Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, september 16, 2018

Een rustige zondag na alle avonturen

Dit keer ben ik veel vroeger wakker dan Rick, maar heb nog geen zin om op te staan. De staalblauwe luchten van Las Vegas hebben plaatsgemaakt voor sombere wolken. Ik lees wat op mijn telefoon tot Rick om half tien terug in het land der levenden is.

We kleden ons aan en gaan naar Starbucks voor onze koffies. Die smaken net zo goed als in Las Vegas en ondanks de bewolking is de temperatuur wel aangenaam met een graad of 23. Mijn ontbijt bestel ik zoals meestal op zondag via de Panera app.

Dat is altijd de boterham met ham en ei, die ik dan aanpas: geen kaas en ik doe er spinazie en gegrilde tomaat bij. Vrijwel iedere week is er wel iets verkeerd gedaan en dat is vandaag niet anders. In plaats van volkoren brood zit alles op ciabatta.

Nu maakt dat eigenlijk niet uit, want ik eet het brood toch niet, maar het gaat me om het principe. Ik laat de sandwich weer maken en natuurlijk krijg ik allerlei verontschuldigingen te horen. Ik laat het dit keer maar weer gaan, maar de volgende keer roep ik er echt een manager bij! Thuis eten we op het deck ontbijt en Orion weet al dat hij het brood zal krijgen.

Aangezien het morgen en overmorgen weer gaat regenen wil Rick het gras maaien en in de tuin werken. Ik ga naar boven om mijn elliptische machine weer op te zoeken. Zin in een uur heb ik niet, maar ik moet van mezelf tenminste een half uur. Dat wordt uiteindelijk drie kwartier en dan vind ik het wel genoeg geweest voor vandaag.


Intussen is Orion heel vervelend. Gewoonlijk ligt hij lief naast me terwijl ik sport. Zo niet vandaag, hij bijt een stuk uit een kartonnen doos en niet veel later zie ik hem bijna Ricks bloeddrukmeter kapot trekken. Ik ga naar buiten om Rick te vragen of hij Orion zijn medicijnen heeft gegeven. Dat is hij inderdaad vergeten, dat verklaart Orions gedrag dus.

Na mijn sporten neem ik Orion mee voor een wandeling door de buurt. Dat gaat best goed ondanks dat er veel mensen buiten zijn met dit weer en ik ben van plan dat meer te gaan doen nu het niet meer zo ontzettend warm is.

Net als ik aan mijn achterstallige blog van vrijdag begonnen ben zegt Rick dat hij trek heeft. Ik had niet eens door dat het al tegen enen loopt. We gaan naar Cava waar we beiden een salade met gegrilde kip nemen.

Dan ga ik toch echt aan mijn blogs verder! Het is eigenlijk heel lekker weer dus ik neem mijn laptop mee naar buiten en schrijf daar. Op een gegeven moment zie ik een paar prachtige vlinders op onze heerlijk geurende vlinderstruik.


Met Orion ga ik er foto's van maken. Daardoor let ik niet op de hond en opeens zie ik hem nergens meer. Ik heb al zo'n donkerbruin vermoeden en jawel, daar staat meneer weer in de vijver. De onschuldige blik moet me doen smelten en toegegeven ik kan niet boos worden. Hij vindt dat water zo heerlijk.

Tegen vieren gaan Rick en ik naar Tysons Corner. We hebben kaartjes voor Crazy Rich Asians en wat een leuke film is dat! We willen nu ook naar Singapore. Dat gaat op het lijstje "Aziatische reizen" waar we maar niet aan toekomen.

Na afloop lopen nog gauw naar de Microsoft Store voor die dichtgaat. Rick heeft er een of ander elektronisch iets nodig. We zijn hier oude bekenden dus worden door de manager vriendelijk begroet.

Dan gaan we op het menu van Gordon Biersch kijken of daar iets van onze gading op staat. Dat is niet het geval dus we strijken bij de buren neer, Seasons 52. Ik neem de varkenshaas met extra groentes en geen zoete aardappelpuree. Rick neemt meatloaf, ook met groentes en geen aardappelpuree. Het smaakt ons heel goed en is best veel eten voor onder de 600 calorieen.

Leuk na een reis is altijd de shows kijken, die terwijl we weg waren zijn opgenomen. Ik heb besloten de spullen, die niet gewassen hoeven te worden in mijn tas te laten, want die zal ik in Orlando over een week ook weer willen dragen. Maar eerst komt Florence ons nog een bezoekje brengen al zal het lang niet zo erg zijn als in de Carolina's.

2 reacties:

Petr@ zei

Wat een kwajongen is Orion toch, ha ha. Hij is vast blij dat jullie er weer zijn.

Sterkte met Florence, ik hoop dat het niet voor veel overlast zorgt.

Petra zei

@Petra - Ja, Orion vindt zijn mensen heel belangrijk, maar hij is net zo dol op Lorraine en Patricia.