken wat ik aan zal doen.

Vandaag liet het bedrijf wat Katja en Kevins bruiloft filmde ons een voorproefje zien. Dat kun je hier bekijken, ik kreeg weer tranen in mijn ogen bij het zien ervan: Filmpje

13 reacties:

Irene zei

Wat een prachtige pre view!

Miek zei

Heel mooi !

Annemiek zei

Wat een mooie film, en dat is nog maar het voorproefje? Wow!

Anja L. zei

De film is echt prachtig!

Petr@ zei

Lekker zo'n dagje niets moeten. En dan zulk lekker weer erbij! Hier is het, na een heerlijk warme zomer, een heel stuk frisser.

Lief van Rick om alvast bloemen te halen voor je verjaardag. Kun je er nog een paar dagen van genieten.

Wat een prachtig filmpje van de bruiloft!!

Carla zei

Wow, en als dit het voorproefje is!! Wat een mooie film van een schitterende dag!

Wentje zei

Geweldig om te zien! Wat ziet het er allemaal mooi uit!
En wat leuk dat Katja & Kevin zo ontspannen zijn, ze zijn echt aan het genieten!

Anoniem zei

Alvast a very Happy Birthday on Monday, and both of you have a wonderful time in Las Vegas. Yes, the film of the wedding was just wonderful, and I am sure the rest of the film will be just as nice and happy.
Groetjes uit Canada, Ida

Hester zei

Wat leuk dat je dit filmpje met ons gedeeld hebt! Het ziet er prachtig uit. Je ziet in de helicopter view aan het begin echt goed hoe mooi die venue is waar ze getrouwd zijn. En Katja, wat ziet ze er prachtig en stralend uit! (Ook leuk om als Nederlandse de naam Katja op z'n Amerikaans uitgesproken te horen worden, ik was namelijk erg benieuwd hoe ze dit doen!) Ik heb een traantje weggepinkt hoor!

Petra zei

@Allemaal - Wat leuk dat jullie het filmpje zo waardeerden! Ik kan niet wachten tot de hele film! Hester, inderdaad, Katja's naam wordt hier iets anders uitgesproken, meer met een tsj geluid.

Karla zei

Heel mooi filmpje!

Tineke zei

Super leuk om een film van het huwelijk te hebben , zo kun alles nog eens rustig bekijken.
Fijne verjaardag en vakantie toegewenst.

Margaret zei

Wat een geweldig filmpje, zeg!