Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, oktober 15, 2018

Een druilerige maar toch leuke maandag

Rick en ik hebben beiden niet erg goed geslapen. Gedeeltelijk doordat Orion opeens om vier uur helemaal wakker en klaar om te spelen was. We staan toch rond kwart voor acht op en maken ontbijt. Voor mij een gepocheerd ei en een opgesneden tomaat.

Het is maar goed dat ik personal training heb want het is het soort weer waarbij ik me maar zeer matig voel. Koel en regenachtig, echt idioot hoe we van volle zomer naar koude herfst zijn gegaan. Omgekeerde wereld nu want ik zie allemaal foto's van prachtig weer uit Nederland.

Bij Anytime Fitness doe ik eerst een uur cardio en krijg zo mijn tienduizend stappen bijeen. Met Sharon doe ik vervolgens een half uur gewichten. Voorlopig het laatste tot begin november, maar ik heb ook personal training geboekt tijdens de cruise.

Intussen is Jose, onze klusjesman, met een medewerker onze ramen met de hoge druk spuit aan het schoonmaken. Als we terug zijn van vakantie zullen die geschilderd worden. Ik had gehoopt dat hij klaar zou zijn tegen de tijd dat ik thuiskom, maar dat is nog lang niet het geval.

Mensen in onze buurt beginnen er wat griezelig uit te zien

Opeens zijn er ook enge graven in tuinen

Na met Jose gepraat te hebben en hem zijn aanbetaling gegeven te hebben laat ik Orion uit. Die is denk ik bang van de waterspuit want hij is heel rustig en blaft niet.  Jammer genoeg moet hij na mijn douche weer in zijn bench want ik heb een lunchafspraak.

Bij True Food Kitchen wacht ik op Lisa, een ex-collega van Rick waar ik het altijd heel goed mee kan vinden. Het wordt dan ook een gezellige lunch. Lisa heeft een spruitjes salade en ik neem de crudites met twee dips. Voor we het weten is er anderhalf uur voorbij en moet Lisa terug aan het werk.

Zaterdag kreeg ik een telefoontje dat de aparte oplader voor mijn onderwater camera is aangekomen bij Dominion Camera. Ik ga erheen, maar het blijkt een USB kabel te zijn en die heb ik al. Ze zoeken de hele winkel af, maar geen externe oplader. Ik besluit hem dan toch maar van Amazon.com te bestellen.

Thuis haal ik Orion op, want het is koel genoeg om hem in de van te laten. Daar krijgt hij veel meer te zien dan in zijn bench. Terwijl ik mijn nagels laat doen blijft Orion dan ook in de van. Hij vindt het prima daar.

Phuong maakt mijn nagels weer mooi. Ik neem dit keer zijden vingernagels, die zijn veel beter voor de nagel dan acryl. De nagellak kleur heet toepasselijk Ocean Night Star, prima voor een cruise en ook een beetje een Disney kleur. Op de cruise Facebook groep postten veel vrouwen hun nagels en een ervan was wel heel erg goed gedaan met een Nightmare Before Christmas thema.

Bij Whole Foods haal ik avondeten en nieuwe shampoo en conditioner. Dan gaan we terug naar huis en daar zijn de mannen gelukkig eindelijk vertrokken. Ik laat Orion nog eens uit en dan is hij doodmoe.

Terwijl Orion aan mijn voeten slaapt kijk ik de aflevering van Boer Zoekt Vrouw van gisteren. Hieraan kun je zien dat het een serieus programma is want wat was het saai! Hier in de VS hadden ze dan al een oproerkraaier toegevoegd, maar niet bij dit programma (begrijp me goed ik vind dat alleen maar goed). Gelukkig zijn de blogs erover wel weer heel humoristisch.

Rick komt thuis en we maken avondeten. We hebben teriyaki zalm van Whole Foods, spinazie en bloemkoolpuree. Het smaakt allemaal weer prima. Rick gaat dan vast inpakken en ik ben moe en mijn fibromyalgie speelt op. Vanavond wil ik ook weer vroeg naar bed.

3 reacties:

Anja L. zei

Jammer dat je weer zo´n last hebt.
Je nagels zien er weer prachtig uit!
Fijne dinsdag.

Marion2 zei

Toch altijd weer leuk, BZV. Zo benieuwd hoe het uitpakt.
Vooralsnog verwacht ik dat alleen Steffi en Jaap er een
partner aan overhouden. Ik verbaas me over Marnix
(zo ontzettend bot) en Michelle (bazig). Het lijkt me
overigens moeilijk om jezelf te zijn als er continu
een camera op je gericht staat.

90 Days to Wed is meer sensatie inderdaad. Maar ik vind
het een heerlijk programma. Op dit moment is er net een
'After'serie begonnen (Miriam komt naar de VS, Alla is
misselijk).

Petra zei

@Anja - Ja, dat komt met de weersveranderingen.

@Marion - Marnix is zeker bot, zeg, wauw! Michelle vind ik juist wel leuk. En je blijft je afvragen wie ze uiteindelijk kiezen.